Hej moje panie.
Ja dopiero teraz ,bo jakoś czasu nie mialam ,jak od rana sie wziełam za porządki w zdjeciach,założyłam nawet foldere zdjęciami do wywołania

to mi zeszło ,a wiadomo obiad ,sprzątanie.....
choć nie wysilałam sie zbytnio

,umówiłam sie do fryzjera na jutro ,ale na samo ciecie ,bo na farbowanie nie mam ,nie mniej jednak fachowo obciete włoski tez sie ładnie układają ,najwyzej sama sobie jakis kolor zarzucę ,a na blond poczekam jeszcze.
U nas dzisaj na term w cieniu 13 stopni,ale ciepło jest tak ,ze widziałam ludzi w koszulkach na krótki rękawek chodzących

Klaudia poszła na stadion,Ksawier gania po mieszkanbiu,
od dizs mamy z m postanowienie ,ze biegać zaczynamy,tak na serio czyli na wytrzymałośc kto ile da radę,zobaczymy ile minut to potrwa
Justa ja bym ci radziła pojechać do lekarza ,skreciłam sobie kiedysś noge w kostce,na imprezce ze znajomymi ,poniewaz kazdy był wypity nie wychylałam siez pogotowiem choć bolało jak pierun,rano noga była spuchnieta ,stopa sina,tydzień nie mogłam na niej stanąc ,akilka miesiecy mineło zanim całkowicie dolegliwości bólowe ustaąpiły.Nie ryzykuj,bo ja należe też do tych ,ze jakoś to bedzie i przejdzie,ale wiesz ,no niekoniecznie.
Madea ,ale czadowe buty
MH zamęczysz przedszkolanki

fajnie ,ze przedszkole tak blisko
Malina twoje chorowitki cie wykończą