sylwik1987
Filipek
Kochane moje, mam pytanie - czy któras z Was testowała juz pampersy Huggies ? bo te dada ciągle mi przemakają, mimo iz nie są pełne, a w biedronce sa własnie huggiesy i się zastanawiam czy warto zmienić te dady na te ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzwinym trafem dzis moj maz powiedzial mi ze chce dorobic pieiedzy.. mowie do niego w jakis sposob??? a on ze na pewno mi sie to nie spodoba... no to mowie mu mow lepiej bo mnie denerwujesz! a on na to ze wyjezdza na 2 dni do Belgii!!!!! ale powiedzial ze jak sie nie zgodze to zadzwoni i odmowi! po jakims czasie podejrzen i przemyslen mowie do niego: dzwon i powiedz ze nie pojedziesz! wkurwil sie powiedzial ze tego nie zrobi ubral sie i wyszedl! o nie tego za wiele zostawil mnie przed kapeila z wszytskim sama! mam go juz w d***! zamknelam drzwi na klucz i nie wyjmuje klucza a go gnoja do domu nie wpuszcze!
jestem pewna teraz ze mam kogos. mysla ze sie zgodze a tu zonk i wpadl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kochane moje, mam pytanie - czy któras z Was testowała juz pampersy Huggies ? bo te dada ciągle mi przemakają, mimo iz nie są pełne, a w biedronce sa własnie huggiesy i się zastanawiam czy warto zmienić te dady na te ?
my tez po tym jak sie nadzialam na te classic huggiesy uzywamy pampersa...teraz kupilismy ten najwyzszy model w bialym opakowaniu-sa ekstra mieciutkie !Napewno beda lepsze od Dada ale cena tez nie ta.Ja nie chce innych niz Pampers,bynajmniej narazie.
nie no najpierw muwi ze jak cos to odmuwi a potem co innego
a co niby mialby tam robic,kiedy jechac i z kim?