karnitynka1982
Fanka BB :)
Hej laseczki no malo bylo nadrabiania
Georgina trzymam kciukasy za te zareczyny!!!
Emwu milego pobytu w Polsce no i w koncu moze sie uda spotkac ja zapraszam do mnie na pogaduchy i winko
NO a ja dzis z rana posprzatalam maly tez jakis marudny ale teraz bawi sie na kanapie od godziny nalozylam mu skarpeciochy z grzechotkami i jest happy a ze lozeczko mam kolo rogowki to odwracam palak karuzelki nad jego glowe i ma wszystko dookola co go moze zabawic hihi i sie nie nudzi
MOj T ma dzis urodzinki ale jest do 15 w szkole ma dzis same cwiczenia wiec nie mogl sie zerwac zrobilam torta smietankowo- nutellowo- kokosowego i dowalilam do tego brzoskiwnki i ananasy niech sobie poje no i beda deserki lodowe krokieciki karkoweczka losos wedzony zrobilam jeszcze pomidorki z mozzarella i deske z serami i wedlinka a on ma skoczyc po winko i sushi wiec sie uczta szykuje haha no a jutro zabieram go na gokarty i dokupilam mu jeszcze pas i torbe na silownie malego ubralam w koszule i jeansy odwalilam sie i czekamy 
Georgina trzymam kciukasy za te zareczyny!!!
Emwu milego pobytu w Polsce no i w koncu moze sie uda spotkac ja zapraszam do mnie na pogaduchy i winko
NO a ja dzis z rana posprzatalam maly tez jakis marudny ale teraz bawi sie na kanapie od godziny nalozylam mu skarpeciochy z grzechotkami i jest happy a ze lozeczko mam kolo rogowki to odwracam palak karuzelki nad jego glowe i ma wszystko dookola co go moze zabawic hihi i sie nie nudzi