reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Purchawko ja już kupiłam dwójki bo mały strasznie się męczył już i denerwował przy mniejszych a teraz jest ok a nie skończył 3 mies jeszcze

Kurcze, ale ja daje tylko odciągane z butelki i boje się, że jak będzie za szybko leciało to cyca nie będzie chcial, bo na 1 to nie ma z tym problemu, ale się już strasznie zużyły te smoczki :(

reklama
no jestem,,, zajecia odbebnione,,,, a w drodze powrotnej zmarzlam jak cholera!!!!!!!!!!!brrrrrrr ale po powroci do domu mooment sie ogrzalam,,, tzn-moja cora dala tatusiowi popis.. ale sie biedny skladal zeby ja uspokoic a ta co??? RYK!!!!

ale..... mamusia wziela na raczki , ucalowala i niunia moment grzeczna,,,, od taty jesc nie chciala a ja tylko jej butelke przystawilam ,,, i po problemie.... pozniej slicznie ucalowalam, powiedzialam ze juz nigdzie sobie nie pojde i ze baardzo ja kocham, polozylam do lozeczka ,,,, usmiechnela sie do mnie taaaak slicznie,,, i jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki zasnela..... a moj slubny stal i patrzyl na mnie nie wiedzac co sie dzieje:):):)

za to ja ja ze szczescia ze mala tak mnie potrzebowala i ze tak na nia dzialam sie poryczalam........poszlam pod prysznic a po powrocie moj maz zapytal mnie z taka slodka minka co ja jej zrobilam ze wystarczy moj dotyk i zapach i juz jest cisza......... a ja na to,,,, nosilam ja kochanie przez 9 miesiecy i urodzilam........ona to doskonale wie-taka nasza niewidzialna nic porozumienia

Ostatnia edycja:
Kurcze, ale ja daje tylko odciągane z butelki i boje się, że jak będzie za szybko leciało to cyca nie będzie chcial, bo na 1 to nie ma z tym problemu, ale się już strasznie zużyły te smoczki :(

A ja glupia myslałam, że o smoczkach uspokajających piszesz :-D
Nie no w butli mamy 1...mały strasznie szybko je...1 narazie są ok dla niego ;)

no jestem,,, zajecia odbebnione,,,, a w drodze powrotnej zmarzlam jak cholera!!!!!!!!!!!brrrrrrr ale po powroci do domu mooment sie ogrzalam,,, tzn-moja cora dala tatusiowi popis.. ale sie biedny skladal zeby ja uspokoic a ta co??? RYK!!!!

ale..... mamusia wziela na raczki , ucalowala i niunia moment grzeczna,,,, od taty jesc nie chciala a ja tylko jej butelke przystawilam ,,, i po problemie.... pozniej slicznie ucalowalam, powiedzialam ze juz nigdzie sobie nie pojde i ze baardzo ja kocham, polozylam do lozeczka ,,,, usmiechnela sie do mnie taaaak slicznie,,, i jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki zasnela..... a moj slubny stal i patrzyl na mnie nie wiedzac co sie dzieje:):):)

za to ja ja ze szczescia ze mala tak mnie potrzebowala i ze tak na nia dzialam sie poryczalam........poszlam pod prysznic a po powrocie moj maz zapytal mnie z taka slodka minka co ja jej zrobilam ze wystarczy moj dotyk i zapach i juz jest cisza......... a ja na to,,,, nosilam ja kochanie przez 9 miesiecy i urodzilam........ona to doskonale wie-taka nasza niewidzialna nic porozumienia

Aż mam łzy w oczach :-)
Jak opowieść z bajki....

nawet nie wiesz kochana jak ja sie poryczalam.. takie chwile upewniaja mnie w przekonaniu ze mimo wszelkich trudnosci bylo warto!!! i z dnia na dzien coraz bardziej to moje dziecie kocham,..

nawet nie wiesz kochana jak ja sie poryczalam.. takie chwile upewniaja mnie w przekonaniu ze mimo wszelkich trudnosci bylo warto!!! i z dnia na dzien coraz bardziej to moje dziecie kocham,..

Ja tez jak widzę, jak się śmieje i bawi i robi coraz więcej rzeczy...nie mam tylko sposobu na usypianie go, ale cóż nie można miec wszystkiego naraz, bo by nam się poprzewracało w głowach :-D

reklama
szkoda tylko ze tatus sie niepotrzebny poczul.... musialam i jego ucalowac,,, i obawiam sie ze na tym sie to dzis nie skonczy:):):):) no ale.....heheheh

wytlumaczylam mu ze musi mi wiecej pomagac bo mala jeo takze potrzebuje,,, a jak juz sie przyzwyczai ze tata tez jest ok i potrafi zrobic to co mamam(mimo ze troche inaczej) przy nim tez bedzie sie tak zachowywac,,,,,,>)

Do góry