reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

długo przynajmniej nie czekałam żeby pokazał jak bardzo chce sie zmienic..
zeby mi cos zrobil?
luuzna skarbie juz mi zrobil.. zyebał całe życie...
i dal piekny prezent ślubny w postaci siniaków..
jak zrobilam zdjecie moich rąk i wyslałam mamie to napisala mi
'boze kochany dziecko on Cie naprawde bije'...

widzisz kochana mama ci wierzy! Ona na pewno przyjmie swoja ukochana coreczke i wnusie! nie powoli by ten gnojek was bil i wykanczal fizycznie i psychicznie! masz 21 lat a przeszlas tyle ze mi sie to w glowie nie miesci! to ja juz wole klotnie z moim mezem niz to co Ty masz! uciekaj stamtad babo! PROSZĘ!!!!!!!!

reklama
ja mam tak samo! ja dziadkow nie mam.. u mnie tylko bedzie moja najblizsza rodzinka czyli 12 osob
tzn dziadkow Gabrysi czyli naszych rodzicow :) Babcie mamy jedna ..tzn moja Babcie :) u nas 11 osob planowalismy ,ale dzis jakos mnie meczy to ,ze powinnismy jeszcze zaprosic rodzinke,ktora po sasiedzku mieszka + moja Chrzestna z mezem i bratem ,bo z nimi non stop mamy kontakt...echhhh nie moge sie zdecydowac...jak ich zaczniemy zapraszac to bedzie ponad 20 osob..

tzn dziadkow Gabrysi czyli naszych rodzicow :) Babcie mamy jedna ..tzn moja Babcie :) u nas 11 osob planowalismy ,ale dzis jakos mnie meczy to ,ze powinnismy jeszcze zaprosic rodzinke,ktora po sasiedzku mieszka + moja Chrzestna z mezem i bratem ,bo z nimi non stop mamy kontakt...echhhh nie moge sie zdecydowac...jak ich zaczniemy zapraszac to bedzie ponad 20 osob..

dzadkowie dziec to oboiwiazkowo musza byc... moja tesciowa by juz mnie za plecami obgadala jakbym zrobila bez dziadkow toz to szok by byl chyba roziwesila by transparenty w miescie!
napisalam ci wiadomosc prywatna!!!!!!!

Dziewczyny a ja nadal sprzatam.. mam wrazenie ze to sie nigdy nie skonczy!!!!!!!
prasowania tyle mi sie zebralo ze nie wiem skad jak i dlaczego??!
a na koniec poparzylam noge zelazkiem! piecze jak diabli! a przede mna jeszcze tyle roboty.... czlowiek codziennie tyle sprzata a mimo wszystko nie wiem za co sie zabrac!!!!

długo przynajmniej nie czekałam żeby pokazał jak bardzo chce sie zmienic..
zeby mi cos zrobil?
luuzna skarbie juz mi zrobil.. zyebał całe życie...
i dal piekny prezent ślubny w postaci siniaków..
jak zrobilam zdjecie moich rąk i wyslałam mamie to napisala mi
'boze kochany dziecko on Cie naprawde bije'...
Ania jedz do rodzicow ! na pewno Ci pomoga ! ja bym na Twoim miejscu jak najszybciej uniwazniala ten slub ! chyba jest taka mozliwosc w takiej sytuacji ...zobaczysz na poczatku nie bedzie latwo ,ale za jakis czas odetchniesz z ulga ...i na pewno dasz sobie rade sama !!!

dzadkowie dziec to oboiwiazkowo musza byc... moja tesciowa by juz mnie za plecami obgadala jakbym zrobila bez dziadkow toz to szok by byl chyba roziwesila by transparenty w miescie!
napisalam ci wiadomosc prywatna!!!!!!!

no tak tak dziadkow z jednej i z drugie strony +chrzestni czyli moja siostra i szwagier + Radka siostra to 11 osob...z najblizszymi ciotkami i wojkami ponad 20...zobaczymy..dzis trzeba podjac decyzje w koncu..

Dziewczyny a ja nadal sprzatam.. mam wrazenie ze to sie nigdy nie skonczy!!!!!!!
prasowania tyle mi sie zebralo ze nie wiem skad jak i dlaczego??!
a na koniec poparzylam noge zelazkiem! piecze jak diabli! a przede mna jeszcze tyle roboty.... czlowiek codziennie tyle sprzata a mimo wszystko nie wiem za co sie zabrac!!!!
ja mam obsesje na punkcie sprzatania...meczy mnie to strasznie,bo co bym nie robila wydaje mi sie ,ze wciaz jest syfi ...mam takiego nerwa ,ze hej....wykoncze sie normalnie :/

reklama
Dziendobry :)

Moje dziecko zrobilo mi dzis dzien dziecka - zasnal o 21, obudzil sie o 6 ale wskoczyl do lozka do mamy i spal do 8:20 :tak: Jesli chodzi o pobudke o 6 to miala miejsce tylko dlatego ze maz zapomnial ze przy naszym dziecku sie nie kicha :no: On wszystko zniesie - wiertarki, mlot pneumatyczny, alarm przeciwpozarowy tylko nie kichanie :baffled:

Mielismy ten sam dylemat. Z tym ze jesli zaprosilabym kogos poza rodzenstwem, chrzestnymi i babciami to wyszloby okolo 60 osob :szok: Nie do konca wierzac w slusznosc swojej decyzji zgodzilam sie na okrojona wersje.

My kupujemy to:
* Ubranko do chrztu JAŚ * R.68 (946403538) - Aukcje internetowe Allegro. Oczywiście usłyszałam od mojego i męża taty "To nie w beciku???? Jak tak może być ????". Ale totalna olewka ;-) To nasze dziecko, nie ich :)

Slodkie :tak: A kiedy robicie chrzciny? Bedzie Lolkowi w tym cieplo czy kupujesz jeszcze cos na wierzch?

A u mnie w domu coraz wiecej paczek i toreb do zabrania. Jak bedziemy w Polsce temperatura ma siegac 17 stopni C. Skacze z radosci :-)

Ania trzymam kciuki - zebys miala sile i odwage podjac sluszna decyzje!

Do góry