reklama
donkat
Fanka BB :)
Asiek, faaajowe ciuszki! ja kupilam podobna opaske Julitce w Takko i jestem zadowolona, bo jest szerkoa na czole i uszkach i super zakrywa, co trzeba
bylysmy dzis u kolezanki i widze u Julitki poprawe w stosunkach miedzyludzkich. juz tak nie dzikusuje;-):-)
P w domku. wzial kursy Radom-Piotrkow i bedzie przez kilka dni wiecej w domu:-)

bylysmy dzis u kolezanki i widze u Julitki poprawe w stosunkach miedzyludzkich. juz tak nie dzikusuje;-):-)
P w domku. wzial kursy Radom-Piotrkow i bedzie przez kilka dni wiecej w domu:-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Dziewczyny dziękuję w imieniu Oli za życzenia:-)
Kasia prababcia w ładny wieku jest
może nie będzie jeszcze tak źle i kilka lat pożyje
Asia superowy komplecik na ślicznej modelce
Donkat ciesz się męzusiem póki jest więcej w domku ale o nas też pamiętaj i zaglądaj;-)
Aneta jak samopoczucie?
Justyna Mateuszek już zdrowy?
Kasia pochwal się zakupami dla Kubusia;-)
Kasia prababcia w ładny wieku jest

Asia superowy komplecik na ślicznej modelce
Donkat ciesz się męzusiem póki jest więcej w domku ale o nas też pamiętaj i zaglądaj;-)
Aneta jak samopoczucie?
Justyna Mateuszek już zdrowy?
Kasia pochwal się zakupami dla Kubusia;-)
donkat
Fanka BB :)
ja nie uzywalam nigdy snajpera

Monia, takie, tylko w troche innych kolorach t-s CAŁE ZE SKÓRY BALERINKA LIN SHI r.28 rozmiar (983241711) - Aukcje internetowe Allegro

Monia, takie, tylko w troche innych kolorach t-s CAŁE ZE SKÓRY BALERINKA LIN SHI r.28 rozmiar (983241711) - Aukcje internetowe Allegro
monia_l
Wrześniowe mamy'07
ładneja nie uzywalam nigdy snajpera

Witam z domku:-)
Donkat ładniutkie buciki
szkoda, że się nie udało czas najwyższy przekonać sie do snajpera;-) jak tak własnie wygrałam te reboki dla niuni i dzis przyszły śliczniutkie są a M mówi że mała nie chciała dać ich sobie zdjąć i nawet poszła z nimi spać
Donkat ładniutkie buciki

reklama
Monika a co to za fikolandia? To coś w rodzaju placu zabaw dla dzieci????
Tak babcia ma piękny wiek
a co się stanie to już zadecyduje opatrzność.
Donkat ładne te buciki
r.28 to dużą nóżke ma Julitka
Kuba nowe adidaski ma w roz.27.
Anetko a jakby ktoś inny również ustawił snajpera na wyższą kwotę to chyba da rade przebić???? Ja wczoraj wygrałam aukcje tego płaszczyka
licytowałam mniejszy rozmiar, ale jak się pomierzyłam to mógłby się ciągnąć przy podnoszeniu rąk. Na szczęście ktoś mnie przebił i zalicytowałam większy. Szczerze emocje z nim związane mi opadły i wolałabym nie wygrać tylko kupić coś jeszcze Kubusiowi. Miałam upatrzone takie tenisówki elefant_shop SUPER TRAMPKI SPIDER_793_r. 27 odSS (984545979) - Aukcje internetowe Allegro muszę obczaić po ile te pójdą bo już troszku wydałam kasy.
A rzeczy dla Kubusia kupiłam o takie
Tak babcia ma piękny wiek

Donkat ładne te buciki

Anetko a jakby ktoś inny również ustawił snajpera na wyższą kwotę to chyba da rade przebić???? Ja wczoraj wygrałam aukcje tego płaszczyka

A rzeczy dla Kubusia kupiłam o takie

Załączniki
Podziel się: