mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
My 3 4-9 kg i są akuratne i w sam raz :-)
My nosimy jeszcze 2 !! 3-6kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My 3 4-9 kg i są akuratne i w sam raz :-)
Ja wczoraj przesunełam kapiel o pół godzinki;-) i wszystko gra;-)Dziewczyny a tak wogole to mam pytanko do was.
Powiedzcie mi czy wy przestawiacie swoim maluchom czas kapieli?Bo ja sie zastaawiam czy pojdzie mi dzis godzine wczesniejchyba codziennie bede go przestawiac o 15 minut,co wy o tym sadzicie?
No to tak..
J po 17 wczoraj wziął mnie na spacer. Nad zaporęUwielbiamy tak chodzić - po pierwsze pięknie, po drugie to tam zgodziłam się kiedyś z nim być
Dużo wspomnień
Głupawy miałam nieziemskie wczoraj, więc myślałam, że mnie już nic nie zaskoczy
J w pewnym momencie wtulił się we mnie a potem patrzał milcząco na mnie..
Ja se myślę no o co kaman?
A on wyciąga pudełeko, otwiera, moja szczena km w dółZgas totalny!
Magiczne pytanie czy za niego wyjdę..)
A ja zamiast TAK mówię WRESZCIE!! i płonę ze szczęścia;D
Oczywiście TAK też powiedziałam
Pierścionek pasuje idealnie
Śliczny
Z prawdziwego srebra z diamencikiem/brylancikiem(?) kurde, nie znam sięAle cudny i taki delikatny. Ładnie się błyszczy
Mam problem bo ciężko zrobić zdjęcia czemuś co się błyszczy, ale jak uda mi się zrobić wyraźną fotę to na pewno się pochwalę pierścionkiem
Wieczorem z teściową i moimi rodzicami i przyjaciółką wcinaliśmy mega pizzę i świętowaliśmy;D Przy czymś mocniejszym![]()
Ajj szczęśliwa jestemWreszcie marzenie się spełniło, kolejne
![]()
Wiedziałam, że przyspieszę esami ten proces, ale nie sądziłam, że aż tak
Więc i tak mnie zaskoczył!![]()
Sama się przekonasz, ze to tylko tak strasznie wygląda a w rezultacie wcale dużo ząbków nie wychodzi;-)Oby to tylko opuchnięte dziąsła...oby...
Obyś się nie myliła ;-)
chętnie obejrzę:-)kurcze a my dostalismy od naszego architekta szkice projektu domu ... zupelnie nie o takim myslalam i mam mieszane uczucia ... na jedno nic mu zarzucic nie mozna /prawie/ ale ja sobie to wymyslilam troche inaczej ...
siedze teraz i patrze na to ... moze ma ktoras z was doswiadczenie w takie klocki ?? moze byscie podpowiedzialy co moznaby poprawic ??
moge wrzucic rzuty na zamkniety gdyby ktoras miala ochote na to zerknac ...
to prawda, zapach czosnku przenika do mleka.Mamo stacha dziecko moze nie zaakceptowac smaku mleka. czosnek bardzo na nie wplywa
hej dziewczynki ja tak tylko na chwilke,,,, zeby sie pochwalic:0 myslalam ze mam nieszczesliwe dziecie bo mi sie smiac w glos nie chciala,,,, a dzis????jak zarechotala to ja i J zaraz za nia,.... i z 5 minut sie tak smialismy a ona co przestala... popatrzyla na nas jak na wariatow i dalej w smiecha raczej rechot
,,, no cudenko,,,, wynagrodzila mi nawet swoje dzsiejsze marudzenie.....
z mlekiem w cycach coraz gorzej.... umowilam sie na jutro do poradni laktacyjnej... babka powiedziala ze sprawdza jak sie ma sytuacja///// hm swoja droga ciekawe jak,,, ale pewnie jakies swoje sposoby maja,,,, ja tam sie nie znam,,,, ok spadam kobietki,,,, do mezaszkoda tylko ze @ dalej mnie meczy i brzuch boli 3 razy gorzej niz przed ciaza...... a mialo nie bolec!!!!!!!!!!!!
a ja się pokłóciłam z mężem.
nie mam dziś humoru, poza tym gardło coraz bardziej mnie boli.
dobrze, że Danielkowi przechodzi powolutku katar.
idę się położyć.
dobranoc.
My nosimy jeszcze 2 !! 3-6kgkupilam juz paczke 3 ale narazie sa za duze ...
hehe a moje dziecko dzis to juz totalnie mnie zaskoczulo ... obudzilam sie po 4 a ona spi !! dalam smoka bo byla niespokojna a ona ciagnela jak szalona ... to dalam butle ... wytrabila 150 na spaniu i bylo jej malo !! nawet nie raczyla oka otworzyc ... potem obudzilam sie o 6.30 i dalam jej jeszcze 120 - spi do teraz![]()
Sylwia, a czemu czosnku nie mogę?
jaki rozmiar pampersow uzywacie? my 4 7-18 kg i sa ok
moja mama mowila ze kiedys byla taka tradycja ze jak mamusia z dzieckiem przyjezdzala do domu to dostawala pierscionek zloty ... potem corka dostawala go na 18 urodziny a syn dostawal go dla swojej malzonki
moj tata wymiekl przy 2 dzieckuale kupil z opoznieniem /wiadomo wczesne lata 80 nie sprzyjaly kupowaniu zlota chyba ze w ZSRR/ ale kazda z nas dostala pierscionek na 18 urodziny
![]()