madziara-kr
Fanka BB :)
Oficjalnie wyganiam sie z BB i nakazuje sobie wziac sie za prace!!!![]()
eeee tam, nie badz za ostra dla siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oficjalnie wyganiam sie z BB i nakazuje sobie wziac sie za prace!!!![]()
eeee tam, nie badz za ostra dla siebie![]()
Wlasnie w tym sek ze nie jestemI sama siebie nie slucham - nigdzie nie poszlam wciaz
a jesli chodzi o Twoja dziecinke to moze po szczepieniu sie wyciszy. Te Emilki tak juz maja - przekorne dusze![]()
Wlosy ma po mnie pod wzgledem gestosci a po moim R pod wzgledem tego ze caly czas rosna w gore i ani mysla opadaca kolor po niewiadomo kim. Moj R jest skazany na wiecznego jeza bo zadnej fryzurki nie da sie z nich zrobic. Jak sprezyny stercza ;-)
A dni taki jak opisalas tez bardzo lubiewtedy wszystko jest nie tak jak byc powinno!
Czesc Wam,
Moja mala bardzo zla, bardzo... od piatku lapie dziwne humory.... zlosci sie co chwile
kupki sie pozmienialy, jaskrawo zolte i smrodek inny...
znow zabawa w detektywa ... ;-)
Jak to jest z @ u mam karmiacych?
Ja mialam tylko raz po 7 tyg od porodu i do tej pory nie mam okresu...
nie wiem o co kaman....
moze ktos ma podobnie??
Witam wszystkie grudnióweczki i dzieciaczki!
Ja nadal walcze z laktacją i chyba coraz lepiej mi idzie bo Hania pije z piersi w zasadzie wszystkie posiłki, jedynie moje nogi na tym cierpią bo muszę chodzić karmiączatem butli nie podaję, ale każdego dnia stojąc z małą na rękach zastanawiam się w imię czego karmię w taki sposób ;-) Nadmienię tylko, że jak podaję butelkę to Hania łądnie piję i nie muszę wtedy chodzić ;-) Zatem dziecko szkoli mnie na potęgę, ja jednak nie jestem jej dłużna i oduczam spania na rączkach, efekty na razie trochę słabe bo muszę ją tak usypiać, ale potem ją odkładam na kanapę i tam sobie śpi. W nocy śpi dalej bezproblemowo, zje, odbije i śpi w łóżku. Chociaż przyznaje sie, że rano biorę ją do swojego łóżka na 2 godzinki aby pospała jeszcze do 9
![]()
ja tez nie nadrabiam bo za duzo tego.
Nadrobilam tylo sprawe Anaol.
Ciekawe co tam
Oby tylozow nie zmiekla bo on ja kiedys zatlucze. Tak na marginesie to co za idiota. Tam nie ma nawet 2% szansy na poprawe skoro on nawet jednego dnia skruchy nie mial.
ale mi dziwnie ...
źle mi.. ale gdy tylko zaczyna mi go brakowac patrze na siebie...
dzisiaj sobie grzebalam po swoim komputerze u rodzicow..
kiedys bylam taka wszedzie usmiechnieta.. mialam pelno znajomych...
bylam szczesliwa...
a teraz?..
patrze na siebie i sie pytam gdzie jest ta Ania ..
ta którą byłam..
ale stane na nogi.. no musze bo co innego..
bede pewnie ryczec nie raz ale ....
przynajmniej bede spokojna o Maje ..
ale mi dziwnie ...
źle mi.. ale gdy tylko zaczyna mi go brakowac patrze na siebie...
dzisiaj sobie grzebalam po swoim komputerze u rodzicow..
kiedys bylam taka wszedzie usmiechnieta.. mialam pelno znajomych...
bylam szczesliwa...
a teraz?..
patrze na siebie i sie pytam gdzie jest ta Ania ..
ta którą byłam..
ale stane na nogi.. no musze bo co innego..
bede pewnie ryczec nie raz ale ....
przynajmniej bede spokojna o Maje ..