reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam sie i ja!:-)
u nas juz jest duzo lepiej jesli chodzi o pęcherz krystiana(nie boli go przy siusianiu)mam nadzieje ze przy nastepnej wizycie wyniki moczu bedzie miał juz dobre.:tak:
no i skączyły sie super nocki.alan spowrotem mi sie budzi na jedzenie.poprostu masakra!!!!:szok::wściekła/y:
dzisuaj blizniaki maja jakis wstretny dzien,marudza,płacza sami nie wiedza czego chcą.teraz jest dla mnie najgorszy okres, zaczeli wstawac co chwilke jest krzyk bo jak jeden na drugiego nie poleci,to znowu o szafke głowa robnie i tak na okrągło!!!!!!oby juz zaczeli samodzielnie chodzic!

anaconda-bedzie dobrze,nie martw sie!:tak:

reklama
Lidka ja to i tak cię podziwiam, dwójka maluchów na raz to kupa pracy no i nerwy to trzeba mieć stalowe :szok::szok::szok::tak::tak::tak:

kochana-ja to jestem straszny nerwus!(lecze sie na nerwy,biore leki)gdyby nie leczenie to ja bym już dawno u czubków wylądowała!!!
a to prawda blizniaki dają popalic i to ostro,ale są kochani!ich usmiech mnie powala i nie wiadomo jaka bym byla zła,to jak zobacze ich usmiechniete buzki zaraz mi przechodzi!!!!

Lidka przypomnij mi ile maja twoje bliźniaki :confused:

maja 11 miesięcy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maja 11 miesięcy
A to niewiele starsi od mojej Niki :happy2: JA za to nie chcę, żeby zaczęła chodzić, bo będzie sie co chwila wywracać :baffled: a na czworakach bezpieczniej :-p

A jeszcze wam nie pisałam, Niki nauczyła się wchodzić do Helenki łóżeczka :szok::-D gorzej ze schodzeniem jej idzie :dry: Dobrze, że jest nisko...

Ostatnia edycja:
A to niewiele starsi od mojej Niki :happy2: JA za to nie chcę, żeby zaczęła chodzić, bo będzie sie co chwila wywracać :baffled: a na czworakach bezpieczniej :-p

A jeszcze wam nie pisałam, Niki nauczyła się wchodzić do Helenki łóżeczka :szok::-D gorzej ze schodzeniem jej idzie :dry: Dobrze, że jest nisko...

no wiadomo że na czworakach bezpieczniej:tak:-ale moi panowie to juz najwyszy czas aby zaczeli chodzic!!:sorry2:
twoja niunia ma jeszcze czas,ale z tego co ty piszesz to i tak sobie super radzi!!!:tak:;-)
wiadomo zawsze lepiej wejsc niż zejsc.:blink:
buziaczki dla niuni:happy2:

Super :tak:.

:-D:-D:-D
Jak tam podjelas jakas decyzje o tej pracy?.
jeszcze nie wiem ale najprawdopodobniej nie bede sie tam starac :no::no::no:
nie chce mi sie :sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p
no wiadomo że na czworakach bezpieczniej:tak:-ale moi panowie to juz najwyszy czas aby zaczeli chodzic!!:sorry2:
twoja niunia ma jeszcze czas,ale z tego co ty piszesz to i tak sobie super radzi!!!:tak:;-)
wiadomo zawsze lepiej wejsc niż zejsc.:blink:
buziaczki dla niuni:happy2:
wcale nie taki najwyzszy moj zaczal chodzic jak mial 13/14 miesiecy tak samo moj brat i kolezanki chlopaki tez, tak wiec twoi tez maja czas, ALE JESLI UDA IM SIE NA ROCZEK POWEDROWAC TO SUPER sorki za caps :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wpadlam ino na chwilunie m juz w domku czarus wstal wszyscy juz po obiadku (od cioci ogórkowa)
a teraz mlody madaryne wcina :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
jak sie nie posra to bedzie cud :sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam.Byłam dziś z małą u lekarza bo zaczęła kaszlać (a w jej przypadku może być to atak astmy) na szczęście wszystko okej dostała tylko syrop na stan zapalny:happy2:
MALINKA znam ten ból mój M straciłpracę miał już prawie nową a tu odeawały się problemy z kręgosłupem i z nowej pracy nici jest tylko na chorobowym z Zusu a oni już 3 tyg spóźniają się z jego wypłatą no i kasy brak rachunki zapłacone za pożyczone pieniądze,debet na koncie i nawet jeżeli ta kasa wpłynie to od razu trzeba długi oddać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i dalej czekać na zasiłek do usranej śmierci a tu święta za pasem.odkąd jesteśmy małżeństwem tak źle nie było:no: Intensywnie szukam pracy złożyłam kilka podań i nic,dzisiaj dzwoniłam w sprawie nowej oferty pracy i okazało że jestem 43 kandydatką:szok:
IWCIK w ciąży lepiej nie czytać takich rzeczy i się nie stresować:baffled:
LIDKA moja zaczęła chodzić w 16 m:szok: a ważyła już 14 kg jeszcze teraz czuję bóle szyji:no:

reklama
Ale mi net muli ale tylko na bb:dry: az zrobiłam test łącza :sorry2:no i niby wsio ok a na bb tak zamula że :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Lunka no to super ze po tomografie a jak oni podaja ten kontrast???pytam bo ja nigdy nie miałam i nie wiem czy to wstrzykuja czy to sie pije :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
As &&&&&&&&&&&&&&&& cały czas trzymamy powiem ci więcej mój Adaś często pyta co u was u dzieciaków chłopów waszych i mu powiedziałam o tym jak bardzo martwisz się o swojego tatę że jest chory itp...Adas pomyslał nic nie powiedział a wieczorkiem wczoraj przyszedł do mnie i mówi wiesz mama ta ciocia Aneta to ma tyle na głowie nie???ja no oj ma ma...a Adam to wiesz ja się za jej tatę za jego zdrowie codziennie wieczorkiem będe modlił wiesz jedną zdrowaśkę dodatkowo za niego odmówię co by ciocia tyle nie musiała:tak: więc modlitwy i kciukasy od nas :tak:
Dorotka 30 minut snu to u mojego Antka norma:sorry2:dziś wstał o 6.20 zasnął o 10 spał do 10.35 i cały czas gania i boję się że jak przed 17 będziemy Julinę na urodziny prowadzić to mi zasnie w wózku a to by była masakra :szok::szok::szok: a nie mam go z kim zostawić :no:
MH puzzli nie ma nigdzie w kiosku ani na ryneczku :szok:u nas tego wszędzie pełno a może mi się tak wydaje bo nie potrzebuję:baffled: wiem jak Julce kiedys jak była mała obiecałam żelazko dla dzieci a potem nigdzie nie mogłam go kupić :sorry2:albo Antkowi jak chcieiśmy kupić bączka i nigdzie nie było :baffled:
My odebraliśmy Julię ze szkoły pogadałam chwile z Piotrkiem pośmiał sie z tego numeru konta i tego ze u mnie numer konta ma 28 cyfr a u wszystkich 26:confused::-D:-D:-D:-D zupka kończy sie gotować za oknem pogoda ....hmmmmm...jak ja by nazwać no taka barowa nic tylko siedzieć i pić :baffled:
Malinka kochana podziękuj Adasiowi w moim imieniu.:tak::-):-)
Bardzo się cieszę i się poryczałam ze wzruszenia :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
Dzięki kochani .:tak:

Witam :-):-):-)
Ja dopiero teraz bo rano byłyśmy na badaniu słuchu, potem zakupy no i obiad trzeba było ugotować :tak::tak:
Niestety nie jest dobrze, Maja ma zatkane lewe ucho i płyn jakiś jej się tam zbiera, lekarka jeszcze postraszyła że jak to nie będzie leczony to zrosty mogą się robić no a co za tym idzie utrata słuchu, jutro idziemy do naszej laryngolog no i zapewne zacznie leczenie, może jeszcze będzie płukać to ucho, nie wiem bo się na tym nie znam :-:)-(
Miałam myć dzisiaj okna ale po tej diagnozie przekładam to mycie na po niedzieli :baffled::baffled:
Anaconda będzie dobrze.
To zaraz po stanie zapalnym ,więc może tak być do kilku tygodni.
W ostateczności na to spuszczenie płynu mogą założyc dreny tak jak Kubuś mój miał .
A ze słuchem też wszystko wróciło do normy.
Życzę zdrówka i nie denerwuj się .:tak:

brawa dla Niki :tak::-D:-D:-D

Kochane dziękuję wszystkim za kciuki.
Tata jest właśnie pod aparaturą.
Jak się uda to jeszcze dziś będzie wynik.:-):-)
Do szpitala udało go się wcisnac na poniedziałek.:baffled::baffled::baffled:

A mnie z nerwów to serducho i brzuch boli.:baffled::baffled::baffled::baffled::sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry