sylwik1987
Filipek
Wszystkiego najlepszego dla Stasia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zastrzeglam ze rysowac nie umiem a juz w dodatku w paintcie ahhahahahahah ale ten kawalek co go rakuje na rysunku musialam wyciac bo az tyle sie wroslo!!!!!!!!!Daffi rysunek świetny![]()
I dołączam się do klubu wrastających paznokci![]()
U nas kupują chrzestni pamiatki albo kaskę dają, ja osobiście dokupiłabym cos ze zlota, łancuszek z medalikiemLaseczki siostra meza poprosil mnie na chrzestna swojej coreczki...
co mozna kupic??
powiedzieli ze chca ladna biblie dla dzieci...
ale tak glupio sama Biblie;/
co bysciekupily?? bo nie chce kasy dawac wole cos dziecku kupic..
Kochana nie nakręcaj się bo jeszcze coś wykraczesz;-) czekamy na wyniki testu;-)no to byłyśmy we dwie hahaha
czekam i czekam...ale T chce zebym test zrobiła to bedzie spokojniejszy. Od paru dni T jest niespokojny, bo sypiam w dzień i płaczę czesto - wczoraj miałam atak łez i ryczałam pół dnia za głupotę teraz sie smieje z tego. A po wypiciu soku bananowego czułam pieprz w ustach hahaha...czytam o przypadkach zajscia w ciaze 4 miesiace po cc i niby wszystko ok było z ciaza tylko macice sprawdzano czesciej na usg....ale o czym ja pisze! nie po prostu spoznia sie i tyle
A o jaką Ci dokładnie kabinę chodzi??Patrzalam tam ale nie maja takich kabin jak my chcemy![]()
Ja powoli zaczęłam juz brzuszki ćwiczyć, jestem po dwóch cc. Myśle, ze jak powoli zaczniesz to bedzie dobrze;-);-)marta100 myślisz? no to zaryzykuję i spróbuję z abgymniciem. co prawda wczoraj robiłam półbrzuszki i trochę mnie ciągnęło w środku, ale nie bolało, tylko taki dyskomfort czułam. zobaczymy[/FONT]
Ech... już wczesniej o tym placu pisałaś.... współczuję....Mea widze ze wreszcie masz wiecej czasu bo wiecej Cie tusuper
A ja juz wiem co sie dzieje z moim palcem u stopy... to juz 2 miesiace jak jest spuchniety granatowy, ropa z niego cieknie i boli tak ze dotknac nie idzie...
zadne plkanki opatrunki z rivanolu nie pomagaly i sie wkurzylam przed chwila i postanowilam sama we wlasnym zakresie zrobic operacje palca ahhaha:-)
najzwyczajniej w swiecie paznokiec mi sie wrosl..... tak mnie bolało ale musialam sie przemoc i jakos dotykac tego palucha... wycielam go ze skory... mam teraz taki maly dolek bo skora w tym miejscu uksztalkowala sie do paznokcia wrosnietego.... no i krew poleciala i teraz jest si:-) duzo mniejszy bol... bede musiala pilnowac by nigdy do tego miejsca paznokiec nie doszedl....:-)
No piękniehahaha... juz to widze bara bara a tu nagle katarzyna krzyczy!!!!! maz pewnie pomyslal ze szczytujesz a tu taki zonk hahahahha:-)
to ja tez znam twoj bol.... trzeba cos z tym robic bo masakra.. mam teraz taki krzywy paznokiec ze szok... doslownie taki schodek w dol mam w miejscu gdzie sie wrosl.....
mniej wiecej tak to wyglada... nie mam uzdolnien plastycznych ahahaaha
jasne!emwu masz rację - na grudniówkach 2009 zaistniało coś wspaniałego - piękna, mimo że wirtualna, przyjaźń - były lepsze i gorsze dni, były sprzeczki i kłótnie, większe i mniejsze darzenie sympatią, ale patrzcie jaka zgrana z nas paczka!
i ja wiem to na pewno, że choćby się waliło i paliło u mnie - mogę na Was liczyć.
a jak się kiedyś spotkamy, to chcę Was wszystkie wyściskać i wycałować. dacie się?![]()
trzymam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bedzie dobrze!Mialam wpasc tylko na chwile i zobaczyc mniej wiecej co u Was ale jak zobaczylam ze dzis mamy swoje forumkowe swieto to nie moge sie nie odezwac
Ja tez straaaaaaasznie bardzo sie ciesze ze jestescie i bylyscie cala ciaze! Swiadomosc ze zawsze mozna wpasc do kogosc na plotki bardzo umila kazdy dzien. A mi osobiscie wrecz bardzo, bardzo bo jestesmy tutaj sami (tzn. nie mamy nikogo z rodziny) i niestety nie ma tez tu zwyczaju wpadania tak po polsku "na kawke" czego bardzo mi brakuje ;-) Niesamowicie byloby kiedys sie spotkac na zywo i szczerze mam nadzieje ze sie uda.
A jesli chodzi o Anoole to bardzo przykre to co sie stalo :-( Az trudno cokolwiek w takiej sytuacji doradzac. Podejrzewam ze to wszystko jest bardzo skomplikowane dla Ani i jest duzo roznych zaleznosci o ktorych my nie wiemy. Ania, Tobie zycze duzo sily i cokolwiek postanowisz oby okazalo sie dla Ciebie i Twojego dziecka najlepsza decyzja zycia.
Witam nowe mamy!!!![]()
A nie wiecie dlaczego Asia ostatnio tak dlugo milczy?
Jutro mamy szczepienie. Po ostatnim tak plakal biedny. Dzis jak patrzylam jak sobie beztrosko sie smieje i macha lapkami i przypomnialo mi sie to cholerne szczepienie to sie poryczalam... Oj, mam nadzieje ze bedzie lepiej tym razem. Trzymajcie za nas kciuki, pliiis
hehe a stwierdzilam rok temu ze zrobie sobie przerwe od tabletek,no i mammoja Julcia tez poczela sie podczas brania tabletek...choc lekarz stwierdzil ze to niemozliwe a jednak..przedstawil mi zaraz teorie ze 1kobieta na 1000 zachodzi w ciaze a przy tym uwaza sie ze i ta 1 popelnila gdzies blad... jak ja wiem ze nie popelnilam! no ale coz.... zauwazylam ze jak z mezem sie nie zabezpieczalismy przez te kilka lat to bylo wsio ok a jakpostanowlismy ze bede zazywala tabsy to od razu bach i Juleczka wyskoczyla z czego bardzo sie ciesze ahahahaa
ja pomimo tego ze mam okres i pomimo tego ze bralam tabletke wczesno poronna to sie bojeno to byłyśmy we dwie hahaha
czekam i czekam...ale T chce zebym test zrobiła to bedzie spokojniejszy. Od paru dni T jest niespokojny, bo sypiam w dzień i płaczę czesto - wczoraj miałam atak łez i ryczałam pół dnia za głupotę teraz sie smieje z tego. A po wypiciu soku bananowego czułam pieprz w ustach hahaha...czytam o przypadkach zajscia w ciaze 4 miesiace po cc i niby wszystko ok było z ciaza tylko macice sprawdzano czesciej na usg....ale o czym ja pisze! nie po prostu spoznia sie i tyle
trzyamamjutro idziemy prywatnie na usg bioderek - zobaczymy co powie trzeci lekarz, oby nie była konieczna poducha, trzymajcie kciuki!
30 marca szczepienie, a w wielkim tygodniu chcę z Danielkiem do dermatologa iść (też prywatnie, troszkę kaski popłynie przed świętami), sprawdzić czy ma faktycznie skazę białkową czy co? znowu go lekko sypnęło a ostatnio nie jadłam nabiału...
a jeśli pani doktor stwierdzi że nie ma skazy białkowej to spróbuję diety proteinowej - po świętach.![]()
ale talenthahaha... juz to widze bara bara a tu nagle katarzyna krzyczy!!!!! maz pewnie pomyslal ze szczytujesz a tu taki zonk hahahahha:-)
to ja tez znam twoj bol.... trzeba cos z tym robic bo masakra.. mam teraz taki krzywy paznokiec ze szok... doslownie taki schodek w dol mam w miejscu gdzie sie wrosl.....
mniej wiecej tak to wyglada... nie mam uzdolnien plastycznych ahahaaha
no to byłyśmy we dwie hahaha
Czesc dupeczki moje kochane
Se jestem ! Normalnie jestem po grypie -dajcie spokoj ,Patrytk wyzdrowial to mnie rozlozylo tyle ze ja se szybko poradzilam ,no ale teraz martwie sie o Filipa bo zaczol mi od wczoraj pokaslywac ,ide jak wsatnie do pediatry jak bedzie wolne miejsce a jak nie to jutro i cos mi sie zdaje ze 24 jednak nas nie zaszczepia i po raz pierwszy przeszunie sie nam termin szczepienia!
No nic zobaczymy !
Wczoraj byl dosc marudny ale za to jak padl o 19 tak spal do 4 rano ,zjadl i spal do 8zjadl zdarzylam go ubrac i dalej spi - to dobrze bo jak go cos rozbiera to bedzie mial sily aby z przeziebieniem walczyc !
Co tam u was? Ja nawet nie mam kiedy nadrobic ,normalnie masakra ! Jak nigdy sie ogarnac nie moge i zmobilizowac aby nadrobic moja nieobecnosc ,no ale mam nadzieje ze ten raz m i wybaczycie ahahha
Przynajmniej was nie zaspamuje !
Normalnie chyba okres mi sie zbliza bo tak dalam Jarkowi popalic przez ten weekend ze stwierdzil " ze woli pracowac niz siedziec ze mna z fochem" - no bo fochem walilam caly czas ,a najlepsze ze sama nie wiem o co mi chodzilo ! NO ale Moj Jarek to aniol i mimo moich fochow sam do mnie podchodzil i zalagadzal sprawe - podziwiam naprawde! A na koniec za to ze mu zrabalam caly weekend kupil mi puszke z 1,5 kg ciastek ahhahahah - no i foch mi minol![]()
Zreszta sama niewiem o co mi ostatnio chodzi !
mam nadzieje ze u kazdej z was wszystko wporzadeczku a dzieciaczki zdrowe![]()