reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Dopiero nadrobiłam.
Widzę, że ROCZNICĘ mamy :-) O tym jak Was lubię świadczy fakt, że mega przemęczona, ledwo na oczy patrząca, ale postanowilam, że póki nie doczytam nie idę spać. No i zawaliłam kilka godzin słusznego snu. Nie żałuję. Obyśmy długo jeszcze pisały i marzy mi się - spotkały się wkrótce.
No i przede wszystkim w imieniu Stasia i swoim również BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To by było na tyle. Więcej napiszę jutro bo nie mam już siły.
Aha, Luuuzna gratulacje! Ledwo widoczna kreseczka to jednak kreseczka :-)
Ja też jak robiłam test to miałam drugą kreseczkę ledwo widoczną. Ale i tak do dziś ją widzę;D

No to ja dzis jade do wodzi ana spacer z Aniola i z Majka :D

Daj znac jak udał sie spacerek :)

ja mam obsesje na punkcie sprzatania...meczy mnie to strasznie,bo co bym nie robila wydaje mi sie ,ze wciaz jest syfi ...mam takiego nerwa ,ze hej....wykoncze sie normalnie :/

hehe tez mam czasami takiego nerwa ze szlak mnie trafia jak nic ....jak sprzatam sprzatam i dalej jakos brudno :confused:

heheheheheh a no UWAZaMY HEHE

no to tego nigdzie nie dovzytalam!! ale ty masz szcescie jak wika hahahhaha kobietki uwazajcie uwazajcie:-)

My uwalazlismy wiec niewiem czy to takie szczescie poprotsu paranoja w glowie :-D

Która u mnie tez na drugi dzien luuuzna wywolala okres hehe:-D a juz na serio plakalam idzi kup 2 lózeczka jeszczeddo meza hehe bo sobie wbilam ze jak jestem to to napewno niefart jeszcze taki ze blizniaki :-D ale ten placz stres lzy byl spowodobwany wlasnie okresem ............ oj hormony........

oooOOOooo to juz nie jedna robiła test :-) hehe a nasze maluchy maja dopiero około 3 m a my po testy lata,y do apteki heheeh

JA tez dolaczam DAFI do klubu wrastajacych paznokci :-Djak wrosnal to boli jak diabli :nerd:

ELIZA w swieta ma byc zimno:) mowili ze okkolo 3 stopni:)

a u nas jeszcze stary kosiol wielki, a ksiadz juz od marca nie grzeje..;/dlatego biore wozek i koce:D

Dziewczyny czy wasze dzieciaczki nadal się tak ślinią? Kiedy to się skończy (mojej jeszcze nie idą zęby)? Moja non stop w śliniaczku siedzi albo ze szmatką pod szyjką, bo takie bańki ze śliny puszcza, że szok.

Dziewczyny czy wasze dzieciaczki nadal się tak ślinią? Kiedy to się skończy (mojej jeszcze nie idą zęby)? Moja non stop w śliniaczku siedzi albo ze szmatką pod szyjką, bo takie bańki ze śliny puszcza, że szok.

moj tak samo
:)
bo dzieci nie umieja polykac sliny jeszcze:)

Ślini moj sie ale nie az tak strasznie zeby mu slinak zakladac jak widze poprostu jak mu splywa to wytre a banki tez sobie puszcza ze sliny...

reklama
ELIZA w swieta ma byc zimno:) mowili ze okkolo 3 stopni:)

a u nas jeszcze stary kosiol wielki, a ksiadz juz od marca nie grzeje..;/dlatego biore wozek i koce:D
a ja widzial prognoze 14 dniowa i mowili ,ze ma byc 12 stopni...ech zobaczymy..wozek tez bierzemy,bo Gabryskowa spi w tych godzinach ,wiec msze pewnie przespi...kocyk tak jak pisalam kupilam elegancki...pasujacy do sukieneczki ...

Do góry