ściana boska,ale arcydzieło

Moj Dominik mi wczoraj oswiadczyl ze ma juz nowa narzeczonaMial jedna dziewczynke taka Oliwke ze swojej klasy a teraz ma Weronike
Ale jak On to stwierdzil jest jeszcze mlody i mzoe sobie tak zmieniac narzeczone
No i jak bedzie duzy to tez bedzie mogl
A poza tym to juz ktos inny sobie wzial Oliwie
Dziewczynki sie ubieraja wiec pewnie trzeba bedzie wstac i robic sniadanko
no to zaczyna się przebieranie w dziewczynach

ło matko alem wyczytała
Nieprawdopodobne ciąże - Galeria - strona 9 - Dzieci.pl
masakra
a to
Dlaczego dzieci potrzebują rodziców? - Galeria - strona 2 - Dzieci.pl
przynajmniej weselej![]()

wykombinowal czyli zlekcewazyl
w pracy (praca na czarno) stanal zle na nodze, i ja zwichnal jak przyjechal do domu oczywiscie spuchnieta, myslal ze mu pzrejdzie tak siedzial w domu dwa tygz az w koncu przyszedl ktos z rodziny a tam na nodze juz prawie skory nie bylo bo wszystko od tej opuchlizny tak popsulo i powoli zaczynalo gnic
no masakra wtedy dopiero do lekarza pojechal
oczywiscie na sanatorium, lekarz powiedzial ze jeszcze tydz w domu i nogi by nie mial![]()
masakra okropne

Witam,
A ja byłam w przedszkolu, ledwo się do niego dostałamTak pozamykane
i dobrze :-) Kolejki nie było, pani sie nudziła, jestem dopiero 10 osoba co przyniosła podanie, od wtorku
Dowód nie był potrzebny, szanse ponoć mam na przyjęcie Helenki :-) dużo mają dzieci których tylko jedno z rodziców pracuje
Agnes, żadnych pytań nie zadawali :-) tylko ja zamęczałam panią pytaniami![]()
zauwazyłam

rozumiem że ten kod to oni nadaja dziecku tak ??czy sama go sobie wymyślaąłś????
Wróciłam.
Najpierw byłam w przychodni, tam dostałam skierowanie do poradni chirurgicznej. Poradnia czynna do 18 więc w te pędy załatwianie opieki do dzieci i biegiem na chirurgię.
Ludzi a ludzi....
Czekam na swoją kolej a tam chodzi po korytarzu młody pan z krwawiącą nogą śmiejący się, bajerujący kobitki.W końcu wchodzę do gabinetu a tam lekarz hindus.
Wypisał karteczkę , wysłał na RTG.
RTG w drugim końcu korytarza. Dochodzę a tam znowu ten śmieszny gość z ociekającą z krwi nogą. pytam co mu się stało, czy pies go pogryzł? A on boki zrywając : "Niieeee ,żona nakryła mnie z kochanką i jak uciekałem pułapki z gwoździ zrobiła."
Wszedł gość na rentgen a mój Ł. pyta się młodego chłopaka , który z nim przyjechał czy gość jest pijany czy co? A ten, ze dziabał siekierą i oddziabał sobie palca , nie wiadomo czy całego, czy trochę i dostał bardzo mocne znieczulenie.
No a ja? A ja nogę skręciłam , poszła torebka skokowa .3 tyg. w stabilizatorze.
![]()
no i widzisz samo by nie przeszło,dobrze ze posżłaś