reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
A u nas trochę melancholii było wczoraj bo 8 rocznica śmierci naszego Kubusia minęła, wiecie, tyle już lat a rana ciągle żywa... jednak w takich przypadkach czas nie leczy ran,
a to pomnik naszej dzidzi, musze w tym roku kamieniarza wziąć bo już napisy niewyraźne...
Nie musicie nic pisać, mi po prostu lżej jak mówię o tym głośno....
Zobacz załącznik 230278
Az mi sie lezka zakrecila w oku:-(Przytulam cie bardzo mocno:tak:nasze dzieci zawsze beda w naszej pamieci:tak:cieszmy sie teraz tymi ktore sa z nami;-)

Martuuś tule mocno! :*

ja juz od godziny nie śpie za to dziecie moje dzisiaj wstało o 4 pojadła bez otwierania oka... pozniej znowu o 7 pojadla z drugiej piersi i tez oka nie otworzyla.. odlozylam ją do lozeczka .. popuszczała baki standardowo i spi dalej :)
od czasu do czasu rechotając :p

Georgina sliczny pierscionek ! ;)
gratulacje.. :*
ja swojego zaręczynowego włożyć nie potrafie.. taak mi palce przytyły w ciąży ;|

Przytulam cie bardzo mocno:tak:nasze dzieci zawsze beda w naszej pamieci:tak:cieszmy sie teraz tymi ktore sa z nami;-)

Dziękuje Wam.... naprawdę cięzko pochylac się nad takim grobem:-( no i oczywiście cieszę się z całego serca ze swoich dzieci.
ja dostalam zareczynowy złoty... i jest to dziedziczny....prababcia meza najpierw go dostala... pozniej mama męża i teraz ja:-)
Piękna taka pamiatka w postaci pierścionka;-)

I mój książę jeszcze śpi....

Kurujcie się, zdrowiejcie.....niedługo lato, skończą się choróbska!!!

A u nas trochę melancholii było wczoraj bo 8 rocznica śmierci naszego Kubusia minęła, wiecie, tyle już lat a rana ciągle żywa... jednak w takich przypadkach czas nie leczy ran,
a to pomnik naszej dzidzi, musze w tym roku kamieniarza wziąć bo już napisy niewyraźne...
Nie musicie nic pisać, mi po prostu lżej jak mówię o tym głośno....
Zobacz załącznik 230278

kochana nie znam Twojeg bolu ale potrafie sobie wyobrazic tylko..... sciskam mocno bo co tu wiecej napisac.....w takich chwilach zadne slowa nie maja znaczenia.

ja juz od godziny nie śpie za to dziecie moje dzisiaj wstało o 4 pojadła bez otwierania oka... pozniej znowu o 7 pojadla z drugiej piersi i tez oka nie otworzyla.. odlozylam ją do lozeczka .. popuszczała baki standardowo i spi dalej :)
od czasu do czasu rechotając :p

Georgina sliczny pierscionek ! ;)
gratulacje.. :*
ja swojego zaręczynowego włożyć nie potrafie.. taak mi palce przytyły w ciąży ;|

Anooola moja ksiezniczka dzis wstala o 6:30 no szok! ostatnio mi tak wczesnie wstawala.... ale po 2 musialam wstac jej dac smoka bo sie wsciekala przez sen....

dziewczyny powiedzcie... mi Julka od samego porodu miala tak ze jak spi to podskakuje....
i teraz tak samo jest nic sie nie zmienilo... caly czas we snie bardzo mocno podskakuje a czasem budzi sie z takim placzem ze az sie zanosi... jak ghlodna jest to tak nie krzyczy!!!!!!!

reklama
Do góry