reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Hej laseczki no malo bylo nadrabiania:)
Georgina trzymam kciukasy za te zareczyny!!!
Emwu milego pobytu w Polsce no i w koncu moze sie uda spotkac ja zapraszam do mnie na pogaduchy i winko;)
NO a ja dzis z rana posprzatalam maly tez jakis marudny ale teraz bawi sie na kanapie od godziny nalozylam mu skarpeciochy z grzechotkami i jest happy a ze lozeczko mam kolo rogowki to odwracam palak karuzelki nad jego glowe i ma wszystko dookola co go moze zabawic hihi i sie nie nudzi:)MOj T ma dzis urodzinki ale jest do 15 w szkole ma dzis same cwiczenia wiec nie mogl sie zerwac zrobilam torta smietankowo- nutellowo- kokosowego i dowalilam do tego brzoskiwnki i ananasy niech sobie poje no i beda deserki lodowe krokieciki karkoweczka losos wedzony zrobilam jeszcze pomidorki z mozzarella i deske z serami i wedlinka a on ma skoczyc po winko i sushi wiec sie uczta szykuje haha no a jutro zabieram go na gokarty i dokupilam mu jeszcze pas i torbe na silownie malego ubralam w koszule i jeansy odwalilam sie i czekamy :)

reklama
A u mnie mineło 5 tygodni od ostatniej @ i nowej ani widu ani słychu. Ale przy karmieniu ponoć tak bywa, że przychodzi jak chce. Beznadzieja, muszę ciągle oglądać się pod siebie :(
ja pierwszy okres dostałam 20 lutego a drugi 22 marca ;)
wiec dokladnosc jest ;)
no i zero bólu ;) to mnei cieszy najbardziej :-D

Hej laseczki no malo bylo nadrabiania:)
Georgina trzymam kciukasy za te zareczyny!!!
Emwu milego pobytu w Polsce no i w koncu moze sie uda spotkac ja zapraszam do mnie na pogaduchy i winko;)
NO a ja dzis z rana posprzatalam maly tez jakis marudny ale teraz bawi sie na kanapie od godziny nalozylam mu skarpeciochy z grzechotkami i jest happy a ze lozeczko mam kolo rogowki to odwracam palak karuzelki nad jego glowe i ma wszystko dookola co go moze zabawic hihi i sie nie nudzi:)MOj T ma dzis urodzinki ale jest do 15 w szkole ma dzis same cwiczenia wiec nie mogl sie zerwac zrobilam torta smietankowo- nutellowo- kokosowego i dowalilam do tego brzoskiwnki i ananasy niech sobie poje no i beda deserki lodowe krokieciki karkoweczka losos wedzony zrobilam jeszcze pomidorki z mozzarella i deske z serami i wedlinka a on ma skoczyc po winko i sushi wiec sie uczta szykuje haha no a jutro zabieram go na gokarty i dokupilam mu jeszcze pas i torbe na silownie malego ubralam w koszule i jeansy odwalilam sie i czekamy :)

wow!! zycze milych urodzinek... wbijam sie na tego torcika lody i krokieciki... ale zes mi smaka zrobila... jak moglas... toz to ja teraz zyc nie bede mogla..... ajcccccc wszyscy sie zajadaja a ja sie tak oszczedzac musze......

ja pierwszy okres dostałam 20 lutego a drugi 22 marca ;)
wiec dokladnosc jest ;)
no i zero bólu ;) to mnei cieszy najbardziej :-D

ja mialam 21 stycznia, 24 lutego i teraz 25 marca czyli tez dokladnosc jest;-)

wiem juz ze na chrzcie julki nie bede miala no i na slubie brata 17 lwietnia tez nie... ale sie ciesze:-)
co do bolu napisalam rano...:baffled::growl:

wow!! zycze milych urodzinek... wbijam sie na tego torcika lody i krokieciki... ale zes mi smaka zrobila... jak moglas... toz to ja teraz zyc nie bede mogla..... ajcccccc wszyscy sie zajadaja a ja sie tak oszczedzac musze......
oszczedzam sie z Toba.. bo moja waga stoi w miejscu pomimo tego ze jem naprawde mało.. :(

Moja Majka czoraj zasnęła po 21 i długo sie tym nie nacieszyłam.. bo 20 min pozniej byla pobudka i do 24 zasnac nie chciala.!!! potem juz padła jak mucha.. a teraz chyba odsypia..

moze to jakis skok rozwojowy? bo innego pomyslu nie mam..

no ale przezylam.. na spacerku nie bylysmy bo troche wietrznie jest..
ale za to wysuszylam dwie suszarki prania na dworze ;)
wiaterek wydmuchal podmuchal no i swiezo pachnie pranie.. kocham taki zapach wiosny na ciuchach ;)

Ojoj Daffi ja chetnie bym zaprosila jakbys ze Szczecina byla i Ciebie i wszystkie laski z BB ale by wesolo bylo moj T by tyle babek pieknych mial kolo siebie hihi ja tez sie odchudzam ale cos skubne nieraz okolicznosc wymaga :)

Purchawka jaka Ty lasencja jestes.. ;)

straaasznie ładna z Ciebie babeczka! ;)
i nie myslalam ze masz 25 lat .. obstawialam ze pi razy drzwi w moim wieku jestes ;)

reklama
Do góry