reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Właśnie ja takie chciałam, ale cóż prezent to prezent hehe nie gardzi się nim :-D

No tak. I już jak nakręcona przegladam na Allegro łyżeczki do karmienia i miseczki bo jutro kupie a u mnie sklep jest baaardzo dobrze zaopatrzony więc powinnam dostać to co wypatrzyłam
ŁYŻECZKI TOMMEE TIPPEE 4m+ z czujnikiem ciepła (953158625) - Aukcje internetowe Allegro
Tommee Tippee MAGICZNA MATA + MISECZKA zestaw NEW (945038782) - Aukcje internetowe Allegro
Miseczka co do wieku to chyba chodzi o rozmiar, że większa pojemność nie???

reklama
Ja tylko dziewczyny na chwile wpadlam sie pochwalic :)
Wyniki dzisiejeszej morfologi misia :Miś nie ma juz Anemi :) Ale sie ciesze <jupi> ;)
nareszcieee

wizyta ok miś zdrowy wszytsko ok sciagac w kapieli napletek tylko troszke kazala pozatym ok...

i szczepienia super miś raz kuty tylko a wiec nawet nie plakal .... po tamtym szczepieniu nie bylo zadnych objawów poszczepiennych ... mamy n adzieje ze teraz tez nie bedzie...

potem zmierzymy temperarurke na noc wrazie czego....

jutro pewnie do was zajrze ppaaaaa

jupiiiiiiii :-):-):-):-):-):-):-)
jak ja uwielbiam dobre wyniki ;)
Bomba!!!!!

66497570.jpg

Sorki ze Tutaj ale chcialam sie pochwalic przerobka męzulka ;) i on tez ciekawy co powiecie hihih :)

Fajne ;p????????
Zabawne hehe:) Efekt fajny, tak:)

Zestaw super :tak:
Co do firm każdy ma swoje upodobania - ja np lubię Aventa hehe ;)
Hmmm my niezbyt. Przetestowaliśmy Lovi, Canpola, Tommee Tippee i Aventa i małemu coś Avent nie przypadł do gustu wypluwał smoczek.(kupiłam 330ml trójprzepływowy, żeby móc dawać zagęczczone Nutritonem)
Więc stoi u mnie 2 razy użyta:/

Hmmm my niezbyt. Przetestowaliśmy Lovi, Canpola, Tommee Tippee i Aventa i małemu coś Avent nie przypadł do gustu wypluwał smoczek.(kupiłam 330ml trójprzepływowy, żeby móc dawać zagęczczone Nutritonem)
Więc stoi u mnie 2 razy użyta:/

Możesz mi sprzedać :-D Mojemu niedługo 260 ml nie wystarczy :-D

reklama
Do góry