reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Adelina nie rozumiem dlaczego nie umówiłaś się ze swoją ginekolog. Właściwie to na IP zachowali się chyba właściwie bo w takiej sytuacji jak ci nic nie dolega, czy nie rodzisz to takie są procedury. Może jednak twoja gin przyjmie cię bez zapisu jak powiesz że jeszcze nie urodziłaś. Spróbuj.
A tak wogóle to ja sama poród masażem sutków sobie wywołałam. Tylk niestety trzeba go robić długo i mleko się sączy, ale naprawdę pomaga.

reklama
Tabasia, widze, ze jesteś zadowolona :)
i tak trzymaj :)

ja teraz czekam, az sie Olcia obudzi, nakarmię i śmigamy na spacer :) póki nie leje, hehe ;P

mam pytanie i z góry przepraszam, jeśli kogoś obrzydzę...
jakiego koloru kupki znajdujecie w pieluchach?? bo juz sama nie wiem, u nas kolorowo zielono-żółto i ten zielony mnie martwi :(
przypominam, że my pijemy z butelki...
Super jest :-)
My kupki walimy wlasnie takie musztardowe, moja ekspertka (mojej mamy siostra ;-)) mowi, ze sa troszke twarde, ale to po butli :tak:
Nie wiem czy zielone to dobrze, nie pomoge :sorry2:

a dokarmiasz go swoim odciągniętym mlekiem??

mój chyba miał dziś w nocy kolkę matko boska płakał 4 godziny tak strasznie a ja nic nie mogłam zrobić byłam bezsilna naprawdę nic nie pomagało :((((

ionka to prawidłowy kolor kupki nic się nie martw :)
Candy najpierw odciagalam i mieszalam z tym z butelki, a teraz w dzien karmie najpierw cycem, a pozniej dokarmiam butla, bo on strasznie duuuuzo je, a ja jeszcze nie mam tyle pokarmu, dopiero sie rozkrecam :-p

Kupki powinny być koloru musztardowego. Z tego co się orientuje to zielono nie powinno być.
Może warto spytać położną, bo może po sztucznym mleku tak jest.
nam w szpitalu powiedziano, ze sie "odżółca" dlatego moze miec zielone kupki.
a z reguly musztardowe, papkowate.
witam
My dzisiaj pierwszy raz werandowaliśmy sie. Nawet nieźle poszło. Zobaczymy niedługo jak spacerki zniesie.
Je dość często, bo 3 godzin przerwy to nie uświadczam. Przeważnie co 1,5 godzinki. No ale niech je, bo chudzinka z niej straszna:sorry2:
Nam pępek odpadł po 6 dniach chyba. Tylko Leko używaliśmy, ale to tylko 2 razy. A w szpitalu babka powiedziała ze teraz według nowych wytycznych nic sie nie powinno robić :dry:, i bądź tu mądry.
Kusi mnie zeby w niedziele na spacerek wyjść całą rodzinką, ale chyba 2 dni werandowania to za mało? Jak myślicie?

ja werandowalam 2 razy. No 2,5 mozna powiedziec, bo raz po 4 minutach mi sie rozdarł :-D
i zamierzam jutro isc na spacerek. Tak ze 45 minut.

Siema :-D

my od godzinki w domu... pierwej musiałam popępkowy sajgon ogarnąć hehe... mały śpi - w nocy znowu da mi popalić hehe.

ja jakoś dochodzę do siebie... może później uda mi się opisać poród czyli "Jak przeżyć od SN do CC" :-D:-D:-D

nawet nie wiem która została w dwupaku...chyba tylko CCaroline i Agus27??

Pozdrawiam

witam
My dzisiaj pierwszy raz werandowaliśmy sie. Nawet nieźle poszło. Zobaczymy niedługo jak spacerki zniesie.
Je dość często, bo 3 godzin przerwy to nie uświadczam. Przeważnie co 1,5 godzinki. No ale niech je, bo chudzinka z niej straszna:sorry2:
Nam pępek odpadł po 6 dniach chyba. Tylko Leko używaliśmy, ale to tylko 2 razy. A w szpitalu babka powiedziała ze teraz według nowych wytycznych nic sie nie powinno robić :dry:, i bądź tu mądry.
Kusi mnie zeby w niedziele na spacerek wyjść całą rodzinką, ale chyba 2 dni werandowania to za mało? Jak myślicie?

mrozik a jak ją karmisz co 1,5 h to jak długo ok 5 min? bo mam podobnie i to w nocy tylko on ciągnie z 3 min i za chwile znów chce..

reklama
Hey dziewczynki. Chciałam sobie z Wami pogadać, ale cierpię na okropny brak czasu i już znów muszę lecieć. Nie dane mi odpocząć. Padam na pyszczek, a mój Mały ssaczek kończy dziś już 3 tygodnie. Buziaki dla Was i Waszych maluszków :)

Do góry