reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
no widzę, że długo tak mozesz..wywlekać, wypominać, łąpać za słówka. Na pewno wszyscy bedą sie świetnie czuli czytając takie miłe posty. powoli zaczyna mi brakować cierpliwości...czytaj ze zrozumeiniem i prosze Cie zastosuj sięWidziałam to wsparcie... "wszyscy mamy swoje problemy".
ojj..dziewczynki ja to pochlaniam jedzenie od zawsze bo moim marzeniem bylo przytyc tak do 48kg..ale coz..nie mozna miec wszystkiego..
zjadlam kolacje "bogate kanapki" z czym tylko sie dalo i nie moglam zmiescic do buzi hehe.. jabluszko, gruszke..i mam chec na lody
)
zjadlam kolacje "bogate kanapki" z czym tylko sie dalo i nie moglam zmiescic do buzi hehe.. jabluszko, gruszke..i mam chec na lody
nowaolka
Aktywna w BB
hahahhahahaha....a to dobreale bym zjadała taka zapikenke....mmmmmmm.....najgorsze jest to ze ja nadal wymiotuje.....ale teraz stwierdziłam ze bede przynajmniej miałą czym...mam dosc krakersów i wody mineralnej...teraz jak haftuje to wszystkimi barwami teczy![]()
agamati1
Fanka BB :)
no widzę, że długo tak mozesz..wywlekać, wypominać, łąpać za słówka. Na pewno wszyscy bedą sie świetnie czuli czytając takie miłe posty. powoli zaczyna mi brakować cierpliwości...czytaj ze zrozumeiniem i prosze Cie zastosuj się
Proszę wziąć na luz, bo niemiło robi się na forum - aż się pisać nie chce!!!
Mamy się wspierać, nieprawdaż????
Joanna@
hahahhahahaha....a to dobre.Wiesz mówią,że najlepiej się "to" robi po sałatce,a potem "Jak Ci się sałatka ułoży,takie będziesz miała życie"hahahahha.Co ja mam za głupawkę dzisiaj hihihih.
![]()
hahahhaha moze sie uda to i dzis sprawdze co mnie czeka w przyszłosci hahahhahaha
Olgadom
Skrzat, nie ma przymusu być na tym forum. Skoro towarzystwo Ci nie odpowiada poszukaj innego forum...Bo u nas wprowadzasz tylko niesmak!!
nowaolka
Aktywna w BB
Dasz znać czy to działa ok?! hahahah.W tedy i ja zjem sałatkę hahahaha.hahahhaha moze sie uda to i dzis sprawdze co mnie czeka w przyszłosci hahahhahaha
kerna
http://www.lauraziobro.pl
malgos chcesz przytyć

no nie mogę...ciesz sie figura babo jedna!!!! potem urodzisz i bedziesz super laską
a ja zmykam na barwy szczęścia:-)

reklama
nowaolka
Aktywna w BB
Proszę dajcie spokój,po co się kłucić?!Skrzat, nie ma przymusu być na tym forum. Skoro towarzystwo Ci nie odpowiada poszukaj innego forum...Bo u nas wprowadzasz tylko niesmak!!