Jaka wiadomoscia?;-)witam się Kochanewłaśnie zajadam sobie śniadanko, dziś nie mogłam spać w nocy masakra ale to dlatego że mój R mnie wczoraj zastrzelił wiadomością i trochę osłabił :-(
Wow - powodzenia!stresuje się przed wizytą u ginka dziś o 14 no i uroczyście oświadczam że jeśli nie uda mi się zafasolkować w marcu to daję sobie na luz i 10.04 składam wypowiedzenie i szukam nowej pracy![]()

Ja ostatnio czytalam artykul, w ktorym stwierdzili, ze kobietom przed @ mozg puchnieja tez tak mam jak tylko się @ pojawia od razu chata do gory nogami przewrócona a dzisiaj w esce rock mowili o pmsie i nazwali to hormonalnym tornado - coś w tym jest![]()

:-( Strasznie mi przykro... Taka odebrana nadzieja jest chyba najgorsza....Czesc dziewczyny. Jestem juz po tescie po stosunku i się załamałam. Wszystkie plemniki martwe, wiec moje przeciwciała działaja pelna para. Mam dosc na dzis wszystkiego. Moje szanse zmalały do zera. Ech....
Nie chce juz dzieci. Za duzo kosztuje mnie to nerwow, stresu i przede wszystkim bólu psychicznego...
Mam dziś rozmowę o pracę, a wyglądam jak półtorej nieszczescia. Plakalam w autobusie cala droge powrotna.
Ale skoro poczecie jest cudem, to i Wam moze sie on przydazyc. I tego Ci z calego serca zycze!!!
Ja tez - ja bedaca w ciazy to jakas abstrakcja, ktorej nie moge sobie nawet wyobrazic;-)po tych 15 cyklach zaczynam miec pewne watpliwości czy wogóle bedę miała dzidzie - chociaż te staranka są przyjemne![]()