reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Nie było mnie przez weekend ale jako tako zdołałam nadrobic Was ;) tak więc georgina gratuluję zaręczyn:) ciesze się że sie doczekałaś, pierścionek piękny:) Dafi, Nessi- nie ma sensu sie kłócic, każda z Nas ma swoje zdanie na temat sadzania jak i innych rzeczy dotyczących rozwoju i wychowania maluszków, jakbyśmy sie we wszystkim zgadzały to to forum byłoby niepotrzebne:tak: wypijcie wirtualnie kielicha na zgodę:) :-D
Dziękuję:)

reklama
nessi a ja jutro na 17.30 wiec bedziesz miala lepiej bo Ci opowiem jak było :-D chyba ze juz mialas ja pierwszy raz wszystkie zeby zdrowe tylko ten jeden szlak trafil dobrze ze z tyłu gdzies na dole ale w przyszlosci zrobie odbudowe ponoc 300 zl :confused: ale sie boje :sorry2::sorry2::sorry2:tak samo jak porodu :nerd:
ja obecnie na antybiotyku bo dentysta próbuje ratowac mi dwa zeby
oba po kanałowym leczeniu i i tak do wyrwania dał im czas do 7 i antybiotyk jak nie pomoże to bede szczerbata:no:

Mam pytanie Kochane- czy Waszym pociechom zdarza sie zrobic dosyć twardą kupkę ? Bo Filip zrobił dziś rano po wielkich trudach dosyć twardego kupcika, a teraz znowu pręży i ciśnie.., nie wiem czy to jest normalne?
Martynka jak zrobi kupala to zawsze żółtego jak musztarda i zawsze 'luźnego' (nie biegunka). Może Filipek ma to jednorazowo tylko?

Emwu- widze że w tym samym czasie nas złapał sentyment i zajrzałyśmy do grudniówek 2010 :) ach jak pomyślę że to już roczek minął to az łezka się w oku kręci ;)

mój mąz nie znienił rzadnej pieluchy Alankowi poprostu nie moze ma odruch wymiotny i tyle
zły jest sam na siebie że tak ma
znam go i nie jest to żadna wymówka on nawet jak zabije pajaka to zaraz rzyga:-D
czasami mi ciężko ze świadomością że jak ja nie przewinę dziecka to nikt inny tego nie zrobi cchociaz K.zarzeka się że jak zostanie kiedyś sam z małym to zmieni
pewnie dlatego spanikował w piątek :-D:-D
mój ma dokładnie tak samo :)

A ja wróciłam od fryzjera (jeny pół roku nie byłam!), czuję się dowartościowana i zwyczajowo piękna ;) fryzura dopełni mój skromny wygląd na chrzciny ... ;)
Ale co zastałam po powrocie od fryzjera po 3 godzinach!
Mąż to mi płakał prawie tak samo jak mały a jak wchodziłam do klatki to już wiedziałam ,że jest coś na rzeczy! Biedak (mąż) się tak spocił zajmowaniem małym, że stwierdził tylko ''teraz rozumiem co masz na myśli mówiąc: zmęczona''No, ba! on nie tylko był zmeczony, on był padnięty i wystraszony gorzej jak dziecko, bo mały tak mu się darł, że już miał go ubierać i lecieć szukać mnie po fryzjerach! a czemu płakał ?
bo był głodny ,
a czemu był głodny ?
bo nie chciał butli od męża |:)

Hehe, mężuś miał wesoło:)
Kochana ja chcę Twoją nową fryz zobaczyć:))

Wow, ale super tunika!!!! Chyba sobie zamówię:) Normalnie Ty to takie fajne okazje mi wyszukujesz w necie;D Nieraz już podawałaś różne stronki z ładnymi a niedrogimi ubraniami.
Kolory tych tunik to akurat wszystkie mi się podobają.. Ja bym sobie samej wybrała drugą, turkusową, co by taka żywsza była:)

reklama
Emwu- widze że w tym samym czasie nas złapał sentyment i zajrzałyśmy do grudniówek 2010 :) ach jak pomyślę że to już roczek minął to az łezka się w oku kręci ;)
Może się jeszcze któraś załapie na grudzień 2010 ahahaha:) Ja rok temu miałam owulę, z której powstała nasza Księżniczka:)

Do góry