luuuzna
Mama Alanka
no to tego nigdzie nie dovzytalam!! ale ty masz szcescie jak wika hahahhaha kobietki uwazajcie uwazajcie:-)
toż uważamy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to tego nigdzie nie dovzytalam!! ale ty masz szcescie jak wika hahahhaha kobietki uwazajcie uwazajcie:-)
no ja wlasnie nie wiem po kim ona taka spokojna ,bo my do spokojnych raczej nie nalezymy ...ale w sumie pospac to ja zawsze lubilam... ooooo 11 wybiła a Gabrysia oczy jak 5 zł....z nią to ja na zegarek nie musze patrzećno to moja ma inny temperament
bo za dnia to same figle
jej w głowie a nie spanie
spanie to tylko dodatek
To jest grubości normalnego garnituru dla dorosłych (koszula + kamizelka + marynarka), chrzcimy ze 4 tygodnie, więc o ile nie będzie 10 stopni to nic więcej już nie założęSlodkieA kiedy robicie chrzciny? Bedzie Lolkowi w tym cieplo czy kupujesz jeszcze cos na wierzch?
Martynka ma taką samą czapeczkę i opaskę też z tego sztryku z różyczkątez tak bym chciała kameralnie ale sie nie udało buuu
sukieneczka sliczna a zwłaszcza czapeczka mi sie podoba
ja tez sie musze zaczac rozgladac za ubiorem dla małej i zaproszeniami
juz pisze...pakuj sie i zmiataj czy predzej !dziewczyny moze ktoras do moniki napisa esa ze ja nie dam rady aktualnie sie pakuje...niedlugo mam po mnie przyjedzie a telefon mi mąż pozal sie boze rozwalil..;/
Bo faceci to juz tacy gadżeciarzeSama sobie zazdrościłam póty, póki nie zobaczyłam ile kosztował :/ bo prawdę powiedziawszy to ja go nie potrzebuję, mam toshibę i jest rewelacyjna pomimo 3 roku życia .... na prezentację, filmy, zdjęcia i sprawozdania starcza .....no ale mój chłop lubi wszystko co nowe więc .....
nic nie jest za darmopotem jak się będziemy spinać to mi pięknie wypomni jak to o mnie myślał i mi prezent kupił ... tylko zamiast lapka wolałabym np. kwiatka albo ładną bluzkę
![]()
Bardzo ładne!a mebelki to mi sie podobaja takie
VOX - Modern Kremona
ale jeszcze sie porozgladam
łózeczko mam ciemne a pokoj młodej jest pomalowany na fiolet
tego sie nie da uratowac...
szybko sie przekonałam przynajmniej...
wczoraj dzwonila moja mama.. wyskoczyla na mnie ze tesciowa jej wszystko powiedziala..jak to rzucilam B obrączką.. to ja jej pytam czy wie ze zrobilam to zaraz po tym jak mna rzucil o podloge.. a ona ze nie...;]
na koniec rozmowy wszedl Bartek.. i zrobil mi awanture bo nie chcialam mu powiedziec o czym z mama rozmawialam.. to mu na to tylko powiedzialam ze jesli jego mama juz tak strasznie chce wciagac jeszcze moją mame to niech mowi cala prawde od poczatku do konca..
odwrocilam sie plecami i poszlam spac..
to od rana mi gada 'Twoja stara to..' 'Twoja stara tamto...'
udawalam ze nie slysze...
a jak przechodzilam obok niego to podnioslam reke zeby wlosy zaczesac do tylu to chyba myslal ze mu chce wtrąbic i mi zwyczajnie rekami zaczął wykręcać...w konsekwencji pozniej jak chcialam sie polozyc to doslownie usiadl na mnie tak ze nogi mial na moich cyckach i scisnal mnie za gardlo..
mowie dosc..
nie wiem gdzie pojde co zrobie ale dluzej tak nie chce zyc..
dopiero gdy widzial ze juz serio brakuje mi powietrza puścił...
no tak prawda...:/z rodzicami to nie to samo ... ty rodzicom odpyskujesz jak by co a tesciowej zasadniczo nie mozna ... bo pawo do tego ma jej dziecko a nie ty ... ot bolesna prawda !!
aniu jak odejdziesz od niego moze byc juz tylko LEPIEJ!tego sie nie da uratowac...
szybko sie przekonałam przynajmniej...
wczoraj dzwonila moja mama.. wyskoczyla na mnie ze tesciowa jej wszystko powiedziala..jak to rzucilam B obrączką.. to ja jej pytam czy wie ze zrobilam to zaraz po tym jak mna rzucil o podloge.. a ona ze nie...;]
na koniec rozmowy wszedl Bartek.. i zrobil mi awanture bo nie chcialam mu powiedziec o czym z mama rozmawialam.. to mu na to tylko powiedzialam ze jesli jego mama juz tak strasznie chce wciagac jeszcze moją mame to niech mowi cala prawde od poczatku do konca..
odwrocilam sie plecami i poszlam spac..
to od rana mi gada 'Twoja stara to..' 'Twoja stara tamto...'
udawalam ze nie slysze...
a jak przechodzilam obok niego to podnioslam reke zeby wlosy zaczesac do tylu to chyba myslal ze mu chce wtrąbic i mi zwyczajnie rekami zaczął wykręcać...w konsekwencji pozniej jak chcialam sie polozyc to doslownie usiadl na mnie tak ze nogi mial na moich cyckach i scisnal mnie za gardlo..
mowie dosc..
nie wiem gdzie pojde co zrobie ale dluzej tak nie chce zyc..
dopiero gdy widzial ze juz serio brakuje mi powietrza puścił...
u nas bedzie 19 chyba ze tesciowa nie przyjdzie to 18:/tzn dziadkow Gabrysi czyli naszych rodzicowBabcie mamy jedna ..tzn moja Babcie
u nas 11 osob planowalismy ,ale dzis jakos mnie meczy to ,ze powinnismy jeszcze zaprosic rodzinke,ktora po sasiedzku mieszka + moja Chrzestna z mezem i bratem ,bo z nimi non stop mamy kontakt...echhhh nie moge sie zdecydowac...jak ich zaczniemy zapraszac to bedzie ponad 20 osob..