reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Środki lokomocji maluchów

fotelik..jpgspacerowka..jpggondolka..jpg

w zwiazku z tym ze zamawiałyśmy z krewetka u tego samego sprzedawcy i moj doszedl wlasnie dzis teraz moja kolej na prezentacje :-) fotki gondolki i fotelika juz w pokoiku małej, spacerowka natomiast z niewyremontowanego jeszcze salonu zwanego "składzikiem":-D

kolorek taki sam (bardzo jestem zadowolona, obawialam sie ze moze za ciemny byc ale jest idealny w sam raz), dodatkowo fotka z fotelikiem na stalazu:-)

reklama
no dziewczęta wreszcie macie wózeczki w domu. moja drudA opcjA był własnie taki xlander i to w takim kolorze własnie ale przerzuciłam sie na tako ale wciaz nie jestem zdecydowana który model. super wózeczki i kolory!!!

evelle postaram sie zrobic zdjecia i mam nadzieje ze juz zdecyduje który ma byc.

Corina, wozek i kolorek ladniutki, taki sam jak kolezanki wczesniej, ktory juz chwalilam. U mnie torba do wozka byla od razu w zestawie z wozkiem 3 w jednym.

Fajne wózeczki, Corina, Twój podoba mi się tak samo jak Krewetki;-)
Frigga, nieźle wykombinowałaś z tą spacerówką:-)
Co do torby, to ja też mam- z wózkowego zestawu i też mi się wydaje, że się przyda:tak: Ma nawet przewijak w środku:happy2:

pojechaliśmy dziś do sklepu żeby przymierzyć wózek do samochodu.. zachodzimy a tam x-landerowe pustki! jeden jedyny xt (3-kołowy) :szok:
sprzedawca powiedział, że w ostatnim czasie producent odnotował rekordową sprzedaż i kolejna dostawa będzie dopiero w maju!! pytanie tylko czy na początku czy na końcu tego maja :confused:
całe szczęście miał jeden egzemplarz na zapleczu odłożony dla klientów i dał nam go przymierzyć..

w tej sytuacji chyba kupimy model z 2009 roku i tyle..

No ja zaryzykowałam i zadatkowałam x-landera energy na majową dostawę, mam nadzieję, że synek poczeka na wózek :-p

Wrzucam foty wózka:

Załączniki

• pics 002..jpg
    pics 002..jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 97
  • pics 004..jpg
    pics 004..jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 101
  • pics 001..jpg
    pics 001..jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 113
Wrzucam tylko fotki gondoli i fotelika samochodowego, bo spacerówki narazie nie rozpakowywujemy (i tak są 3 lata gwarancji, jakby się okazało że coś jest nie tak;-)) tylko znosimy od razu do piwnicy:tak:

Załączniki

• pics 005..jpg
    pics 005..jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 89
  • pics 009..jpg
    pics 009..jpg
    26 KB · Wyświetleń: 91
  • pics 007..jpg
    pics 007..jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Eno, eno ...JustMe - piękna fura, a jaką ma klasę! - Franek będzie miał niezłe branie na spacerach :-)

Do góry