no i chyba przegrywam z cyckami i mala.... nie chce za bardzo ciagnac bo leci mi za malo,,,, staram sie ja dostawiac ale juz nie mam sil sluchac jak przy tym wrzeszczy i sie wije jak waz!!!!!!!!!!wiec juz sam NIE WIEM,,,,,,,,,,,,,
co do tesciowej- uswiadomila mi dzis ze mieszkam u niej wiec powinnam wszytstmo robic jak ona kaze bo wcale nie musi sie godzic na moje przebywanie" w jej mieszkaniu"a to nie w tym garnku otuje a to za duzo plynu do naczyn biore a to niepotrzebnie wode marnuje na kapiel w wannie( a robie sobie taka moze raz na 2-3 tyg) nosz kur*** przeciez za darmo tam nie mieszkam!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJ DLA STASIA!!!
a z milych spraw,,, umowilam sie szis do znajomeo fryzjera stylisty i ide w piatek... niech ze mna cos zrobi .. moze nowa fryzurka i kolor mnie podniosa na duchu jakos......tylko sie zastanawiam,.,.,. z moich wlosow to teraz najpredzej cos " krotkiego" wyjdzie... a nie jestem pewna czy az tak chce obcinac... pamoetam jak kiedys mialam krotkie i jak ciezko bylo mi je pozniej zapuscicv.... no ale ufam mu,,, niech szaleje....