reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Julia no najlepiej to marchwianka.Czyli gotowany ryż z marchwią.Dobre jest dawac do popicia tą wodę z gotowanego ryżu.
A tak to banany,chlebek z masełkiem.

Lubiczanko najdroższa nie śmiałabym Cię prosic o takie atrakcje wszak wiesz,że sama jak dorwę się do talerza to będę miała 3 gapiów na pierogi :-D
Zjedz sobie ze smakiem i wspomnij przy tym o mnie :tak:

andziulina dziękuję.
Ja nie mam problemu z M i BB.W zasadzie on wie,że bb to moja jedyna odskocznia od codzienności :-D
No ale w Galway jest Was sporo do spotykania się,w Portlaoise nie mam nikogo oprócz wdzięcznych podczytywaczy.Nawet dziś moja klientka mówiła,że na BB bywała nie raz i nie dwa,ale nigdy się nie ujawniła :-D

Ostatnia edycja:
reklama
pauletta,lubiczanka-ale zrobilyscie mi smaka na pierogi....:-p
ja najbardziej to lubie ruskie z cebulka i kefirkiem albo z owocami-truskawkami badz z jagodkami i smietanka.

Anineczko-jak tam Twoj Antos sie trzyma?

Karolinanicola-gratulacje dla Agatki!Widzisz nie potrzebnie sie martwilas!

A co do wrozb to znam jedna z nitka i obraczka!!!

Ostatnia edycja:
Julia no najlepiej to marchwianka.Czyli gotowany ryż z marchwią.Dobre jest dawac do popicia tą wodę z gotowanego ryżu.
A tak to banany,chlebek z masełkiem.
dzieki ci ochna za odpowiedz jutro z ranca lece po zakupy......a słyszalyscie moze cos o zmianach w przepisach dotyczacych prawa jazdy w Irlandiii ponoc maja zlikwidowac L ????i tak sie zastanawiam jak to my teraz bedziemy zdawac

Anineczko-jak tam Twoj Antos sie trzyma?
!

A Antoś trzyma się dobrze,nie ma juz gorączki tylko ciałko tarkowate po tej chorobie.Ale zakaz wychodzenia mamy nadal i on to dobrze rozumie...ale jego młodszy brat już nie bardzo i sam szuka wyjścia ewakuacyjnego np.sam sobie drzwi otworzy od domu jak zapomnę je zamknąc na klucz i ściemnia mnie,że Mila wyszła,a Mila stoi koło moich nóg :dry:
No i przedłużyli nam antybiotyk jak już wspomniałam :tak:

Julia ja o tych zmianach słyszałam juz rok temu i faktycznie zmienili z provisional na learning w nazwie..chyba ,że mówisz o czymś innym?O czym konkretnie?

A ja jak zwykle spijam Wino. Tym razem ze swoimi tesciami:-)

Ryz mi urosl to przynajniej cos zarobilam!!:-D

Stuff to ogrodka kupiony- trawa, kwiaty, wiecej ziolek (tych legalnych:-D), drewniane plotki:-) Ale sie ciesze! Jutro ja do roboty, panowie do ogrodka, a tesciowka sie Alencjuszem zajmie:-)
Kupilam sobie dzis w koncu Ziemie Egipska i mam podjarke bo juz od bardzo dawna chcialam ja miec ale nie moglam znalezc. Ona w POlsce kosztuje 150 zlotych a tutaj jedynie 20e...takze jest super cena! :tak:

Didi- a jak ktos nie jest w ciazy to mozesz mu powiedziec co bedzie mial jak juz zajdzie????? hihihi...jak tak to mi powiedz:tak::-D

Anienczka i Antosiatato- zdrowia dla tych Waszych maluchow przeslodkich!:tak:

Julia- i Twojemu tez zdrowka! A tak wogole to napisz mi prosze czy mam dalej trzymac dla Ciebie te rzeczy, czy rezygnujesz?

Moniadan- fajnie,ze gry Wam sie podobaja! Z kim gralas? Z Simonem?

Wilwienko kochana- lepiej Ci juz?? Jak Tobiczek?

MartaF- i ty tez?? Biedulko! Zdrowiej szybko!

Co ja tam jeszcze chcialam.....hmmmm......
Agusiek- a jak u Ciebie??

Nic to....lece se dolac...hahahaha....a nie powinnam bo jutro mam ciezki dzien w szkole. Mam hospitacje czyli na lekcji bedzie wice dyra i bedzie mnie oceniac jak prowadze zajecia!:sorry2::baffled: Mam lekkiego stresa! Oby dzieciaki sie zachowywaly:-D Trzymajcie kciuki!

Renni-taaaaaak,z jagódkami ze śmietanką i cukrem:))))Mniami
Anineczko-tożto mały spryciarz z Matiego:)A co-bratu nie wolno wychodzić a on ma przez to cierpieć(oj wytłumacz to 2-latkowi:/)Niemniej jednak życzę powodzenia przy dozorze drzwi.I zdrowiejcie mi tam:)))
Misia-powodzenia jutro:)

Misia dziękujemy.

My spijamy pifko :sorry2:

A ziemia egipska w kamieniu puder ,o tym mówisz?
Jeśli tak to ja też chcę,wiem,że jest rewelacyjna :tak::tak:

Powodzenia jutro w pracy :-)

Lubiczanko właśnie o to loto.Matt jest poszkodowany przez choróbsko Antka i nie da się wytłumaczyc,że jesteśmy uziemieni :no::-(
No ale cóż zrobic ;-)
Jak narazie ratujemy się Waszymi zabaweczkami.Antek jest prze szczęśliwy nimi. :tak:
A Matt tak pokochał klocki z Cars ,że śpi z Zyg Zakiem plus jeszcze 2 konie 1 kotek i 1 krowa z farmy Duplo ( to już z naszych zabawek) :-D
A w nocy jęczy ,że coś go gniecie pod plecami :cool2:

Ostatnia edycja:
No dobra-poszalałam sobie dziś,nie ma co,ale Młody zwyczajowo zaczyna sie już kręcić-w związku z czym żegnam się
super nocki Wam życzę:))))

A Antoś trzyma się dobrze,nie ma juz gorączki tylko ciałko tarkowate po tej chorobie.Ale zakaz wychodzenia mamy nadal i on to dobrze rozumie...ale jego młodszy brat już nie bardzo i sam szuka wyjścia ewakuacyjnego np.sam sobie drzwi otworzy od domu jak zapomnę je zamknąc na klucz i ściemnia mnie,że Mila wyszła,a Mila stoi koło moich nóg :dry:
No i przedłużyli nam antybiotyk jak już wspomniałam :tak:

Julia ja o tych zmianach słyszałam juz rok temu i faktycznie zmienili z provisional na learning w nazwie..chyba ,że mówisz o czymś innym?O czym konkretnie?
ponoc ma byc od 1 maja tak jak w polsce maja byc prawka unijne ale nie potwierdzam ze to prawda ze likwiduja L ze niby jest informacja na dtts.ie musze tam zajrzec..hhheh MISIA-moze umowimy sie na nastepny wekenddd bo teraz mały chory........albo juz po swietach no jak ci tam pasuje i gdzie ???

reklama
Hallo...
A ja od rana zabiegana ,ze nawet nie miałam czasu do Was zajrzeć...
Tichonek na małą czarna rano u mnie zagościł,później poszłam na shoppingi oczywiście:sorry2:ech,szkoda gadać...
Później obiadek,sprzątanko,prankoi itp....
Dobrze,ze mały dzisiaj jakiś grzeczniutki i ładnie się bawił:tak:
Piszecie o tych pierogach,że się aż normalnie coś robi:sorry2: Też chciałabym.......tylko kto je zrobi:-p
Tichonku pyszne ciasteczko,S mi prawie wszystko wchłonął z mlekiem:-(
MartaF zdrówka życzę:tak:
Karolinanicola i co dostałać coś od męża za tego pierwszego ząbka??:-D:-D
Jutro jedziemyz rana na całodniową wycieczkę,tak więc uciekam już do łóżeczka i życzę miłej nocki
wszystkim;-)

Do góry