reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Aneta to wtyki masz?
Kasia caly tydzien po 9 godzin?? To troche nierealne,bo za duzo by wychodzilo. Jestes pewna,ze nie ma zadnych zmian jak u Majandry? A zarobki jak?

Wlasnie przyszlam z kawy urodzinowej i kurna musze sie napic,bo wkurzylam sie tylko. Okazalo sie,ze klamia mnie w zywe oczy i to w blachych sprawach. Wkurzylam sie i poszlam sobie do chlopakow do pokoiku zeby na tych zaklamancow nie patrzec,a przynajmniej jak wyszlam to mogli sobie pociuciac zciszonymi glosami. Kutafony zasrane. S nawet nie mam co sie zalic,bo powie,ze wydziwiam

Aneta to wtyki masz?
Kasia caly tydzien po 9 godzin?? To troche nierealne,bo za duzo by wychodzilo. Jestes pewna,ze nie ma zadnych zmian jak u Majandry? A zarobki jak?

Wlasnie przyszlam z kawy urodzinowej i kurna musze sie napic,bo wkurzylam sie tylko. Okazalo sie,ze klamia mnie w zywe oczy i to w blachych sprawach. Wkurzylam sie i poszlam sobie do chlopakow do pokoiku zeby na tych zaklamancow nie patrzec,a przynajmniej jak wyszlam to mogli sobie pociuciac zciszonymi glosami. Kutafony zasrane. S nawet nie mam co sie zalic,bo powie,ze wydziwiam

A co znowu dziady wymyśliły:dry: co do wtyków to dzisiaj M pożalił się mamie że takie cyrki z tym przedszkolem i popołudniu babcia już do mnie zadzwoniła żeby upewnić sie do którego dokładnie przedszkola chce mała posłać. Powiedziałam jej a ona na to że zadzwoni później no i za pół godziny zadzwoniła, że jej koleżanka przyjaźni sie z dyrektorką tego przedszkola i jutro do niej pójdzie i pogada;-) a my durni z m szukaliśmy wtyków naokoło zamiast pomyśleć o mamie która przecież jest emerytowaną nauczycielką a teściu był dyrektorem szkoły a wiadomo w tym środowisku ludzie się znają nawet jak nie osobiście to napewno któryś ze znajomych zna osobiście;-) i tak po nitku do kłębka się udało:tak:

A co znowu dziady wymyśliły:dry: co do wtyków to dzisiaj M pożalił się mamie że takie cyrki z tym przedszkolem i popołudniu babcia już do mnie zadzwoniła żeby upewnić sie do którego dokładnie przedszkola chce mała posłać. Powiedziałam jej a ona na to że zadzwoni później no i za pół godziny zadzwoniła, że jej koleżanka przyjaźni sie z dyrektorką tego przedszkola i jutro do niej pójdzie i pogada;-) a my durni z m szukaliśmy wtyków naokoło zamiast pomyśleć o mamie która przecież jest emerytowaną nauczycielką a teściu był dyrektorem szkoły a wiadomo w tym środowisku ludzie się znają nawet jak nie osobiście to napewno któryś ze znajomych zna osobiście;-) i tak po nitku do kłębka się udało:tak:

Aneta to super, że masz najomości.................. dzis bez nich to nawet wysrać sie nie mozna:sorry2:

Donus cieszę się, że mamę masz u siebie i że niunia lepiej............... nie odpisałam na smska, bo normalnie nie usłyszałam , zajarzyłam dopiero po 11:sorry2:.Sorki.
W Pile dziś odbieralismy kabine prysznicowa, J był w serwisie autem firmowym więc była okazja zaoszczędzić 120zł na przesyłce kurierskiej.............. przy okazji szwagierkę odwiedziliśmy i Adaś ładnie bawił sie z Robercikiem 3 mce starszym kuzynem

Kasia ja nie wyobrażam sobie pracy w sklepie :no::no::no: to dla mnie ostateczność:confused:

Monia
przygotuj sie na ospę, na same święta:tak::-(

Justyna prawdziwe kutafony są z rodziny S:-:)wściekła/y::wściekła/y:

Aga pochwal sie kabinka :)

Monia pomys ze przynajmniej bedziecie miec z głowy.....

Agulka sawaj tą kabinę bo mnie ciekawość zeżre:sorry2: zwłaszcza po tym jak pokazałaś ten orginalny natrysk do niej:tak:

o co to nie................ juz chwalic sie nie będę za jakiś czas pokarzę efekt końcowy

Ja sie żegnam i zbieram wreszcie do domku:-) miłej nocki;-)

bezpieczności

reklama
Do góry