kopciuszek2107
Fanka BB :)
Moje dziecie juz spi;-)maz kapie corcie i zaraz nastanie cisza:-)ah jak ja to lubie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamuśki potrzebuje bardzo Waszej pomocy, co mogę dać małemu, żeby się wypróżnił ? To już trzeci dzień bez kupy i jest już masakrycznie marudny przez to. Herbatka z koperku nic nie daje. Potrzebuje coś szybkiej reakcji.
Dziewczyny a tak wogole to mam pytanko do was.
Powiedzcie mi czy wy przestawiacie swoim maluchom czas kapieli?Bo ja sie zastaawiam czy pojdzie mi dzis godzine wczesniejchyba codziennie bede go przestawiac o 15 minut,co wy o tym sadzicie?
MOZLIWE ! moze nie wszystkie ale wiekszosc moze isc wieksza wiekszosc !
Mojemu bratu tak szly ,normalnie masakra byla ,omdlewal z goraczki ,robil sie siny z bolu ! Lekarze bali sie ze normalnie mu glowe rozsadzi ! Tyle wiem z opowiesci ,ale zdarza sie to bardzo zadko wiec spokojnie !
Nie martw sie jak ida wszsytkie zeby to napewno bys tutaj z nami nie siedziala bo bys byla z malym na pogotowiu to taki bol.
Wiec nie zamartwiaj sie czasmi dziaselka dzieciaczkow tak wlansie reaguja od tarcia po nich !
Oby zebale wyszly spokojnie !Trzymam kciukasy !
Danielek przeziębiony... katar ma okropny, w piątek aż mi się dławił i krztusił. także nockę przed egzaminem miałam nie przespaną. już zapowiedziałam w domu, że dopóki nie zrobią czegoś z piecem (nie obchodzi mnie co, niech i kupią nowy!) to zostajemy u moich rodziców. w lany poniedziałek chrzciny, jeszcze brakuje tego żeby się bardziej rozłożył...
a mnie ząb boli... jadłam wczoraj keksa z bakaliami i aż mi chrupnęło coś między zębami...nie wiem czy sobie kawałeczka zęba nie ułamałam, albo plomba mi wyleciała... ale boli jak cholera :-(
Przede wszytskim dzieciaczkom które chorują dużo dużo zdrówka!!!!!
Luuuzna własnie tak wyglądają napuchnięte dziąsełka;-) spokojnie, wszystkie na raz zęby mu nie wychodzą;-) Chociaż Antkowi kiedys cztery zęby na raz szły... al eto trzonowe były
Więc spokojnie, sama zobaczysz że wyjdą najwyżej dwa na raz-)
Mój ciągle wkłada palce do buzi, trze te soje dziąsla, dziąsła są białe ale wychodzącego zęba to ja nie widzę i pewnie jakiś czas nie zobaczę. Czasami to naprawdę długo trwa.
Mamo Stach ajakbym o swoim R czytała![]()
Tadaaam
2 ostatnie J robił, moje to amatorszczyzna hehe
bym zapomniala! DZIEWUSZKI TRZYMAJCIE KCIUKI! my idziemy jutro na szczepienie!!!sie boje!![]()
my tez z rana, ja to bym sie o sibie martwila!hehemy we wtorek z samego rana !!! nie wiem jak ja dziecko obudze na 8 rano !!!
hm...herbatka z malinami....?Kurcze, chyba mnie coś bierze, pewnie zaraziłam się od Franka. Chciałam wziąć ApapC, ale boję się o małego, że wyciągnie z mlekiem i dojdzie do interakcji z jego antybiotykiem. Jak myślicie? A jakie znacie domowe sposoby żeby szybko zareagowac na rozwijającą się chorobę karmiącej?
my we wtorek z samego rana !!! nie wiem jak ja dziecko obudze na 8 rano !!!
Kurcze, chyba mnie coś bierze, pewnie zaraziłam się od Franka. Chciałam wziąć ApapC, ale boję się o małego, że wyciągnie z mlekiem i dojdzie do interakcji z jego antybiotykiem. Jak myślicie? A jakie znacie domowe sposoby żeby szybko zareagowac na rozwijającą się chorobę karmiącej?