reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ja tez robie z siebie kretynke:):)
ja sie nie pomodle bo mnie tam na gorze nikt nie slucha nawet po slubie koscielnym!!!:D
co o tym swiadczy?:
miesiac temu gosciu rozwalil mi lusterko od strony kierowcy w polo-80 zl
pol miesiaca temu sarna wyleciala mezowi na droge-kosztow nie licze-nowy blotnik i drzwi do tylu musze kupic
musialam wymienic rozrzad a przy jego wymianie wyszlo kupe innych rzeczy do naprawy-500 zl
kupilismy nowe auto po tygodniu zespuly sie kierunki, abs i swiatla stopu-100 zl
a w piatek popsula mi sie pralka, wczoraj prysznic!!!!!
ilez mozna???
Upssss Natalka spróbuj jakieś czary odprawić bo normalnie pech to za mało powiedziane!!!
Sciskam mocno

reklama
Upssss Natalka spróbuj jakieś czary odprawić bo normalnie pech to za mało powiedziane!!!
Sciskam mocno

przecież to tylko wziąć sznur i coś sobie zrobić
muszę przerejestrować nowe auto, ubezpieczyć a to kolejne 700-800 zl
no i wymienic rozrzad i olej w lagunie czyli jak nam wyliczyli kolo 1000 skąd ja mam tyle wziac?
juz nawet mi sie nie chce plakac jak o tym mysle:)
zycie jest posrane:D

I mała śpi :) pokrzyczała popłakała i spi! Dzięki dziewczyny, że jesteście !!! Mam nadzieję, że od dzisiaj będę częściej zaglądać do Was bo postanowiłam nie dac sie jej krzykom i lamentowi. Wiecie co ??? Jej już chyba żabki idą ... ma dziąsła strasznie twarde i białe a płaczę i pcha wszystko do buzi. Wczoraj z niemocy rozrobiłam trochę wódki z przegotowaną woda i tym posmarowałam jej dziąsła i spokój :) na noc dałam syrop Ibum i spała od 21 do 9 rano :/ nakarmiłam ją na spiku ok. 7 bo mi jej szkoda było. Dzisiaj znów akcja żeby się zaczyna. Aha podąłam jej jabłuszka i marchewkę po 4 m-cu :/ dwa dni pod rząd i co ? Kupy nie mogła wydusić! Musiałam potraktowac ją czopkiem glicerynowym i poszło ale taka twarda jak u starej ... może to za wczesnie z tym słoiczkiem.... heh jednak sie wstrzymam !!! BUZIOLE DZIEWCZYNY! i jeszcze dzięki za te forum bo towarzyło mi całą ciazę i teraz gdy mlutka jest już ze mną. Może nie piszę zbyt często bo niestety nie wydalam z małą na rękach ale czytam codziennie :)

ja tez robie z siebie kretynke:):)
ja sie nie pomodle bo mnie tam na gorze nikt nie slucha nawet po slubie koscielnym!!!:D
co o tym swiadczy?:
miesiac temu gosciu rozwalil mi lusterko od strony kierowcy w polo-80 zl
pol miesiaca temu sarna wyleciala mezowi na droge-kosztow nie licze-nowy blotnik i drzwi do tylu musze kupic
musialam wymienic rozrzad a przy jego wymianie wyszlo kupe innych rzeczy do naprawy-500 zl
kupilismy nowe auto po tygodniu zespuly sie kierunki, abs i swiatla stopu-100 zl
a w piatek popsula mi sie pralka, wczoraj prysznic!!!!!
ilez mozna???

No to rzeczywiscie nikt Cie nie słucha:-D:-D:-D
nie no pech :baffled: ale jak cos sie wali to wali - jesli Cie to pocieszy, to nam sie lozko popsulo:wściekła/y: nie mozna go zlozyc:confused2: pralka nam przecieka i drzwiczki od kredensu poszly. Autka nie mamy, wiec chociaz to nas omija

TO i ja się dołączę do życzeń dla Stasia- 100 lat!
Natalka- przeczekać i tyle, nic nie wymyślisz niestety, ale pomyśl że potem to już się nie będzie miało co psuc i będzie super przez długi czas;)
Na bobaska uwielbiającego noszenie jest tylko 1 sposób- nienoszenie. Też przez to przechodziliśmy ale w końcu kupiliśmy wypasioną karuzelę, huśtawkę, wyciągneliśmy misie i gadamy do młodej- działa. Chociaż czasem i tak chce na rączki.
Witam po spacerku- trochę chłodniej dzisiaj ale i tak sobie połaziłyśmy- za waszą rada komnbinezon i ciepła czapa poszły w odstawkę i Lidzia zadowolona baaardzo- szczególnie z tego że nie ma tej ciepłej czapy:D

Czesc dziewczynki
Chcialm was nadrobic ale to bez sensu bo tyle ile przeczytam to wy drazu dopiszeci. Widac ze sie tydzien zaczal i faceci poszli do pracy bo odrazu frkfencja na forum sie zwiekszyla.
Ja od rana wstawilam pralke, ogarnelam dom , zrobilam zupke. Musze jesczez tylko odkyrzyc i wytrzecpodlogi ale mi sie nie chce.
Co do podlog - nigdy nie mialam problemow ze stopami . zawsze mialam delikatne i bez rzadnych zgrubien. Oststnio mam jakis suche i na dodatek popekaly mi w 3 miejscach. Bylam na pedicure bo pomyslalam ze sie zaniedbalam. A pani mnie pyta czy czasem nie mam ogrzewania podlogowego. Hm... o tym nie pomyslalam. Powiedziala ze nie mam zrogowacialego naskorka i mam delikatne stopy a skora peka. Jest to objaw przesuszenia od chodzenia na boso po podlodze z ogrzewaniem. O tym nie pomyslalam nigdy.
Tak wiec teraz juz tylko kapcie - a ja tak ich nienwidze. Teraz od rana mam na sobie (na nogach) gruba warstwe kremu , woreczki foliowe i skarpety :). Chodze i szeleszcze hi hi. - trzeba je do lata wyleczyc.

Dziewczyny - jeszcze dwa tyg i bede miala nowe cycki - znow o nich snilam :) . Mam nadzieje ,ze bede miala dostep do neta (ze mi neta zdaza podlaczyc) i bede mogla sie z Wami kontaktowac bedac w Polsce.

A skoro pisze o wyjezdzie do Polski to mi sie przypomnialo. Uwazajcie te , ktore sa na facbooku (pewnie nie tylko) . Jest taka strona - okradnij mnie :)
Tam siedzi bog wie kto i obserwuje facebooka i inne tego typu strony. Oczywiscie wstawiamy zdjecia wlasne, zdjecia domkow, piszemy z jakiej miejscowosci jestesmy. Potem ktos nas odszuka na nk. Potem sprawdzi numery tel . I juz wie kim jestesmy i gdzie mieszkamy. Jak juz ustala tozsamosci i adresyoraz forum na ktorym sie reg udzielamy to tylko obserwuja komentarze.
A my durne ludziska piszemy - o w sobote jedziemy z cala rodzina do mamy do lodzi. Nikogo w domu nie bedzie ylko pustka. Wracamy w pon.
Albo - jestem w pracy , zostawilam otwarty balkon. mam nadzieje ze nikt nie wejdzie.

reszta juz wiadoma
musimy uwzac

Jutro mamy szczepienie. Po ostatnim tak plakal biedny. Dzis jak patrzylam jak sobie beztrosko sie smieje i macha lapkami i przypomnialo mi sie to cholerne szczepienie to sie poryczalam... Oj, mam nadzieje ze bedzie lepiej tym razem. Trzymajcie za nas kciuki, pliiis
My mamy dziś na 16.30 TRZYMAJCIE KCIUKASY bo mi aż ciary przechodzą na samą myśll..:(

reklama
Do góry