reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mój też jest niezły, usypiałam małego po kąpieli, był już senny czekał na sen i mówię do swojego by z Nim posiedział,a ja się wykąpię przez ten czas ........ wykąpałam się i wchodzę do małego myśląc, że już smacznie śpi i co widzę ?

w ruchu wszelakie grzechotki, małego na rękach męża i się śmieją i wygłupiają :confused: rozbudzone dziecko ciężko usypiać ........ 1,5 godz. musiałam go wyciszać ....

Ach ci faceci:-D:wściekła/y:

U mnie noc nie za ciekawa:-(maly budzil sie czescie a mi sie tak nie chcialo wstawac:-(plecy mnie strasznie nawalaja,przydalby sie jakis masaz:tak:

reklama
U mnie noc nie za ciekawa:-(maly budzil sie czescie a mi sie tak nie chcialo wstawac:-(plecy mnie strasznie nawalaja,przydalby sie jakis masaz:tak:

mnie też, dźwigam w końcu niezłego klocka :sorry2:
u mnie najgorzej jest jak Daniel zje i trzeba go odbić - nie chce mi się wtedy z nim chodzić bo przeważnie i tak mu się nie odbija :wściekła/y:
a kryzys przeżywam rano jak trzeba wstać.

juz mam dosc musze sie meczyc... na forum bede korzystac z opery a na innych przegladarkach z reszty stron innego wyjscia nie mam... jakos sie przyzwyczaje... ale wazne ze moge tu byc z wami... masakra jakies fatum na mnie spada caly czas!hehe

wczoraj kupilam mojej ksiezniczce ta sukienke do chrztu:):):):)
*Sukieneczka do Chrztu *R.68 MICHASIA (961689970) - Aukcje internetowe Allegro

przesliczna ale ta cena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba bym musiala upasc na leb !! ja kupilam za 19 zl !!

Mea a Ty nie umiesz pomóc mi w problemie?? cos nagle pewnego dnia zaczelo sie blokowac... bylo ok a etraz jest zle..... wylaczylam jave ale nie mam obrazkw zadnych w zaawansowanej edycjki nie moge korzystac z pogrubiania i powiekszania liter itp... linki ze zdjeciami musze inaczej wklejac... 3/4 funkcji mi nie dziala... czy forum ma jakies inne wymagania teraz do sprawnego dzialania? mam najnowsze przeegladarki, najnowszy Adobe flash player i jave 6 update18 i dalej kicha.....

Mea a Ty nie umiesz pomóc mi w problemie?? cos nagle pewnego dnia zaczelo sie blokowac... bylo ok a etraz jest zle..... wylaczylam jave ale nie mam obrazkw zadnych w zaawansowanej edycjki nie moge korzystac z pogrubiania i powiekszania liter itp... linki ze zdjeciami musze inaczej wklejac... 3/4 funkcji mi nie dziala... czy forum ma jakies inne wymagania teraz do sprawnego dzialania? mam najnowsze przeegladarki, najnowszy Adobe flash player i jave 6 update18 i dalej kicha.....

Ja też miałam najnowsza operę i cos mi szwankował rozmiar forum (okno nie było na całą stronę, tylko takie wielkie). NAjlepiej forum działa mi na starym firefoxie :tak:

mnie też, dźwigam w końcu niezłego klocka :sorry2:
u mnie najgorzej jest jak Daniel zje i trzeba go odbić - nie chce mi się wtedy z nim chodzić bo przeważnie i tak mu się nie odbija :wściekła/y:
a kryzys przeżywam rano jak trzeba wstać.

My nie zawsze odbijamy;-)nam pani ordynator powiedziala w szpitalu ze dzieci na piersi czesto nie odbijaja:tak:i nawet nie trzeba zawsze tego robic;-)ja na poczatku nie pionizowalam malego wcale:tak:teraz tylko w dzien i to nie zawsze,w nocy wogole;-)

DAFFI sliczna:tak:ja teraz wystawilam sukienke mojej Julci od chrztu na Allegro:tak:wczesniej sprzedalam tez taka z wesela i nawet polowy ceny nie wzielam ale coz,lepsze to niz lezenie w szafie;-)

reklama
Mam szybkie pytanko wasze maluchy maja tez taka gesta sline bo przed chwilka maly sie obudzil zakropilam mu nosa i sie prawie mi zaczal dusic banki zaczal puszczac bo sobie z ta slina nie mogl poradzic chyba nie powinnam mu od razu po snie tego robic i odciagnelam mu szybko gruszka a to taka gesta slinucha byla tez taka maja wasze maluchy bo nie wiem czy moze to nie przeziebienie ale watpie?

Do góry