anineczka
królowa mrówek :P
dokładnieJa to jestem na etapie że Anieczka cały czas mieszka pod Dublinem hihihihi

Zawsze jak Kamcia jedzie do Dublina krzyczy ,że mnie odwiedzi

A mnie już tam nieyma.Kochana Kamcia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnieJa to jestem na etapie że Anieczka cały czas mieszka pod Dublinem hihihihi
wiec kreci tylko dla wybranek,a ja nią nie jestemja miałam wybyć na spacerek ale ostatecznie nałożyłam farbę na łepetynę i siedzę
madbebe twój kurczaczek widać nie chce już kręcić dla mnie kuperkiem skoro Alex widzi że jednak kręci:-(
no widzisz i po co sie wyprowadzałaś?????????????????u mnie nadal słoneczkouaktualniam pogodę z Cashel-pochmurno,zaraz pewnie lunie deszczem
Dopiero co napisałam-już pada
a to tak,tak.Dla Kamci jestem wyjatkowa phi hi hianineczka-nie dosc ze spod Dublina to jeszcze anieczka[/COLOR][/FONT]
Oj nie,ale zapros kolezanke do nas na forum?To moze z czasem bedziemy we trzy kawkowały?Anineczka od września to mało czasu minęło. Ale może znasz Karolinę z synkiem Dylanem?