reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Witam w piatkowy przedweekendowy poranek :tak:

Dziecinka moja drzemie a ja jak zwykle rano - relaksik, kawka, internet, Dzien dobry tvn... :-)

Mam tak duzo pracy i przygotowan przed wyjazdem (w srode jedziemy do Polski i zostaje tam az do 8 maja :tak:). Oczywiscie jest tego tak duzo ze nie wiem za co sie zabrac wiec nie robie nic ;-) Szkoda ze zadna z Was nie mieszka kolo mnie bo tez bardzo chetnie bym sie spotkala.

reklama
No wlasnie ja tez jakas nakrecona jestem . Z tym ,ze ja nie biore tabsow a przed ciaza bralam przez 6 lat. Sadze wiec ze libido wzroslo mi wlasnie z tego powodu chociaz i wczesniej nie narzekalam ;).

Co do spotkania to ja ostatnio nawalilam. Wzielam numer od Karnitynki i sie nie spotkalysmy bo mi zabraklo casu.
Teraz lecimy do Polski 30.03 . Moj M wraca 6 .04 a ja zostaja jeszcze na tydzien. Moze tym razem sie uda.
A wiecie czemu ja zostaje???? Bo robie cycki juz 6.04 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie chcialo mi sie czekac do czerwca i latem biegac z jakimis plastrami czy pasami.
Tak wiec za 2 tyg bedzie ze mnie nowa JA.

tak jak mówiłam wstawiam zdjęcie mojego tatuażu :) takie moje uczczenie całej mojej rodzinki :)

Załączniki

• P1040895..jpg
    P1040895..jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 38
Wszechstronnego masz meza - polki, tatuaze... :-D Cos jeszcze ciekawego robi?

Bardzo fajnie! Mysle ze na inne imprezy tez Ci posluzy :tak:

Ja jestem zagorzala fanka espresso :tak: A wieczorami Inka, obowiazkowo rozpuszczalna (nie w torebkach)
oj wszechstronny to on jest ;) wszystko w domu potrafi zrobić :tak: na komputerach dobrze się zna, na elektryce, elektronice (nianie mi zrobił :-D), tatuaże, malowanie i remonty domu, oj dużo by wymieniac, jednym słowem mam w domu złota rączkę;)

reklama
i ja jestem bardzo zadowolona z chusty;-) naprawdę mi się przydaje...:tak: Fajne wiązanie to podwójny koala;-) nakońcu robimu węzeł przesuwny i łatwo dzieciaczka dopasować;-) juz teraz dla mnie wiązać piotrusia to chwila moment;-);-)

to świetnie;-) a zdjęcia ze chrztu śliczne;)

myśle, że super extra:tak::tak::tak:

Ech tatuaże kiedyś bardzo chciałam ale od jakiś dwóch lat mi się odwidziało więc się cieszę, że nie zrobiłam, chciałam sobie na karku zrobić znak chiński.... W sumie mały tatuaż nigdy nie będzie szpecił i zawadzał;-);-)

a ja jestem po rozmowie z niańką;-) kobieta przyjdzie do nas od maja:tak::tak::tak: Zaklepana na 100%, cieszę sie, fajna babka i nie bedę musiała juz nikogo szukać;-)
ja mam 5 małch tatuaz y i zadnego nie żałuję( jak narazie przynajmniej;))

ciesze się że znalazłas dobrą nianię, podobno w dzisiejszych czasach to trudne :)

Do góry