reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Czesc ja osttanio mam jakos malo czasu na bb zajrze co tam sobie piszecie podczytam i znikam ...

U nas nic nowego w sumie ...

Mój tez miał osttanio temp 37,5 ale bylam na spacerku to lekko podwyzszona ... fakt faktem my nie bylismy po szczepionce a to jego najwyzsza temp. dotychczas ...

osttanio obcinalam mu paznokcie ja u jednej reki i misia skaleczylam :( :wściekła/y::no: za mocno obcielam za duzo paznokcia :-(ehhh to potem maz obcinal u drugiej raczki bo ja sie bałam to ładnie obcial ale on znowu za krotko i gdzies jakis ostry róg był i misio nad lukiem brwiawym taka szrama ze hej rysa zakrwawiona gdzies sie machnał ehhh :-(

JAK JA NIE LUBIE PIELEGNACJI PAZNOKCI U MALUSZKA EHHhh a przez sen to jak obcinam to tez sie obudzi chyba ze w nocy tam najgłebszy sen ale kto by w nocy wstawal dziecku paznokcie obciac na półśpiąco ... ehhh:confused2:
dlatego ja mam jeszcze chwilowo ten komfort ze moja siostra obcina Filipkowi paznokcie :tak: ja tez raz za króciutko obcięłam paznokietka- jej ile płaczu przy tym było...:-(

reklama
Czesc dziewczynki
Lepiej pozno niz wcale, nie? :)
Chciala sie z Wami przywitac Wasza forumowa CYCOLINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam je mam je mam je :)
Jeszcze nie do konca wiem jak wygladaja bo bylo szybkie spojrzenie w lustro i ciezko bylo mi pojac ze to moje. Do tego wielkie, posiniaczone opuchniete.
Mam nadzieje ,ze w miare szybko dojda do siebie i bede miala sie czym Wam pochwalic.

Musze powiedziec ,ze ogladnelam album i dzieciacki rosna w tempie zastraszajacym. Tydzen bez forum i jak nie te same dzieciaczki :)
Mamy tez wracaja do formy i sa sliczne.

Oczywiscie nie mam szans zeby nadrobic waek lowny ale mam nadzieje ,ze wszyscy zdrowi i szczesliwi.

SUPER !!! opowiadaj co i jak :)

a moj wlasnie nie plakal a krew leciala ze hej ... a on tego kciuka do pysiola chcial brac.... ehhh to ja jak zobaczylam jak sie zadrapal nad łukiem lezal grzecznie ja podchodze " o jezu synek ale sie zadrapales o boze ..." bo to wygladalo strasznie na 1 rzut a igorek minka jak pokowa i w placz ... tak sie przestraszyl ze ja sie wystraszylam ..... wtedy zrozumialam jAK DZIECI MOCNO WYCZUWAJA EMOCJE,.,,,, :szok:

no dokladnie dlatego tylko taka opcja istnieje... lydki mam jak strongman hehehe
kiedys biegalam wiec i lydki i uda sa koszmarnie iwelkie zawsze mam problem z kupieniem kozakow hehehe
z ta buzka nie przesadzajmy.. ja ma kompleks od czasu wypadku a jeszcze teraz temu gosciowi bede musiala spojrzec w oczy w maju!!! ała...... ale wygarne mu w sądzie wszzystko!
he he he ja tez mam problem z kupieniem kozakow ...ale dlatego ,ze taka chuda jestem he he he :D

a moj wlasnie nie plakal a krew leciala ze hej ... a on tego kciuka do pysiola chcial brac.... ehhh to ja jak zobaczylam jak sie zadrapal nad łukiem lezal grzecznie ja podchodze " o jezu synek ale sie zadrapales o boze ..." bo to wygladalo strasznie na 1 rzut a igorek minka jak pokowa i w placz ... tak sie przestraszyl ze ja sie wystraszylam ..... wtedy zrozumialam jAK DZIECI MOCNO WYCZUWAJA EMOCJE,.,,,, :szok:
no ja to sie prawie z nim pobeczałam... a buxke to tez mój artysta ma czasem podrapane, mimo że paznokieki krótkie, nie wiem jak on to robi ;)

reklama
Jesli chodzi o operacje. No boli troszke ale jest to do zniesienia. Boli jakbym miala ogromne zakwasy i plecy skopne :)
Mysle ,ze to zalezy od tego jaki kto ma prog bolu. Ja normalnie wstaje i funkcjonuje od pierszego dnia po operacji. Wiadomo ,ze ni me zigac i jest zabandazowana ale piersi w porownaniu z prodem to pikus :)

Nadal jestem w Polsce wiec jeszcze przez ten tydzien nie bede sie zbytnio udzielala na forum. Popodczytuje Wastylko troszke.
Zaraz jade na zmiane opatrunkow wiec rzycze milego dnia.
Ps; mama pomaga mi z Maxem i obawiam sie ,ze mi go rozpiesci...wrrrr....
Super,że już jesteś po :) Jak długo będzie się to goić? Podziwiam za decyzję i odwagę:) no efekty pewnie będą oszałamiające!!!!:)

Do góry