reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Asiek, faaajowe ciuszki! ja kupilam podobna opaske Julitce w Takko i jestem zadowolona, bo jest szerkoa na czole i uszkach i super zakrywa, co trzeba:tak:

bylysmy dzis u kolezanki i widze u Julitki poprawe w stosunkach miedzyludzkich. juz tak nie dzikusuje;-):-)

P w domku. wzial kursy Radom-Piotrkow i bedzie przez kilka dni wiecej w domu:-)

Dziewczyny dziękuję w imieniu Oli za życzenia:-)
Kasia prababcia w ładny wieku jest:tak:może nie będzie jeszcze tak źle i kilka lat pożyje
Asia superowy komplecik na ślicznej modelce
Donkat ciesz się męzusiem póki jest więcej w domku ale o nas też pamiętaj i zaglądaj;-)
Aneta jak samopoczucie?
Justyna Mateuszek już zdrowy?
Kasia pochwal się zakupami dla Kubusia;-)

Monia, mezus jakis wypluty dzis i spi:-D, a niunka sie wierci w loeczku. spala dzis w dzien, wiec...

Ola zadowolona po urodzinach?

kurcze, szukam na Allegro butkow dla Julitki i przegralam taka fajna aukcje:-(

Donkat Ola zadowolona że już ma 5lat i że jest starsza:-)w fikolandi wkońcu nie byliśmy a impreza urodzinowa,tort i prezenty w sobotę:tak:a jutro przyjdzie zięc:cool2:
jakie buciki przegrałas?

Wpadłam się już pożegnać bo zbieram się powoli do domciu:-) co do samopoczucia to trochę lepiej wziełam sobie acatar i trochę mi odpuściło:tak:
Donkat trzeba było ustawić snajpera:tak:

Witam z domku:-)
Donkat ładniutkie buciki:tak: szkoda, że się nie udało czas najwyższy przekonać sie do snajpera;-) jak tak własnie wygrałam te reboki dla niuni i dzis przyszły śliczniutkie są a M mówi że mała nie chciała dać ich sobie zdjąć i nawet poszła z nimi spać:-D

reklama
Monika a co to za fikolandia? To coś w rodzaju placu zabaw dla dzieci????

Tak babcia ma piękny wiek :tak: a co się stanie to już zadecyduje opatrzność.

Donkat ładne te buciki :tak: r.28 to dużą nóżke ma Julitka :tak: Kuba nowe adidaski ma w roz.27.

Anetko a jakby ktoś inny również ustawił snajpera na wyższą kwotę to chyba da rade przebić???? Ja wczoraj wygrałam aukcje tego płaszczyka :sorry2: licytowałam mniejszy rozmiar, ale jak się pomierzyłam to mógłby się ciągnąć przy podnoszeniu rąk. Na szczęście ktoś mnie przebił i zalicytowałam większy. Szczerze emocje z nim związane mi opadły i wolałabym nie wygrać tylko kupić coś jeszcze Kubusiowi. Miałam upatrzone takie tenisówki elefant_shop SUPER TRAMPKI SPIDER_793_r. 27 odSS (984545979) - Aukcje internetowe Allegro muszę obczaić po ile te pójdą bo już troszku wydałam kasy.

A rzeczy dla Kubusia kupiłam o takie :-D

Załączniki

• 975191304..jpg
    975191304..jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 38
  • 975146476..jpg
    975146476..jpg
    28 KB · Wyświetleń: 29
  • 8339c14fb5744afc..jpg
    8339c14fb5744afc..jpg
    58,5 KB · Wyświetleń: 26
Do góry