reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

;-)witam się Kochane :-D właśnie zajadam sobie śniadanko, dziś nie mogłam spać w nocy masakra ale to dlatego że mój R mnie wczoraj zastrzelił wiadomością i trochę osłabił :-(
Jaka wiadomoscia?

stresuje się przed wizytą u ginka dziś o 14 no i uroczyście oświadczam że jeśli nie uda mi się zafasolkować w marcu to daję sobie na luz i 10.04 składam wypowiedzenie i szukam nowej pracy :tak:
Wow - powodzenia!:tak:

ja tez tak mam jak tylko się @ pojawia od razu chata do gory nogami przewrócona a dzisiaj w esce rock mowili o pmsie i nazwali to hormonalnym tornado - coś w tym jest :)
Ja ostatnio czytalam artykul, w ktorym stwierdzili, ze kobietom przed @ mozg puchnie:-D

Czesc dziewczyny. Jestem juz po tescie po stosunku i się załamałam. Wszystkie plemniki martwe, wiec moje przeciwciała działaja pelna para. Mam dosc na dzis wszystkiego. Moje szanse zmalały do zera. Ech....

Nie chce juz dzieci. Za duzo kosztuje mnie to nerwow, stresu i przede wszystkim bólu psychicznego...

Mam dziś rozmowę o pracę, a wyglądam jak półtorej nieszczescia. Plakalam w autobusie cala droge powrotna.
:-( Strasznie mi przykro... Taka odebrana nadzieja jest chyba najgorsza....
Ale skoro poczecie jest cudem, to i Wam moze sie on przydazyc. I tego Ci z calego serca zycze!!!
po tych 15 cyklach zaczynam miec pewne watpliwości czy wogóle bedę miała dzidzie - chociaż te staranka są przyjemne :-D
Ja tez - ja bedaca w ciazy to jakas abstrakcja, ktorej nie moge sobie nawet wyobrazic;-)

reklama
lena na szczescie zab byl po kanalowce to nie bolalo nic a nic :) ale jak mi powiedziala co jeszcze by sie przydalo zrobic to sie przestraszylam bbrrr no ale trudno nie trzeba tego na gwalt i obym do porodu po 9 miesiacach ciazy wytrzymala :) a po porodzie juz napewno zrobie piekny ladny przeglad zabkow i wszystkie wylecze ... chyba ze mi sie teraz nie uda zajsc w tym cyklu tfu tfu !!!! to zrobie z przou a reszte pozniej :)
to dobrze, że nie bołało słonko:) a ząbki rób sukcesywnie już teraz,żebyś potem miała z głowy;)

Jaka wiadomoscia?

Wow - powodzenia!:tak:

Ja ostatnio czytalam artykul, w ktorym stwierdzili, ze kobietom przed @ mozg puchnie:-D

:-( Strasznie mi przykro... Taka odebrana nadzieja jest chyba najgorsza....
Ale skoro poczecie jest cudem, to i Wam moze sie on przydazyc. I tego Ci z calego serca zycze!!!

Ja tez - ja bedaca w ciazy to jakas abstrakcja, ktorej nie moge sobie nawet wyobrazic;-)
Maćku błąd.Ty musisz sobie tę abstrakcję wyobrazić bo ona się prędzej czy później spełni i nie możesz omijać tego widoku nawet w myślach:D a tak na poważanie kochana to słyszałam kiedyś o takim patencie,że jak bardzo intensywnie o czymś myslisz i masz ten widok wciąz przed oczami to to się spełnia:) wiem,że my staraczki nic innego nie robimy tylko o tym myślimy ale to chyba nie o taki sposób myślenia chodzi.żebym ja sobie tylko przypomniała czyja to była mądrość:p:p:p

Witajcie Kochane!

Miałam tyle napisać, ale jak przeczytałam o Pajeczce to mi ręce opadły i już chyba do nieczego się nie nadaję... Boże jakie to życie niesprawiedlwe.
Pajkaa mocno wierzę że z Twoim syneczkiem wszystko jest w porządku i szybko wrócicie do domku!

Ja już wróciłam i chwilkę z Wami posiedzę.

witajcie kochane wpadlam do was na chwile na starym zlomie moim starym komputerze powiedziec ze raczej przez paaaare ladnych dni niebedzie mnie na forum :-( bo w laptopie padl mi system a niema mi go kto naprawic bo kumpel ktory mi to robil nieodpisoje na moje smsy i niewiem czy niema nic na koncie czy go niema w miesicie :-(

witajcie kochane wpadlam do was na chwile na starym zlomie moim starym komputerze powiedziec ze raczej przez paaaare ladnych dni niebedzie mnie na forum :-( bo w laptopie padl mi system a niema mi go kto naprawic bo kumpel ktory mi to robil nieodpisoje na moje smsy i niewiem czy niema nic na koncie czy go niema w miesicie :-(

To może spróbuj zadzwonić...jakby czasem nie miał nic na koncie ;-)

Witajcie Kochane!

Miałam tyle napisać, ale jak przeczytałam o Pajeczce to mi ręce opadły i już chyba do nieczego się nie nadaję... Boże jakie to życie niesprawiedlwe.
Pajkaa mocno wierzę że z Twoim syneczkiem wszystko jest w porządku i szybko wrócicie do domku!

o korcze tez przeczytalam ale wiecie co ..tak sie ostatnio zastanawialam co jest z tymi ciazami meskimi (znaczy sie jak kobieta ma chlopca) czemu tak czesto sa z nimi komplikacje i poronienia czy to przez slae plamniki facetow???nawet czytalam kiedys artykol profesorow ze wspolczesne meskie plemniki sa o wiele wiele slabsze i ubozsze w kladniki i w dna niz kilaset lat temu i ze dalej robia sie coral ubozsze i slabsze :-( czyzby facetow czekal ten sam los co dinozaury???? sorki ze to tak ujelam ale kurcze co sie na tym swiecie dzieje?????paranoja ....

To może spróbuj zadzwonić...jakby czasem nie miał nic na koncie ;-)
ale ja tez juz niemam nic na koncie tylko darmowe smsy mi zostaly :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie Kochane!

Ja też ciągle o niej myślę...mam nadzieję że wrócą do domu szybciutko, cali i zdrowi i ze to tylko fałszywy alarm.moja sis tak miała w połowie ciązy i założyli jej....jak to się nazywało...nie pamiętam ale coś takiego żeby się szyjka nie skracała i wróciła do domku po paru dniach i musiała bardzo na siebie uwazać a Synia<mojego chrześniaczka> urodziła w teminie.To tak na dowód, że z Pajeczką na pewno wszystko będzie dobrze:)

no to nie dobrze Zabciu.oby jak najszybciej Ci to naprawili kochana bo będziemy bardzo tęsknić nasza pocieszycielko kochana:)

o korcze tez przeczytalam ale wiecie co ..tak sie ostatnio zastanawialam co jest z tymi ciazami meskimi (znaczy sie jak kobieta ma chlopca) czemu tak czesto sa z nimi komplikacje i poronienia czy to przez slae plamniki facetow???nawet czytalam kiedys artykol profesorow ze wspolczesne meskie plemniki sa o wiele wiele slabsze i ubozsze w kladniki i w dna niz kilaset lat temu i ze dalej robia sie coral ubozsze i slabsze :-( czyzby facetow czekal ten sam los co dinozaury???? sorki ze to tak ujelam ale kurcze co sie na tym swiecie dzieje?????paranoja ....

Dzisiaj mówili w DD TVN że za 10lat co druga kobieta będzie miała bardzo duże problemy z zajściem w ciążę...
Niestety nie oglądałam dokładnie bo się przygotowywałam do wyjścia.

Ja też ciągle o niej myślę...mam nadzieję że wrócą do domu szybciutko, cali i zdrowi i ze to tylko fałszywy alarm.moja sis tak miała w połowie ciązy i założyli jej....jak to się nazywało...nie pamiętam ale coś takiego żeby się szyjka nie skracała i wróciła do domku po paru dniach i musiała bardzo na siebie uwazać a Synia<mojego chrześniaczka> urodziła w teminie.To tak na dowód, że z Pajeczką na pewno wszystko będzie dobrze:)

no to nie dobrze Zabciu.oby jak najszybciej Ci to naprawili kochana bo będziemy bardzo tęsknić nasza pocieszycielko kochana:)
a ja to chyba uschne i zwariuje bez forum bb :-(

reklama

o ludzie jak Oni wyginą to mimo, że mnie tak czasem wkurzają - ja się załamię;)

Do góry