reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Misia ciumka rączkę, trzeba biec z piersią :-) narazie

U mnie nie dość , że memoli piąchy to jeszcze cyckowi robi konkurencję . jak karmię to delikatnie wciska między sutek a swoje usta palce tak,że w końcu cyc wypada a piącha siedzi w dziobie ........zanim załapie co zrobiła jego niedobra rąsia podnosi krzyk, ''że oto ja mu cycka zabrałam'' drze się gapiąc na mnie a ja jak słowo daję kontroli nad jego rękami nie mam :D czynność taką powtarza bez przerwy do końca karmienia ...dużo przy tym śmiechu mam- on wręcz przeciwnie .......ale musi się chłop nauczyć kontrolować łapki :D

reklama
Czyli młodemu kieł wyrasta :-D A to wampirzysko jedne :-D
Kurde zazwyczaj dzieciaczki wyglądają jak kroliczki z tymi dwoma ząbkami na dole, a moj będzie wyglądał dziwacznie

U mnie nie dość , że memoli piąchy to jeszcze cyckowi robi konkurencję . jak karmię to delikatnie wciska między sutek a swoje usta palce tak,że w końcu cyc wypada a piącha siedzi w dziobie ........zanim załapie co zrobiła jego niedobra rąsia podnosi krzyk, ''że oto ja mu cycka zabrałam'' drze się gapiąc na mnie a ja jak słowo daję kontroli nad jego rękami nie mam :D czynność taką powtarza bez przerwy do końca karmienia ...dużo przy tym śmiechu mam- on wręcz przeciwnie .......ale musi się chłop nauczyć kontrolować łapki :D
Alanek z kolei jak daję mu smoczka do zasypiania to obie rączki ma przy smoczku wygląda to tak jak by go trzymał a jemu się pewnie wydaje że on swoje raczki ssie a nie smoka.

Czyli młodemu kieł wyrasta :-D A to wampirzysko jedne :-D
Kurde zazwyczaj dzieciaczki wyglądają jak kroliczki z tymi dwoma ząbkami na dole, a moj będzie wyglądał dziwacznie

Widok będzie powalający :D
Obezwładni uśmiechem każdego domownika :D zrobi: (a dzia! smile ) i cała rodzina już jest mu podległa :D

czym ty sie przejmujesz ?? mi na dobe schodzi max 4 pampki !! czasem nawet 3 !!
to zazdroszcze ja nawet nie licze ile pampersiakow sie zuzywa, bo jak tylko slysze placz a nie jest pora karmienia to zmieniam, gdyz Olek ma wyjatkowo wrazliwy tyleczek i wystarczy troche siuskow a on juz krzyczy!

NESSI ale sie usmialam!!!!!!!!!!!!!!!!hehehehe

a ja sie witam dzis piekna pogoda, zaraz lece w takim razie na dworek:)

reklama
Ze ci sie chcialo tak pisac:tak:pelen podziw za pomysl;-)

A ile cie to kosztowalo?No i jak to sie nazywa?Ty dawalas swoje firanki czy ta pani ma wszystko?

My dzis wyspani:-)za oknem piekna pogoda wiec humor dopisuje:-)
O my dzisiaj zdecydowanie tez wyspani :) Filipek był dla mnie dzisia łaskawy i wstał tylko 2 razy na jedzonko:) ale przerwa była aż 3,5 h ;) cud jakiś;)

Do góry