reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Aneta ale sie uśmiała Jula ma takie same butki kupione rok temu na wyprzedaży :)) i tak sama bluzeczkę tylko rozmiar mniejszy :)))

Aneta nie zaszalałaś, ceny spoko:tak::tak::tak: to a Asią teraz prosze się łądnie umówić którego dnia świąt dziewczyni ubieracie tak samo i pstrykać fotki i wklejać ..............a my będziemy podziwaić.

wczoraj zamówiłam panele z netu i jutro juz wysyłają :szok::szok::szok::szok::szok::szok: , ale pewnie dojda po świętach:-):-):-)

u nas spoko, dzieci jako tako................

reklama
ale sie ucieszyłam :)) wlasnie dostałam wiadomość ze wygralismy konkurs :)) Konkurs zdjecie troszke stare wyslalam ale nie wazne :) bilety nam sie nie przydadza ktos chetny oddam za darmo ??

Kurcze leje a ja głupia zamiast zrobić sobie rano zakupy to tylko pokupowałam to co do pensjonatu potrzebne:wściekła/y: a teraz siedzę bo nie mam parasolki i nie zanosi się aby miało przestać:wściekła/y: dobrze, że chociaż rano kupiłam sobie szyneczkę, i inne mięcho na święta bo do tej pory to już pewnie pustki w pobliskim mięsnym:baffled:

Witam
Gagulec trzymam kciuki za sprawę w sądzie aby poszła po waszej myśli
Monia, to na razie formalność bez której dalszych kroków nie można podjąć. Obawiamy sie dopiero wizyty u notariusza, ale do tego jeszcze co najmniej 1,5 miesiąca:baffled::baffled:
ale sie ucieszyłam :)) wlasnie dostałam wiadomość ze wygralismy konkurs :)) Konkurs zdjecie troszke stare wyslalam ale nie wazne :) bilety nam sie nie przydadza ktos chetny oddam za darmo ??
Asiek, gratuluje wygranej.
Wiecie albo mam omamy słuchowe albo u nas pogrzmiewa:szok::szok::szok: masakra dość, ze ziuziu, deszcz to by jeszcze burzy brakowało:szok:
POza tym i ja pochwale sie zakupami na allegro- tak mnie natchnełyscie że i ja co sMłodemu znalazłam:-p DWIE SUPER BLUZECZKI DLA CHŁOPCZYKA 104 cm. (968267586) - Aukcje internetowe Allegro

mam nadzieje ze ta burza to tylko omamy... w Zielonej tez ciagle pada :-( ale od jutra ma juz byc lepiej... a mi dzis glowa chyba eksploduje...

Asia gratulacje wygrania w konkursie:-)zdjęcie super nic dziwnego że wygraliście:tak:a czemu ty z Julcia nie wybierzesz się do kina :confused:to jestnkierowane do młodych mam z dziecmi od 1miesiąca do 3 roku :tak:
Gagulec super te bluzeczki no i cena:-)

u nas też dziś cały dzień pada....
byłam z młodym na kontroli i już jest ok ale wziewy jeszcze z 2 ,3 tygodnie mam mu podawac no i katarek jeszcze ma.......

reklama
Monia suuuper że Mateusze zdrowy :)) no i chyba ta ospa Was ominie :)) co do biletó to u nas w Zielonej chyba raczej nie mam możliwości ich zrealizowania :/ wiec po co mają sie zmarnować....

Do góry