reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
używam Canpola narazie, bo avent 2 też są wolne...tylko do mleczka dobre ;-)

oj babo babo to mowilam ci zebys poszukala tego trójprzeplywowego.. zniego nie bedzie problemu... masz 3 prerdkosci i jak ustawisz smoczek tak mu bedzie lecialo a ze jest szczelina to nic sie nie zaklei.....

wiecie co..... zorienotwalam sie wlasnie ze robie inaczej kaszke niz na opakowaniu...ahahaha ale ze mnie matka....

a moje dziecko dzis zapomnialo sie obudzic w nocy na jedzenie ... obudzila sie dopiero o 4.30 !! troche zjadla i nastepna porcje o 7.30 :) pewnie zaraz bedzie sie domagac jedzonka :)
no wiec jak zjemy to maszerujemy na spacerek :) pogoda marzenie !!

gratuluje:-)
top zaczyna jak julka:) a jak ci sie zachowuje????
moj chrzesniak wreszcie ma 1szego zabka ale bardzo goraczkuje budzi sie w nocy z placzem a przed ostatnia noc bratowa w ogole nie przespala.....

Masakra, jak go boli...cale knykcie wsadza i aż ma czerwone od gryzienia :szok: maścią smaruję i trochę mu ulży - daje też gryzaka z lodowki, to i pomoże na krótka metę...ale przede wszystkim łapki!

No pięknie, gratulujemy ząbków:tak:
Antek pierwszego zeba miał jak skończył 8 m-cy, no ale moja chrześniaczka już w wieku 3 m-cy leżała z ząbkiem, tylko niestety biedna ma teraz próchnicę;-(

A u nas pogoda dzis do bani, pada....

wow a mi z 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! julka ogromne ilosci siuskjow robi no i 3 kupy dziennie zaliczamy!!!!!!!!!!!

nam tez kolo 10 schodzi
wlasnie wrocilysmy ze szczepienia, Emilek narazie padl i spi

z ciekawostek - lekarka opowiadala, ze miala malca ktory 14 dni kupki nie zrobil a wszystko z nim ok bylo :)
ja bym zawalu dostala

reklama
Ja ząbki Antkowi smarowałam maścią calgel, była ok;-)

ja uzywam dentinox.... u julki ida ząbki juz dawno ale lekarz nam powiedzial ze nim sie przebije to moze to jeszcze potrwac z 3 miesiace.. tak wiec czekamy na niego ale spokojnie te 3 miesiace moglby wytrwac..... wolalabym jakby pozniej wyszly bo jednak jak piszesz prochnica szybciej te zabki zniszczy... czytalam ze zeby jak tak wczesnie wyrastaja nie sa takie silnejak te u dzieci 8miesiecznych... takze modle sie by zaczekaly jeszcze troszke:-)

Do góry