Agatkas
Mamusia Zuzolka
Nie no wiadomo ze są tańsze zaproszenia...mnie sie po prostu kolorystyka tych twoich nie podoba...ale Patrysiu - najważniejsze jest żeby wam się podobało!!!! I nie ma co rozmyślać o zaproszeniach bo i tak to każdy rzuci w kąt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też uważam ,że kupno drogich zaproszen takich siakich czy owakich to tylko zawsze problem pary....gości tylko interesuje gdzie kiedy co i jak...i co dać...Nie no wiadomo ze są tańsze zaproszenia...mnie sie po prostu kolorystyka tych twoich nie podoba...ale Patrysiu - najważniejsze jest żeby wam się podobało!!!! I nie ma co rozmyślać o zaproszeniach bo i tak to każdy rzuci w kąt![]()

vive a to bedzie tez kościelny?czy tylko cywilny?jaka kreacje w związku z tym bedziesz miałą?:-)
Nie no wiadomo ze są tańsze zaproszenia...mnie sie po prostu kolorystyka tych twoich nie podoba...ale Patrysiu - najważniejsze jest żeby wam się podobało!!!! I nie ma co rozmyślać o zaproszeniach bo i tak to każdy rzuci w kąt![]()
dziekować....pyciolu-zapomniałam napisać, że masz bardzo fajny narożnik![]()

Ja miałam takieCo sądzicie o takich zaproszeniach-tylko szczerze
ZAPROSZENIA ŚLUBNE,NA ŚLUB decor-hands Wstążka (950456212) - Aukcje internetowe Allegro
Agacia, pokaż jakie Ty miałaś![]()
dziekować....
a macie już obrączki?
Ja brałam ślub cywilny. Ale sukienke miałam najprawdziwszą slubną :-) Na początku myślałam żeby kupić sobie jakiś elegancji biały żakiecik ale mnie mama przekonała że w końcu to mój pierwszy i mam nadzieje ostatni ślub w życiu i więcej nie będę miała okazji wystąpić w sukni ślubnej. Welon sobie darowałam tylko![]()