reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
Mamuśki potrzebuje bardzo Waszej pomocy, co mogę dać małemu, żeby się wypróżnił ? To już trzeci dzień bez kupy i jest już masakrycznie marudny przez to. Herbatka z koperku nic nie daje. Potrzebuje coś szybkiej reakcji.

ja mam co chwile ten problem ... termometr i czopki glicerynowe ... i nie ma co sie bac !!

Dziewczyny a tak wogole to mam pytanko do was.
Powiedzcie mi czy wy przestawiacie swoim maluchom czas kapieli?Bo ja sie zastaawiam czy pojdzie mi dzis godzine wczesniej:sorry2:chyba codziennie bede go przestawiac o 15 minut,co wy o tym sadzicie?

ja mala od rana przestawilam na stale godziny ... mnejsza porcja o 6 rano zeby o 10 normalnie byla glodna ... u niej zycie reguluje czas jedzenia i spania wiec w sumie jest niezle ... teraz wieczorem mi zasnela pol godziny pozniej ale to dlatego ze przyjechalismy z wodzia pozno ... jutro zycie powinno juz wrocic do normy !!!

Tadaaam

2 ostatnie J robił, moje to amatorszczyzna hehe

Mucha nie siada !!!
no to siada mucha czy nie siada ??
NIE SIADA !!!

gratulejszyn :)

Georgina, śliczny! mam bardzo podobny zaręczynowy, tyle że okrągła obwódka kamyczka i z białego złota.
Kopciuszku ja jak zwykle kąpałam Danielka po 18 tak dziś wykąpałam go w okolicach 19. trochę pomarudził ale w miarę szybko zasnął. chciałam poczekać jeszcze z pół godziny ale głodny był a nie chciałam go karmić przed kąpielą.

MOZLIWE ! moze nie wszystkie ale wiekszosc moze isc wieksza wiekszosc !
Mojemu bratu tak szly ,normalnie masakra byla ,omdlewal z goraczki ,robil sie siny z bolu ! Lekarze bali sie ze normalnie mu glowe rozsadzi ! Tyle wiem z opowiesci ,ale zdarza sie to bardzo zadko wiec spokojnie !
Nie martw sie jak ida wszsytkie zeby to napewno bys tutaj z nami nie siedziala bo bys byla z malym na pogotowiu to taki bol.
Wiec nie zamartwiaj sie czasmi dziaselka dzieciaczkow tak wlansie reaguja od tarcia po nich !
Oby zebale wyszly spokojnie !Trzymam kciukasy !

Oby to tylko opuchnięte dziąsła...oby...

Danielek przeziębiony... katar ma okropny, w piątek aż mi się dławił i krztusił. także nockę przed egzaminem miałam nie przespaną. już zapowiedziałam w domu, że dopóki nie zrobią czegoś z piecem (nie obchodzi mnie co, niech i kupią nowy!) to zostajemy u moich rodziców. w lany poniedziałek chrzciny, jeszcze brakuje tego żeby się bardziej rozłożył...
a mnie ząb boli... jadłam wczoraj keksa z bakaliami i aż mi chrupnęło coś między zębami...nie wiem czy sobie kawałeczka zęba nie ułamałam, albo plomba mi wyleciała... ale boli jak cholera :-(

ojej :-( dużo dzieciaczków chruje...zdrowia życzę

Przede wszytskim dzieciaczkom które chorują dużo dużo zdrówka!!!!!

Luuuzna własnie tak wyglądają napuchnięte dziąsełka;-) spokojnie, wszystkie na raz zęby mu nie wychodzą;-) Chociaż Antkowi kiedys cztery zęby na raz szły... al eto trzonowe były:tak:
Więc spokojnie, sama zobaczysz że wyjdą najwyżej dwa na raz-)
Mój ciągle wkłada palce do buzi, trze te soje dziąsla, dziąsła są białe ale wychodzącego zęba to ja nie widzę i pewnie jakiś czas nie zobaczę. Czasami to naprawdę długo trwa.

Mamo Stach ajakbym o swoim R czytała:-D:-D:-D:-D

Obyś się nie myliła ;-)
Tadaaam

2 ostatnie J robił, moje to amatorszczyzna hehe

Gratulacje :)piekny pierścionek :-)

Kurcze, chyba mnie coś bierze, pewnie zaraziłam się od Franka. Chciałam wziąć ApapC, ale boję się o małego, że wyciągnie z mlekiem i dojdzie do interakcji z jego antybiotykiem. Jak myślicie? A jakie znacie domowe sposoby żeby szybko zareagowac na rozwijającą się chorobę karmiącej?

my we wtorek z samego rana !!! nie wiem jak ja dziecko obudze na 8 rano !!!
my tez z rana, ja to bym sie o sibie martwila!hehe

Kurcze, chyba mnie coś bierze, pewnie zaraziłam się od Franka. Chciałam wziąć ApapC, ale boję się o małego, że wyciągnie z mlekiem i dojdzie do interakcji z jego antybiotykiem. Jak myślicie? A jakie znacie domowe sposoby żeby szybko zareagowac na rozwijającą się chorobę karmiącej?
hm...herbatka z malinami....?
tzn.sokiem malinowym

reklama
my we wtorek z samego rana !!! nie wiem jak ja dziecko obudze na 8 rano !!!

A my w srode:tak:

Wiesz mleko z czosnkiem ale karmiaca raczej czosnku tez powinna unikac:sorry2:

Do góry