reklama
Paulaa ja też juz jestem zmeczona..
Nie rozumiem dlaczego postawiłas sobie za cel "uświadamianie" nas i przekazywanie nam jedynie słusznej prawdy według Ciebie..no chyba, że takim działaniem chcesz sama przed soba sie usprawiedliwić i upewnić, ze dobrze robisz nie szczepiąc..wolny kraj!!!
monisia pieknie to ujęłaś..szacun..
Byłam u lekarza z Kajtkiem..kataaaaaaaaaaaaar na całego, ale na szczęście oskrzela czyste, uszy w porządku..po prostu musimy przetrwać ten katar..bo cudownego lekarstwa nie ma..(podaje euphorbium i nassivin) trafiłam na super lekarkę..prywatnie..ale warto!!! czuje się przy niej spokojnie i pewnie, a to sobie bardzo cenie w przypadku dziecka
już u niej zostaniemy..także ze szczepieniami..ma wszystkie na miejscu..o euvaxie nie chce nawet słyszeć..od razu zaproponowala engerix..
i uspokoiła, że możemy poczekac z kontynuacja szczepień, a nie tak jak mi w przychodni mówili, że mam byc konkretnego dnia i koniec..
Nie rozumiem dlaczego postawiłas sobie za cel "uświadamianie" nas i przekazywanie nam jedynie słusznej prawdy według Ciebie..no chyba, że takim działaniem chcesz sama przed soba sie usprawiedliwić i upewnić, ze dobrze robisz nie szczepiąc..wolny kraj!!!
monisia pieknie to ujęłaś..szacun..
Byłam u lekarza z Kajtkiem..kataaaaaaaaaaaaar na całego, ale na szczęście oskrzela czyste, uszy w porządku..po prostu musimy przetrwać ten katar..bo cudownego lekarstwa nie ma..(podaje euphorbium i nassivin) trafiłam na super lekarkę..prywatnie..ale warto!!! czuje się przy niej spokojnie i pewnie, a to sobie bardzo cenie w przypadku dziecka

Ostatnia edycja:
lysa_d
Fanka BB :)
Ja to was podziwiam z tymi szczepionkami 

Ja w sumie nie mam zielonego pojecia z czego skladaja sie szczepionki w UK wiem tylko na co mala jest zaszczepiona i dobrze mi z tym :-):-):-) My mielismy 3 szczepienia, 2 w oba udka i jedno potrojne i do 1-go roku zycia mamy spokoj :-):-) U nas nie szczepia na WZWb wiec w sumie nie wiedzialam czy to dobrze czy nie no ale nie mam innego wyjscia wiec zyje dalej ;-)

Amelkowa
normalnie zbanowałabymteż mam takie odczucia jak dziewczyny
![]()

można też zastosować funkcję 'ignoruj' i jej postów widzieć nie będziesz ;-):-):-)
na prawdę zaczynam się nad tym zastanawiać.

Shenkoka to fajnie, że znalazłaś takiego lekarza dla Kajtusia, najważniejsze to właśnie zaufanie i pewna swoboda podczas wizyt.
a katarek niech sobie idzie precz
choć widze i u nas nasilony trochę, wcześniej to praktycznie sama woda byla a teraz zaczyna się taki gęstszy, co muszę się nieźle nasysać a co by go wyssać

a katarek niech sobie idzie precz

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ja to was podziwiam z tymi szczepionkamiJa w sumie nie mam zielonego pojecia z czego skladaja sie szczepionki w UK wiem tylko na co mala jest zaszczepiona i dobrze mi z tym :-):-):-) My mielismy 3 szczepienia, 2 w oba udka i jedno potrojne i do 1-go roku zycia mamy spokoj :-):-) U nas nie szczepia na WZWb wiec w sumie nie wiedzialam czy to dobrze czy nie no ale nie mam innego wyjscia wiec zyje dalej ;-)
Łysa my mamy w przyszłym tygodniu te trzy wkłucia:-(, w IRL szczepią Infarixem, Prevenarem , tymi skojarzonym a na meningokoki zapomniałam
lysa_d
Łysa my mamy w przyszłym tygodniu te trzy wkłucia:-(, w IRL szczepią Infarixem, Prevenarem , tymi skojarzonym a na meningokoki zapomniałam
A dlaczego dopiero teraz to 3 szczepienie? u nas bylo pierwsze jak mala miala 8tyg, 12 tyg i wlasnie to ostatnie w 16tyg. Ehh i tak ich nie lubie
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Bo u nas tak: najpierw gruźlica- mieliśmy jak Ania miała 3 tygodnie, pote, po 2, 4 i teraz po 6 miesiącu, potem następne w 12 i 13
reklama
Shenkoka to fajnie, że znalazłaś takiego lekarza dla Kajtusia, najważniejsze to właśnie zaufanie i pewna swoboda podczas wizyt.![]()
a katarek niech sobie idzie preczchoć widze i u nas nasilony trochę, wcześniej to praktycznie sama woda byla a teraz zaczyna się taki gęstszy, co muszę się nieźle nasysać a co by go wyssać
![]()
KMS wczoraj właśnie lekarka nam tłumaczyła, że gęsty katar to kolejna faza kataru

Ostatnia edycja:
Podziel się: