mam t samo tylko z rodzicami, wiec cie rozumiemno i chyba przegrywam z cyckami i mala.... nie chce za bardzo ciagnac bo leci mi za malo,,,, staram sie ja dostawiac ale juz nie mam sil sluchac jak przy tym wrzeszczy i sie wije jak waz!!!!!!!!!!wiec juz sam NIE WIEM,,,,,,,,,,,,,
co do tesciowej- uswiadomila mi dzis ze mieszkam u niej wiec powinnam wszytstmo robic jak ona kaze bo wcale nie musi sie godzic na moje przebywanie" w jej mieszkaniu"a to nie w tym garnku otuje a to za duzo plynu do naczyn biore a to niepotrzebnie wode marnuje na kapiel w wannie( a robie sobie taka moze raz na 2-3 tyg) nosz kur*** przeciez za darmo tam nie mieszkam!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJ DLA STASIA!!!
a z milych spraw,,, umowilam sie szis do znajomeo fryzjera stylisty i ide w piatek... niech ze mna cos zrobi .. moze nowa fryzurka i kolor mnie podniosa na duchu jakos......tylko sie zastanawiam,.,.,. z moich wlosow to teraz najpredzej cos " krotkiego" wyjdzie... a nie jestem pewna czy az tak chce obcinac... pamoetam jak kiedys mialam krotkie i jak ciezko bylo mi je pozniej zapuscicv.... no ale ufam mu,,, niech szaleje....
reklama
wiecei co.... najgorsze co moglam ostatnio robic to winilam siebie za to ze mala nie bardzo chce cyca,,,, ale stwierdzilam ze to bez sensu... dopoki jeszcze bedzie cchciala ciagnac niech cianie,,, i tak ja musze dokarmiac - mniej wiecej 2-3 razy dostaje butle ale jakies niewielkie ilosci- wiec... nie ma co sobie nerwow psuc,,, nie ja pierwsza i nie ostatnia musialabym przejsc na butle... ale na razie bede walczyc-jak lwica
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
mam t samo tylko z rodzicami, wiec cie rozumiem![]()
z rodzicami to nie to samo ... ty rodzicom odpyskujesz jak by co a tesciowej zasadniczo nie mozna ... bo pawo do tego ma jej dziecko a nie ty ... ot bolesna prawda !!
D
daffodill
Gość
a u mnie wielkaaaaa du*a!!!!!!!!
uporalam sie z jednym wrastajacym paznokciem i teraz kolejny palec u drugiej stopy i tez duzy boli niemilosiernie a gryby jest ze hohoho mam taka wielka truskawe ze juz sil mi brak!!!!!
zobazcie co laska napisala na 1 forum:
ja miałam robiony zabieg na dwóch dużych palcach u nogi, tzn. miałam wycinane boki paznokcia
lekarz dał mi znieczulenie, więc podczas zabiegu nic nie czułam
dopiero po wszystkim trochę boli, a raczej szarpie, ale lekarz też mi przepisał silne tabletki przeciwbólowe
na początku całe palce są strasznie sine, gojenie trwa około 2 tygodni i w tym czasie raczej nie wolno chodzić, trzeba leżeć z uniesionymi nogami, żeby krew nie spływała w stronę paznokci, wtedy szybciej się goją
póżniej tylko jeszcze ściągają szwy i to trochę boli, ale da się wytrzymać
według mnie lepszy jest sam zabieg i wszystko co z nim związane niż ten ból wzrastających paznokci
Ja juz sie boje!!!!!!!!
uporalam sie z jednym wrastajacym paznokciem i teraz kolejny palec u drugiej stopy i tez duzy boli niemilosiernie a gryby jest ze hohoho mam taka wielka truskawe ze juz sil mi brak!!!!!
zobazcie co laska napisala na 1 forum:
ja miałam robiony zabieg na dwóch dużych palcach u nogi, tzn. miałam wycinane boki paznokcia
lekarz dał mi znieczulenie, więc podczas zabiegu nic nie czułam
dopiero po wszystkim trochę boli, a raczej szarpie, ale lekarz też mi przepisał silne tabletki przeciwbólowe
na początku całe palce są strasznie sine, gojenie trwa około 2 tygodni i w tym czasie raczej nie wolno chodzić, trzeba leżeć z uniesionymi nogami, żeby krew nie spływała w stronę paznokci, wtedy szybciej się goją
póżniej tylko jeszcze ściągają szwy i to trochę boli, ale da się wytrzymać
według mnie lepszy jest sam zabieg i wszystko co z nim związane niż ten ból wzrastających paznokci
Ja juz sie boje!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
wiecei co.... najgorsze co moglam ostatnio robic to winilam siebie za to ze mala nie bardzo chce cyca,,,, ale stwierdzilam ze to bez sensu... dopoki jeszcze bedzie cchciala ciagnac niech cianie,,, i tak ja musze dokarmiac - mniej wiecej 2-3 razy dostaje butle ale jakies niewielkie ilosci- wiec... nie ma co sobie nerwow psuc,,, nie ja pierwsza i nie ostatnia musialabym przejsc na butle... ale na razie bede walczyc-jak lwica![]()
mataka najwazniejsze 3 miesiace karmilas !!! teraz piers to wygoda i oszczednosc !! a butla rownie dobra ... dla dziecka najwazniejsze jest mleczko mamy w pierwszych 10 tygodniach jak uklad pokarmowy jest slabo rozwiniety !!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
a u mnie wielkaaaaa du*a!!!!!!!!
proponuje jednak isc do specjalisty ... bo jeszcze narobisz sobie biedy !!
D
daffodill
Gość
proponuje jednak isc do specjalisty ... bo jeszcze narobisz sobie biedy !!
wiem wlasnie i boje sie..bo na pewno bedzie chcial wyciac pol paznokcia! u mnmie w miescie to sami rzeznicy!!!!!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
wiem wlasnie i boje sie..bo na pewno bedzie chcial wyciac pol paznokcia! u mnmie w miescie to sami rzeznicy!!!!!
lepsze to niz "operowac sie" samemu !!
wiecei co.... najgorsze co moglam ostatnio robic to winilam siebie za to ze mala nie bardzo chce cyca,,,, ale stwierdzilam ze to bez sensu... dopoki jeszcze bedzie cchciala ciagnac niech cianie,,, i tak ja musze dokarmiac - mniej wiecej 2-3 razy dostaje butle ale jakies niewielkie ilosci- wiec... nie ma co sobie nerwow psuc,,, nie ja pierwsza i nie ostatnia musialabym przejsc na butle... ale na razie bede walczyc-jak lwica![]()
olej ta durna tesciowa choc wiem ze nie jest łatwo jak ci sie wpiernicza we wszystko
teraz najwazniejsza jest mała i ty matka karmiaca
powiedz mezowi ze przez ta kobiete tracisz pokarm
moze on z nia pogada
z tego co zauwazyłam mezczyzni lubia zeby ich dzieci był karmione piersia
reklama
z rodzicami to nie to samo ... ty rodzicom odpyskujesz jak by co a tesciowej zasadniczo nie mozna ... bo pawo do tego ma jej dziecko a nie ty ... ot bolesna prawda !!
zgadza sie tesiowa to inny twór