reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Asia - współczuję :-( co za baba no! i oby bez szpitala się obyło
Emira - no nie dziwię się :-D Mój to taki łysiol, a Twój bujna ma już czuprynę i jak śmiesznie postawione włoski :-D
Wika - wysłałam ;-)

reklama
Wariatki ale zescie naskrobaly... niezla lekture mialam.. z tego co pamietam:

Anooola mam nadzieje ze juz jestes u mamy i ze juz nie masz nic wspolnego z tym draniem!

Emira bąbel Twoj cudnie się ślini a czupryne to ma boska!! po kim ma tak bujne wlosy?????

Joanna Mam nadzieje ze moj ziec jest zdro jak ryba i ze szpital go ominie a ten kaszelek tez raz dwa zniknie...co do lekarki to jakas chora psychicznie... co za baba... u mnie ostatnio lekarka badala patyczkiem dziecku gardlo i tak szybko to robila ze zajechala po podniebieniu ze mala ma sine i skore zjechana! ale coz sa lekarze i "pseudo lekarze"!!!!!

A ja mialam wariacki dzien... sprztalam i sprzatalam... mama do mnie dzowni ze jestem jej pilnie potrzebna.. wiec pakuje siebie i jule i gnam do niej... tam zrobilam co mialam ale julka nagle zaczela robic kupala! tak mi sie dziecie okupkal a ja patrze do torby i zonk!!!! nie mam dla niej ciuchow na przebranie! jak zawsze mam bo wiem jakie mloda ma zdolnosci tak teraz zapomnialam i sru do domu po ciuchy! byla u mnie kolezanka z forum ale regionalnego pod drzwiami i klamke pocalowala! a ja tel u mamy zostawilam ajc!!!!!! poznij miska marudzila i wrzeszczala!!! w koncu przed 13 ja uspilam i do teraz spi...... powinna jesc o 15... juz wode przygotowalam bo jak wstanie bedzie glodna i zla jak wilk az sie boje a 2 przebudki zaliczyla... dalam smoka i nyna niby dalej!!!!!

wczoraj Emwu rozgotowala ziemniaki a ja przypalilam fest mocno karkówkę a dzis prawie przypalilam zeberka.. dobrze ze wbieglam przed sek do kuchni uratowalam mieso! jakis pech nade mna jest.... a mamie przypalilam gulasz! cos sie ze mna zlego dzieje!

Wlosy ma po mnie pod wzgledem gestosci a po moim R pod wzgledem tego ze caly czas rosna w gore i ani mysla opadac :tak: a kolor po niewiadomo kim. Moj R jest skazany na wiecznego jeza bo zadnej fryzurki nie da sie z nich zrobic. Jak sprezyny stercza ;-)

A dni taki jak opisalas tez bardzo lubie :-D wtedy wszystko jest nie tak jak byc powinno!

Ja za to dzisiaj w trakcie 3,5 godzinnej drzemki Piotrusia pomyłam okna na dole, udało mi się nawet wszytskie;-) jestem zadowolona, jutro zabiorę się za górę;-) zostało tylko 5 i balkonowe jedno;-)
No ale za to obiadku nie ma dzisiaj.... ;-( ale ciasto za to zdążyłam upiec;-)

Martus a powiedz mi teraz gdzie ty kupilas te firanki do salonu?Juz wczesniej pytalam ale nie odpowiedzialas:-(robilas je sama czy moze gdzies kupowalas?Zrob fotke z bliska i pokaz jak ta roleto-firana wyglada,bardzo mi sie cos takiego podoba wiec moze spapuguje po tobie;-)

Kasiuch moj Rysiek niestety tez lubi ogladac tv...
nie sadzam go przed tv specjalnie alejak iedzi z nami w salne to zawsze zerka...
u nas tez tak wlasnie albo jak nacie lezy albo w bujaczku to juz wie w ktora storne patrzc, dzis sobie rozmiawial z tv:p

Dziewczyny czy wasze dzieciaczki nadal się tak ślinią? Kiedy to się skończy (mojej jeszcze nie idą zęby)? Moja non stop w śliniaczku siedzi albo ze szmatką pod szyjką, bo takie bańki ze śliny puszcza, że szok.
ile razy mowic ze to normalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A to w kwestii slinienia :-D

Zobacz załącznik 228426

Sorki ze nie w Albumie ale nie moglam sie powstrzymac ;-) A slini sie jak na zalaczonym obrazku czyli glownie lezac na brzuszku. Ogolnie jakos sobie radzi :tak:

A ja właśnie usmażyłam naleśników i będziemy zaraz jeść:)
Malutka się weranduje na balkonie. Byłyśmy w południe na godzinnym spacerku, ale jak taka ładna pogoda to niech jeszcze pokorzysta;)
u nas jest 5tak samo:p
W ogóle po tym szczepieniu wczorajszym jak usnęła o 19 tak spała do 2:) Pierwszy raz tak długo;)

a my po spacerku...po lupmach,
bylam dzis zaniesc cv do 2 miejsc..zobaczymy czy sie ktos odezwie...?
wogole to wiecie gdzie bym chciala pracowac? w sklepie z rzeczmi dla dzieci:)

Wlosy ma po mnie pod wzgledem gestosci a po moim R pod wzgledem tego ze caly czas rosna w gore i ani mysla opadac :tak: a kolor po niewiadomo kim. Moj R jest skazany na wiecznego jeza bo zadnej fryzurki nie da sie z nich zrobic. Jak sprezyny stercza ;-)

A dni taki jak opisalas tez bardzo lubie :-D wtedy wszystko jest nie tak jak byc powinno!

te wsloski sa bombowe! fajnie tak rosna do gory hiuhihihi
kolorek tez boski... :-)

Ja za to dzisiaj w trakcie 3,5 godzinnej drzemki Piotrusia pomyłam okna na dole, udało mi się nawet wszytskie;-) jestem zadowolona, jutro zabiorę się za górę;-) zostało tylko 5 i balkonowe jedno;-)
No ale za to obiadku nie ma dzisiaj.... ;-( ale ciasto za to zdążyłam upiec;-)
a jakieg kucha upiekłas ;)? zrobiłas mi takiego smaka na ciasto że chyba męża dzisiaj do kuchni zagonię :D:D:D:D

Czesc Wam,

Moja mala bardzo zla, bardzo... od piatku lapie dziwne humory.... zlosci sie co chwile
kupki sie pozmienialy, jaskrawo zolte i smrodek inny...
znow zabawa w detektywa ... ;-)

Jak to jest z @ u mam karmiacych?
Ja mialam tylko raz po 7 tyg od porodu i do tej pory nie mam okresu...
nie wiem o co kaman....

moze ktos ma podobnie??

musze odreagowac zlosci tego malego glutka i zrobie sobie stosik nalesnikow z dzemem malinowym :cool:

jutro mamy szczepienie wiec bedzie ostra jazda bo ona juz bez tego maly szatanek

reklama
Do góry