reklama
D
daffodill
Gość
Dziewczyny pomóżcie! Ja już nie daję rady, ile razy chciałam sobie z Wami popisac ale co ? Musze non stop moja małą nosić na rękach, tak ja nauczyli wszyscy i teraz kaplica. Położę ją na bujaku to 5 minutach krzyk, na macie to samo w łóżeczku też a ja nawet nie mogę sobie posprzatać ona będzie miała niedługo 4 m-ce. Teraz się wkurzyłam położyłam ją i posżłam płakała aż w końcu śpi :/ macie jakies sposoby???? A propo okresu to ja urodziłam 8 grudnia a okresu jeszcze nie mam - karmie piersią a butlę podaję raz dziennie na noc, chyba, że zostaje mała z tatusiem to wtedy cześciej. XDziewczyny odpiszcie prosze![]()
mialam jakis czas ten problem ale nie bralam jej na rece kladlam do lezaczka albo lozeczka dawalam zabawki nakecalam karuzele i mam spooj... moje dziecie teraz w ogole woli byc w lezaku lub lezec niz na rekach!
D
daffodill
Gość
Madziarena.....ja miałam tak samo z Hanią
I niestety nic nie wymyśliłam mądrego..po prostu po jakimś czasie jej przeszło
Luuzna to zrób jutro z rannego moczu![]()
tak jak aga radzi... tylko pierwszy strumien wysiusiaj i lap ten drugi...mi lekarz mowil ze wtedy najpewniej wyjdzie:-)
znam to bo tez mi tak dziecko nauczyli ale ja ją szybko oduczyłam bo nie dawałam rady i nie było to łatwe-odkładałam ją-Lena dostawała histerii ale przechodziło jejDziewczyny pomóżcie! Ja już nie daję rady, ile razy chciałam sobie z Wami popisac ale co ? Musze non stop moja małą nosić na rękach, tak ja nauczyli wszyscy i teraz kaplica. Położę ją na bujaku to 5 minutach krzyk, na macie to samo w łóżeczku też a ja nawet nie mogę sobie posprzatać ona będzie miała niedługo 4 m-ce. Teraz się wkurzyłam położyłam ją i posżłam płakała aż w końcu śpi :/ macie jakies sposoby???? A propo okresu to ja urodziłam 8 grudnia a okresu jeszcze nie mam - karmie piersią a butlę podaję raz dziennie na noc, chyba, że zostaje mała z tatusiem to wtedy cześciej. XDziewczyny odpiszcie prosze![]()
początki były straszne bo miałam ochotę ją wziąć na ręce ale jakoś dałam radę i teraz wkładam do łóżeczka czy bujaczka i jest spokój
luuuzna
Mama Alanka
Dziewczyny pomóżcie! Ja już nie daję rady, ile razy chciałam sobie z Wami popisac ale co ? Musze non stop moja małą nosić na rękach, tak ja nauczyli wszyscy i teraz kaplica. Położę ją na bujaku to 5 minutach krzyk, na macie to samo w łóżeczku też a ja nawet nie mogę sobie posprzatać ona będzie miała niedługo 4 m-ce. Teraz się wkurzyłam położyłam ją i posżłam płakała aż w końcu śpi :/ macie jakies sposoby???? A propo okresu to ja urodziłam 8 grudnia a okresu jeszcze nie mam - karmie piersią a butlę podaję raz dziennie na noc, chyba, że zostaje mała z tatusiem to wtedy cześciej. XDziewczyny odpiszcie prosze![]()
JA mojego odzwyczajam jak mogę - też go nauczyli nosić

Purchawka
Mama Lolka :-)
Heheh, jakbym widziała swojego paznokcia!!! Twój talent jest wielki !hahaha... juz to widze bara bara a tu nagle katarzyna krzyczy!!!!! maz pewnie pomyslal ze szczytujesz a tu taki zonk hahahahha:-)
to ja tez znam twoj bol.... trzeba cos z tym robic bo masakra.. mam teraz taki krzywy paznokiec ze szok... doslownie taki schodek w dol mam w miejscu gdzie sie wrosl.....
mniej wiecej tak to wyglada... nie mam uzdolnien plastycznych ahahaaha
Czesc dupeczki moje kochane
Se jestem ! Normalnie jestem po grypie -dajcie spokoj ,Patrytk wyzdrowial to mnie rozlozylo tyle ze ja se szybko poradzilam ,no ale teraz martwie sie o Filipa bo zaczol mi od wczoraj pokaslywac ,ide jak wsatnie do pediatry jak bedzie wolne miejsce a jak nie to jutro i cos mi sie zdaje ze 24 jednak nas nie zaszczepia i po raz pierwszy przeszunie sie nam termin szczepienia!
No nic zobaczymy !
Wczoraj byl dosc marudny ale za to jak padl o 19 tak spal do 4 rano ,zjadl i spal do 8zjadl zdarzylam go ubrac i dalej spi - to dobrze bo jak go cos rozbiera to bedzie mial sily aby z przeziebieniem walczyc !
Co tam u was? Ja nawet nie mam kiedy nadrobic ,normalnie masakra ! Jak nigdy sie ogarnac nie moge i zmobilizowac aby nadrobic moja nieobecnosc ,no ale mam nadzieje ze ten raz m i wybaczycie ahahha
Przynajmniej was nie zaspamuje !
Normalnie chyba okres mi sie zbliza bo tak dalam Jarkowi popalic przez ten weekend ze stwierdzil " ze woli pracowac niz siedziec ze mna z fochem" - no bo fochem walilam caly czas ,a najlepsze ze sama nie wiem o co mi chodzilo ! NO ale Moj Jarek to aniol i mimo moich fochow sam do mnie podchodzil i zalagadzal sprawe - podziwiam naprawde! A na koniec za to ze mu zrabalam caly weekend kupil mi puszke z 1,5 kg ciastek ahhahahah - no i foch mi minol![]()
Zreszta sama niewiem o co mi ostatnio chodzi !
mam nadzieje ze u kazdej z was wszystko wporzadeczku a dzieciaczki zdrowe![]()
Oj, trzymam kciuki, żeby Filip był zdrów jak ryba!
A ciasteczka na fochy są najlepsze!
luuuzna
Mama Alanka
ja tak maiałam jak byłam w ciąży
nie chcę Cię dobijać-lepiej zrób test
ja mam takie miesiączki,że podkłady gin noszę
dzisiaj powinnam dostać kolejny;(
poza tym czekam na serwis do pralki i na męża-rozszarpie go za całokształt jak wróci
To mnie pocieszyłaś

Dzięki
Nie na serio to zrobie sobie

Chcę miec dzidzię, ale później, jak się przeprowadzimy do większego mieszkania, będzie więcej kasy....teraz mi ten mały płaczek wystarczy

D
daffodill
Gość
wow a z plastyki zawsze miałam 2 :-)Heheh, jakbym widziała swojego paznokcia!!! Twój talent jest wielki !![]()
ja tez robie z siebie kretynkeTo mnie pocieszyłaś
Dzięki
Nie na serio to zrobie sobieMódlcie się, żeby nie wyszedł!
Chcę miec dzidzię, ale później, jak się przeprowadzimy do większego mieszkania, będzie więcej kasy....teraz mi ten mały płaczek wystarczy![]()
ja sie nie pomodle bo mnie tam na gorze nikt nie slucha nawet po slubie koscielnym!!!
co o tym swiadczy?:
miesiac temu gosciu rozwalil mi lusterko od strony kierowcy w polo-80 zl
pol miesiaca temu sarna wyleciala mezowi na droge-kosztow nie licze-nowy blotnik i drzwi do tylu musze kupic
musialam wymienic rozrzad a przy jego wymianie wyszlo kupe innych rzeczy do naprawy-500 zl
kupilismy nowe auto po tygodniu zespuly sie kierunki, abs i swiatla stopu-100 zl
a w piatek popsula mi sie pralka, wczoraj prysznic!!!!!
ilez mozna???
reklama
Stasiu wszystkiego co najlepsze z okazji 4 latek
Buziaki od ciotki klotki
forumowa rocznica
hip hip hurra!!!Wirtualny tort ze świeczką '1' na górze. Forum trwaj dalej i dziękujemy mamom-moderatorkom Mei i Joannie

: (mam nadzieje,że nikogo nie pominęłam..
) I Wam wszystkie Dziewczyny wspaniałe bo razem tworzymy niezłą paczkę i encyklopedie wiedzy zarazem.Aż uczczę dzisiaj ową rocznicę lampką...;-)bezalkoholowego
Buziaki dla wszystkich Mamusiek i Ich Wspaniałych Pociech

)

forumowa rocznica
hip hip hurra!!!Wirtualny tort ze świeczką '1' na górze. Forum trwaj dalej i dziękujemy mamom-moderatorkom Mei i Joannie

Buziaki dla wszystkich Mamusiek i Ich Wspaniałych Pociech