reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Czesc wszystkim u nas dzis 20 stopni piekna pogoda juz czekam na T i na spacerek zjadlam sniadanie posprzatalam umylam glowe i pojezdzilam na orbitreku codziennie jade od 7;30 a maly na macie sie bawi:)
o tak, całkiem ladna pogoda bedzie w naszych rejonach ;) ja teZ czekam na mojego M, ma dis wolne i odsypia tydzien pracy (kiedy ja odeśpię pożadnie wszystkie nocne pobutki:p), zjemy śniadanko i lecimy na cmentarz troche ogarąć groby bliskich po zimie, potem do doku na obiadek i w kolejną podróż do teściów na wieoskę( jej jak ja kocham w taka pogodę chodzic sobie po polach...:)).

reklama
Dziś mój syn wykazał pierwsze prawdziwe zainteresowanie mata. Macha nogami, rękami, uderza zabawki i gada:))))
To tak jak moj ciesze sie bo juz myslalam ze nie bedzie sie bawil na tej macie a w miedzyczasie luyka na mnie jak jade na orbitreku i sie cieszy:)
Ja uzywam nivea na kazda pogode i maly ma super buzke z oliwki zrezygnowalam bo mial od niej kaszke na buziaku a i pare razy dostal wysypki na klatce a jak odstawilam to skorka gladziutka nie uzywam teraz nic tylko wlewam do wanny ten olejek z rosmana cos na wzor oliatum tylko za 10 zl hehe

Dziś mój syn wykazał pierwsze prawdziwe zainteresowanie mata. Macha nogami, rękami, uderza zabawki i gada:))))
OOO widzisz... super;-)
To tak jak moj ciesze sie bo juz myslalam ze nie bedzie sie bawil na tej macie a w miedzyczasie luyka na mnie jak jade na orbitreku i sie cieszy:)
Ja uzywam nivea na kazda pogode i maly ma super buzke z oliwki zrezygnowalam bo mial od niej kaszke na buziaku a i pare razy dostal wysypki na klatce a jak odstawilam to skorka gladziutka nie uzywam teraz nic tylko wlewam do wanny ten olejek z rosmana cos na wzor oliatum tylko za 10 zl hehe

I my tegoz rosmana uzywamy, taka różowa seria, extra jest;-) wczesniej było oiliatum.

U nas kolejna noc cała przespana pobudka o 5.30 papu kupka brykanko i dalej lulu, dziecko mi po raz pierwszy zasnęło na łóżku bez bujania szok! oby tak dalej bo kolki znikneły teraz katar zaatakował a ja myślę aby go nauczyć samodzielnie zasypiać bo do tej pory spał w kołysce (alternatywa dla rąk) ale jakoś zwlekam z tym bo stale coś. Martwi mnie tylko jego zachowanie wieczorem o 20 kąpiel a po kąpieli papu i drze się w niebogłosy wypluwa smoka po czym w końcu załapie to pije do końca nie wim skąd to zachowanie ale to już jakieś 3 dni trwa.

Czesc:)
Nienadrabiam bo zawsze jak nadrabiam i chce poodpisywac to mój misiek sie budzi i nawet 1 posta nie napisze ;)
U nas ok wieje za oknem ale cieplo chyba jest..tyle ze wieje i okien raczej nie umyje ... ogolnie to wstalam z ranajak zawsze najpierw misiem sie zajełam potem posciel zmienilam pranie zdjełam i wlasnie popijam kawke i zajrzałam na BB :)

Z tego co widziałam to Dafii o jakies idiotce napisała a wiec bez komentarza wieksze taka sama bym mogla zatłuc....

A jesli chodzi o kremik to jak jestn ładna pogoda jak wczoraj u nas :D brak wiatru cieplo to my zadnego nie uzywamy jak byla zima to uzywalismy bambino ochronny lub nivea chodz bambino to tez nivea hehe

WCZORAJ take byla pogoda ze szok tak goraca ze juz sobie myslalam gdzie ta zima :szok: uparuje sie szlam w jednym cienkim sweterku i dalej goraco szok.....

bylismy sobie w wąwozie na spacerku i na lodach ;p hehe

reklama
U nas kolejna noc cała przespana pobudka o 5.30 papu kupka brykanko i dalej lulu, dziecko mi po raz pierwszy zasnęło na łóżku bez bujania szok! oby tak dalej bo kolki znikneły teraz katar zaatakował a ja myślę aby go nauczyć samodzielnie zasypiać bo do tej pory spał w kołysce (alternatywa dla rąk) ale jakoś zwlekam z tym bo stale coś. Martwi mnie tylko jego zachowanie wieczorem o 20 kąpiel a po kąpieli papu i drze się w niebogłosy wypluwa smoka po czym w końcu załapie to pije do końca nie wim skąd to zachowanie ale to już jakieś 3 dni trwa.

mialam identyczna sytuacje przez kilka dni ... jak przyszlo tak poszlo ... moze to przejsciowe ...

Do góry