Czesc dziewczynki
Chcialm was nadrobic ale to bez sensu bo tyle ile przeczytam to wy drazu dopiszeci. Widac ze sie tydzien zaczal i faceci poszli do pracy bo odrazu frkfencja na forum sie zwiekszyla.
Ja od rana wstawilam pralke, ogarnelam dom , zrobilam zupke. Musze jesczez tylko odkyrzyc i wytrzecpodlogi ale mi sie nie chce.
Co do podlog - nigdy nie mialam problemow ze stopami . zawsze mialam delikatne i bez rzadnych zgrubien. Oststnio mam jakis suche i na dodatek popekaly mi w 3 miejscach. Bylam na pedicure bo pomyslalam ze sie zaniedbalam. A pani mnie pyta czy czasem nie mam ogrzewania podlogowego. Hm... o tym nie pomyslalam. Powiedziala ze nie mam zrogowacialego naskorka i mam delikatne stopy a skora peka. Jest to objaw przesuszenia od chodzenia na boso po podlodze z ogrzewaniem. O tym nie pomyslalam nigdy.
Tak wiec teraz juz tylko kapcie - a ja tak ich nienwidze. Teraz od rana mam na sobie (na nogach) gruba warstwe kremu , woreczki foliowe i skarpety

. Chodze i szeleszcze hi hi. - trzeba je do lata wyleczyc.
Dziewczyny - jeszcze dwa tyg i bede miala nowe cycki - znow o nich snilam

. Mam nadzieje ,ze bede miala dostep do neta (ze mi neta zdaza podlaczyc) i bede mogla sie z Wami kontaktowac bedac w Polsce.
A skoro pisze o wyjezdzie do Polski to mi sie przypomnialo. Uwazajcie te , ktore sa na facbooku (pewnie nie tylko) . Jest taka strona - okradnij mnie

Tam siedzi bog wie kto i obserwuje facebooka i inne tego typu strony. Oczywiscie wstawiamy zdjecia wlasne, zdjecia domkow, piszemy z jakiej miejscowosci jestesmy. Potem ktos nas odszuka na nk. Potem sprawdzi numery tel . I juz wie kim jestesmy i gdzie mieszkamy. Jak juz ustala tozsamosci i adresyoraz forum na ktorym sie reg udzielamy to tylko obserwuja komentarze.
A my durne ludziska piszemy - o w sobote jedziemy z cala rodzina do mamy do lodzi. Nikogo w domu nie bedzie ylko pustka. Wracamy w pon.
Albo - jestem w pracy , zostawilam otwarty balkon. mam nadzieje ze nikt nie wejdzie.
reszta juz wiadoma
musimy uwzac