D
daffodill
Gość
Napisalam takiego dlugiego posta i mi sie skasowal... w kazdym razie Daffi jestem![]()
a czemu z zastepczego a nie prawdziwego?? myslalam ze udalo sie problem rozwiazac.......
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napisalam takiego dlugiego posta i mi sie skasowal... w kazdym razie Daffi jestem![]()
Az mi sie lezka zakrecila w oku:-(Przytulam cie bardzo mocnoA u nas trochę melancholii było wczoraj bo 8 rocznica śmierci naszego Kubusia minęła, wiecie, tyle już lat a rana ciągle żywa... jednak w takich przypadkach czas nie leczy ran,
a to pomnik naszej dzidzi, musze w tym roku kamieniarza wziąć bo już napisy niewyraźne...
Nie musicie nic pisać, mi po prostu lżej jak mówię o tym głośno....
Zobacz załącznik 230278
Przytulam cie bardzo mocnonasze dzieci zawsze beda w naszej pamieci
cieszmy sie teraz tymi ktore sa z nami;-)
Dziękuje Wam.... naprawdę cięzko pochylac się nad takim grobem:-( no i oczywiście cieszę się z całego serca ze swoich dzieci.Martuuś tule mocno! :*
Piękna taka pamiatka w postaci pierścionka;-)ja dostalam zareczynowy złoty... i jest to dziedziczny....prababcia meza najpierw go dostala... pozniej mama męża i teraz ja:-)
A moge znac nazwe?
No i nic sie nie stalo,przeciez nie kazdemu wzystko odpowiada;-)
a ja się pokłóciłam z mężem.
nie mam dziś humoru, poza tym gardło coraz bardziej mnie boli.
dobrze, że Danielkowi przechodzi powolutku katar.
idę się położyć.
dobranoc.
jaki rozmiar pampersow uzywacie? my 4 7-18 kg i sa ok
I mój książę jeszcze śpi....
Kurujcie się, zdrowiejcie.....niedługo lato, skończą się choróbska!!!
A u nas trochę melancholii było wczoraj bo 8 rocznica śmierci naszego Kubusia minęła, wiecie, tyle już lat a rana ciągle żywa... jednak w takich przypadkach czas nie leczy ran,
a to pomnik naszej dzidzi, musze w tym roku kamieniarza wziąć bo już napisy niewyraźne...
Nie musicie nic pisać, mi po prostu lżej jak mówię o tym głośno....
Zobacz załącznik 230278
Martuuś tule mocno! :*
ja juz od godziny nie śpie za to dziecie moje dzisiaj wstało o 4 pojadła bez otwierania oka... pozniej znowu o 7 pojadla z drugiej piersi i tez oka nie otworzyla.. odlozylam ją do lozeczka .. popuszczała baki standardowo i spi dalej
od czasu do czasu rechotając
Georgina sliczny pierscionek !
gratulacje.. :*
ja swojego zaręczynowego włożyć nie potrafie.. taak mi palce przytyły w ciąży ;|
W takim razie to ja polecilamszampon Pharmaceris H-SEBOPURIN taki zielony......
ja bede w nim myla wlosy nie zmarnuje sie hehehhe