reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Kochane moje, mam pytanie - czy któras z Was testowała juz pampersy Huggies ? bo te dada ciągle mi przemakają, mimo iz nie są pełne, a w biedronce sa własnie huggiesy i się zastanawiam czy warto zmienić te dady na te ?

reklama
Aniu, wiem że rozstania sa trudne ale dziewczyny mają rację- staraj się nie patrzec juz za siebie, masz Majeczkę i to dla niej powinnas teraz żyć, a zobaczysz że córcia wypełni całe Twoje życie, i nie będziesz miała czasu pomyślec o tym człowieku...

Dzwinym trafem dzis moj maz powiedzial mi ze chce dorobic pieiedzy.. mowie do niego w jakis sposob??? a on ze na pewno mi sie to nie spodoba... no to mowie mu mow lepiej bo mnie denerwujesz! a on na to ze wyjezdza na 2 dni do Belgii!!!!! ale powiedzial ze jak sie nie zgodze to zadzwoni i odmowi! po jakims czasie podejrzen i przemyslen mowie do niego: dzwon i powiedz ze nie pojedziesz! wkurwil sie powiedzial ze tego nie zrobi ubral sie i wyszedl! o nie tego za wiele zostawil mnie przed kapeila z wszytskim sama! mam go juz w d***! zamknelam drzwi na klucz i nie wyjmuje klucza a go gnoja do domu nie wpuszcze!
jestem pewna teraz ze mam kogos. mysla ze sie zgodze a tu zonk i wpadl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:szok::szok::szok::szok::szok:nie no najpierw muwi ze jak cos to odmuwi a potem co innego:baffled:a co niby mialby tam robic,kiedy jechac i z kim?

Kochane moje, mam pytanie - czy któras z Was testowała juz pampersy Huggies ? bo te dada ciągle mi przemakają, mimo iz nie są pełne, a w biedronce sa własnie huggiesy i się zastanawiam czy warto zmienić te dady na te ?

Napewno beda lepsze od Dada ale cena tez nie ta.Ja nie chce innych niz Pampers,bynajmniej narazie.

na pewno warto ,ale nie na huggies clasic ,bo jest to najtansza wersja huggiesow i sa potwornie sztywne i bleeee...ja sie raz nadzialam i Radek sie wkorzyl co to za dziadostwo i wyrzucil cala wielka pake....wszystkie pozostale huggiesy sa super !

bardzo dziękujemy z Danielkiem za kciuki! :tak:
Danielek ma zdrowe i prawidłowo rozwinięte bioderka! mam przed sobą wydruk z USG i wszystko super widać. koniec z pieluchami, które i mnie i Maluszka doprowadzały do szału!
lekarz miły i konkretny, zagadywał Danielka a ten ani nie pisnął przy badaniu (a w szpitalnej poradni preluksacyjnej płakał), opłacało się iść prywatnie.
ale się cieszę! :tak:
zmykam do nauki, dziś mąż ma dyżur wieczorny przy Danielku (hehehe, a ten jak na złość nie chce spać :-p).

Ania, przytulam i trzymam kciuki za lepsze jutro! :tak: zobaczysz - wszystko się polepszy w mgnieniu oka i znowu będziesz roześmianą Anią!

Ostatnia edycja:

ja uzywam huggiesow i jestem bardzo zadowlona... kupuje 86 szt w przedziale 4-9 kg za 40zl

Ja testowalam huggisy, ale nie wiem jakie, bo dostalam pare od kolezanki, bo jej dzieciak wyrosl z dwojek. Powiem tak, wszystko z nimi fajnie, mieciutkie, nnie przeciekaly, tylko maja dosc duze i twarde rzepy, przynajmniej w porownaniu do Pampersow, ktore jak dla mnie sa najlepsze. Raz ten rzepik podrapal brzuszek Frankowi;/Mielismy tez dade i nie dosc ze twardsze od pampersow to jeszcze strrrrasznie nam przeciekaly;/ Dzieki dadzie na razie wyleczylam sie z testowania i zostaje przy pampersach

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok:nie no najpierw muwi ze jak cos to odmuwi a potem co innego:baffled:a co niby mialby tam robic,kiedy jechac i z kim?

twierdzi ze z kolega z pracy po samochody maja jechac... tylko dziwnie zmienia zeznania... zadzownilam jakis czas temu powiedzial ze jest na warsztatcie a klucze od warsztatu sa w domu!!!!!!
a teraz w ogole nie odbiera!!!!!!!

Do góry