reklama
Wariatki ale zescie naskrobaly... niezla lekture mialam.. z tego co pamietam:
Anooola mam nadzieje ze juz jestes u mamy i ze juz nie masz nic wspolnego z tym draniem!
Emira bąbel Twoj cudnie się ślini a czupryne to ma boska!! po kim ma tak bujne wlosy?????
Joanna Mam nadzieje ze moj ziec jest zdro jak ryba i ze szpital go ominie a ten kaszelek tez raz dwa zniknie...co do lekarki to jakas chora psychicznie... co za baba... u mnie ostatnio lekarka badala patyczkiem dziecku gardlo i tak szybko to robila ze zajechala po podniebieniu ze mala ma sine i skore zjechana! ale coz sa lekarze i "pseudo lekarze"!!!!!
A ja mialam wariacki dzien... sprztalam i sprzatalam... mama do mnie dzowni ze jestem jej pilnie potrzebna.. wiec pakuje siebie i jule i gnam do niej... tam zrobilam co mialam ale julka nagle zaczela robic kupala! tak mi sie dziecie okupkal a ja patrze do torby i zonk!!!! nie mam dla niej ciuchow na przebranie! jak zawsze mam bo wiem jakie mloda ma zdolnosci tak teraz zapomnialam i sru do domu po ciuchy! byla u mnie kolezanka z forum ale regionalnego pod drzwiami i klamke pocalowala! a ja tel u mamy zostawilam ajc!!!!!! poznij miska marudzila i wrzeszczala!!! w koncu przed 13 ja uspilam i do teraz spi...... powinna jesc o 15... juz wode przygotowalam bo jak wstanie bedzie glodna i zla jak wilk az sie boje a 2 przebudki zaliczyla... dalam smoka i nyna niby dalej!!!!!
wczoraj Emwu rozgotowala ziemniaki a ja przypalilam fest mocno karkówkę a dzis prawie przypalilam zeberka.. dobrze ze wbieglam przed sek do kuchni uratowalam mieso! jakis pech nade mna jest.... a mamie przypalilam gulasz! cos sie ze mna zlego dzieje!
Wlosy ma po mnie pod wzgledem gestosci a po moim R pod wzgledem tego ze caly czas rosna w gore i ani mysla opadac

A dni taki jak opisalas tez bardzo lubie

kopciuszek2107
Fanka BB :)
Ja za to dzisiaj w trakcie 3,5 godzinnej drzemki Piotrusia pomyłam okna na dole, udało mi się nawet wszytskie;-) jestem zadowolona, jutro zabiorę się za górę;-) zostało tylko 5 i balkonowe jedno;-)
No ale za to obiadku nie ma dzisiaj.... ;-( ale ciasto za to zdążyłam upiec;-)
Martus a powiedz mi teraz gdzie ty kupilas te firanki do salonu?Juz wczesniej pytalam ale nie odpowiedzialas:-(robilas je sama czy moze gdzies kupowalas?Zrob fotke z bliska i pokaz jak ta roleto-firana wyglada,bardzo mi sie cos takiego podoba wiec moze spapuguje po tobie;-)
u nas tez tak wlasnie albo jak nacie lezy albo w bujaczku to juz wie w ktora storne patrzc, dzis sobie rozmiawial z tvKasiuch moj Rysiek niestety tez lubi ogladac tv...
nie sadzam go przed tv specjalnie alejak iedzi z nami w salne to zawsze zerka...
ile razy mowic ze to normalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyny czy wasze dzieciaczki nadal się tak ślinią? Kiedy to się skończy (mojej jeszcze nie idą zęby)? Moja non stop w śliniaczku siedzi albo ze szmatką pod szyjką, bo takie bańki ze śliny puszcza, że szok.
A to w kwestii slinienia
Zobacz załącznik 228426
Sorki ze nie w Albumie ale nie moglam sie powstrzymac ;-) A slini sie jak na zalaczonym obrazku czyli glownie lezac na brzuszku. Ogolnie jakos sobie radzi![]()
A ja właśnie usmażyłam naleśników i będziemy zaraz jeść
Malutka się weranduje na balkonie. Byłyśmy w południe na godzinnym spacerku, ale jak taka ładna pogoda to niech jeszcze pokorzysta
u nas jest 5tak samo
W ogóle po tym szczepieniu wczorajszym jak usnęła o 19 tak spała do 2Pierwszy raz tak długo
![]()
a my po spacerku...po lupmach,
bylam dzis zaniesc cv do 2 miejsc..zobaczymy czy sie ktos odezwie...?
wogole to wiecie gdzie bym chciala pracowac? w sklepie z rzeczmi dla dzieci
D
daffodill
Gość
Wlosy ma po mnie pod wzgledem gestosci a po moim R pod wzgledem tego ze caly czas rosna w gore i ani mysla opadaca kolor po niewiadomo kim. Moj R jest skazany na wiecznego jeza bo zadnej fryzurki nie da sie z nich zrobic. Jak sprezyny stercza ;-)
A dni taki jak opisalas tez bardzo lubiewtedy wszystko jest nie tak jak byc powinno!
te wsloski sa bombowe! fajnie tak rosna do gory hiuhihihi
kolorek tez boski... :-)
sylwik1987
Filipek
a jakieg kucha upiekłasJa za to dzisiaj w trakcie 3,5 godzinnej drzemki Piotrusia pomyłam okna na dole, udało mi się nawet wszytskie;-) jestem zadowolona, jutro zabiorę się za górę;-) zostało tylko 5 i balkonowe jedno;-)
No ale za to obiadku nie ma dzisiaj.... ;-( ale ciasto za to zdążyłam upiec;-)
madziara-kr
Czesc Wam,
Moja mala bardzo zla, bardzo... od piatku lapie dziwne humory.... zlosci sie co chwile
kupki sie pozmienialy, jaskrawo zolte i smrodek inny...
znow zabawa w detektywa ... ;-)
Jak to jest z @ u mam karmiacych?
Ja mialam tylko raz po 7 tyg od porodu i do tej pory nie mam okresu...
nie wiem o co kaman....
moze ktos ma podobnie??
Moja mala bardzo zla, bardzo... od piatku lapie dziwne humory.... zlosci sie co chwile
kupki sie pozmienialy, jaskrawo zolte i smrodek inny...
znow zabawa w detektywa ... ;-)
Jak to jest z @ u mam karmiacych?
Ja mialam tylko raz po 7 tyg od porodu i do tej pory nie mam okresu...
nie wiem o co kaman....
moze ktos ma podobnie??
madziara-kr
musze odreagowac zlosci tego malego glutka i zrobie sobie stosik nalesnikow z dzemem malinowym 
jutro mamy szczepienie wiec bedzie ostra jazda bo ona juz bez tego maly szatanek

jutro mamy szczepienie wiec bedzie ostra jazda bo ona juz bez tego maly szatanek
reklama
madziara-kr
a jakieg kucha upiekłas? zrobiłas mi takiego smaka na ciasto że chyba męża dzisiaj do kuchni zagonię
![]()
za mna tez chodzi ciasto moze karpatka chociaz M o szarlotke marudzi