reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witaj Moniu to ranny pracuś z Ciebie :tak::-D przekaż mężowi wyrazy współczucia i szybkiego powrotu do zdrowia bo wiem dobrze jak taka jelitówka potrafi wykończyć :baffled::-(

Jak u Ciebie z pogodą??? U mnie zapowiada się ładny dzień.

Kuba na razie jeszcze śpi. Wczoraj porządził prawie do 24 :wściekła/y: nie wiem znowu coś mu się w tył łebku poprzestawiało i nie mogę sobię z nim poradzić :-( wczoraj na wieczór coś mu odbiło i miałam na niego nie patrzeć bo on kocha tate, a mnie nie :-( ale to było przykre :-(

Justyna i jak zafarbowałaś te włoski????

reklama
Kasia u nas też zapowiada się ładna pogoda mimo ze narazie pochmurno ale wiatru nie ma i na termometrze już 6stopnioczywiście na plusie:-)
a Kubuś na pewno kocha mame i tatę a nie tylko tatę;-)
Matuś już sie obudził i układa puzle Kubusia Puchatka:tak:muszę mu jakieś śniadanko zrobic...

Kasia u nas też zapowiada się ładna pogoda mimo ze narazie pochmurno ale wiatru nie ma i na termometrze już 6stopnioczywiście na plusie:-)
a Kubuś na pewno kocha mame i tatę a nie tylko tatę;-)
Matuś już sie obudził i układa puzle Kubusia Puchatka:tak:muszę mu jakieś śniadanko zrobic...

A co mu robisz?????

Agulka czy kiedyś Maja Ci powiedziała, że Cię nie kocha????

U Nas również 6 stopni

Moniu właśnie o to mi chodziło :-) amnezja!! Zapomniałam, że Ty również masz dwójke dzieciaczków ;-) ciekawe, że takie małe i wie jak zranić.

Kurde morele próbuje ustawić GG na komórke i mi nie wychodzi :sad::sad:

chlebek z dżemem:-)
KAsia mi Ola kilka razy w złości i nerwach powiedziałą że mnie nie kocha że pójdzie sobie w świat........:sorry2:

Też sobie zrobie :yes: Kuba nie lubi marmolad, dżemów i podobnych pycha rzeczy więc sama zjem :p

Z rana wypiłam kubel wody z cytryną i miodem i teraz mam rewolucje w jelitach :zawstydzona/y:

Miałam dziś w planach zmiane firanek, ale mi się nie chce :zawstydzona/y:

O obudził się trolek mały

Ostatnia edycja:
Kasia chętnie bym pomogła przy tym GG ale niestety nie mam pojęcia jak to zrobic:no:
ja w tym tygodniu postanowiłam wziąśc się za sprzątanie juz na święta ale ciekawe co z tego wyjdzie:cool:

już w pracy:cool: niestety za krótki ten urlop:baffled: a wogóle to witam:-) u nas pogod przecudna i mam nadzieję że taka już zostanie do wieczora:tak: a co do dzieckowego gadania o tym kochaniu to tuska nie raz ma odbicia i mówi że mnie nie kocha:sorry2: ale ja sie tym nie przejmuję wiem, że łobuz mały sie droczy i przy okazji odwdzięczam jej sie pięknym za nadobne:-D i po niej też to spływa bo przecież i tak wie, że ją kochamy:tak:

reklama
Też mu wczoraj powiedziałam, że tak jak Ty mamy nie kochasz to ja Ciebie też :p a ten stanoł jak wryty i mówi :mama mnie kocha: to się uśmiechnełam i mówie, że pewnie, że kocha i to bardzo!!!! A on a ja mame nie :p

Do góry