reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

miałam Marta tylko gdzieś zniknęły tak jak napisała Anaconda.
Dziewczyny gdzie to słonce ja już wywiesiłam jedno pranie z ciuszkami a teraz drugie się pierze i co nie wyschnie tak szybko jak sciałam, ale dupa z tą pogodą.
P.S. teraz już są moje suwaczki.
Anaconda już zaczyna mnie strach oblatywać.

reklama
Witam :-):-):-)
My dzisiaj po południu idziemy na wizytę kontrolną do laryngologa, trzymajcie kciuki żeby z tym uchem wszystko było w porządku :confused2::confused2:

Maltanka oj to mnie zaskoczyłaś tym że nawet o wyprowadzce z Lublina myślicie, ale wiesz ja też coraz częściej łapię doły z powodu tego że jesteśmy "bezdomni", jednak to człowiekowi spokojnie żyć nie daje :-:)-(

Anaconda daj znać jak po wizycie.

BTW niestety smutna prawda. Zaczęłam przyznawać mężowi rację, z tym że nie mamy tu czego szukać:no: Ja nie widzę tu perspektyw na pracę dla siebie.:-(
dobra dosyć smęcenia.

No moja miała właśnie 2 lata i 2 m-ce jak pieluchy pożegnała :tak::tak::tak:

wiecie co jeszcze całkiem niedawno wydawało mi się, że dziecko dwuletnie to przesada żeby jeszcze w pampersach chodziło:sorry: teraz widzę, że to nie tak łatwo oduczyć. Podobno po tetrowych dzieci szybciej siadały na nocnik.:sorry:

fornetka spokojnie jeszcze miesiąc :)

no i wychodzi słońce, ale jakoś tak duszno na dworze, jakby miało padać. :cool:
nic mi się nie chce robić, chyba poczytam jakąś książkę.

wiecie co jeszcze całkiem niedawno wydawało mi się, że dziecko dwuletnie to przesada żeby jeszcze w pampersach chodziło:sorry: teraz widzę, że to nie tak łatwo oduczyć. Podobno po tetrowych dzieci szybciej siadały na nocnik.:sorry:

Otóż to , pamiętam jak Maja tylko się urodziła to myślałam że 2 lata to góra jak bez pieluch będzie chodziła, potem z czasem okazało się że to wcale tak nie jest jak my byśmy chcieli i każde dziecko ma swój rytm rozwoju. I jak Maja miała właśnie 2 lata i 2 m-ce ściągnęłam jej pampka i załapała o co chodzi z tym siusianiem :tak::tak::tak:, ale za to w nocy spała z pampkiem do zeszłego lata :tak::tak::tak:

Witam
anaconda27 udanej wizyty u laryngologa, oby już wszystko było w porządku. Musi być dobrze. Daj znać jak tam Majeczka po wizycie.
sienio brawa dla Julki, teraz już z górki pójdzie.:-) Kuba już sam nocnik przynosi i woła eee, tak więc dziennie mi idzie 1 pielucha-jak na dwór idziemy:tak:
fornetka3 ja też zaczęłam miesiąc przed terminem prać ubranka Kubusia, wszystko dokładnie prasowałam po 5 razy:tak:
Ja szczęśliwa bo Kubuś dzisiaj w nocy ładnie spał, bez gorączki i biegunki.Ale dzisiaj go jeszcze przetrzymam w domu. Ja byłam na zakupach w Real-u z siostrą,(mały z tatusiem w domku). Pani w aptece tam pracująca chyba się pominęła z powołaniem.:eek:
teraz będę się bawiła z maluchem i może coś ugotujemy.Miłego dnia.

Witam
Ja byłam na zakupach w Real-u z siostrą,(mały z tatusiem w domku). Pani w aptece tam pracująca chyba się pominęła z powołaniem.:eek:

Tą panią w real-owskiej aptece to ja nieźle kiedyś w myślach sklęłam, czekałam w kolejce a ta gada z jakąś babą, nie to że tamta coś kupowała tylko sobie gadały więc poczekałam jakieś 3min i wyszłam bo mnie szlak trafił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

Witajcie my już po spacerku, Jula śpi już ponad dwie godziny:szok: a ja zdążyłam już do centrum skoczyć pozałatwiać trochę spraw!!!!!
Teraz szykuje obiadek...tzn. gotuję ziemniaczki młode, bo dzisiaj kupiłam a do nich kaczuszka pieczona:-pteściowa wczoraj podrzuciła:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja szczęśliwa bo Kubuś dzisiaj w nocy ładnie spał, bez gorączki i biegunki.Ale dzisiaj go jeszcze przetrzymam w domu. Ja byłam na zakupach w Real-u z siostrą,(mały z tatusiem w domku). Pani w aptece tam pracująca chyba się pominęła z powołaniem.:eek:
teraz będę się bawiła z maluchem i może coś ugotujemy.Miłego dnia.

Tą panią w real-owskiej aptece to ja nieźle kiedyś w myślach sklęłam, czekałam w kolejce a ta gada z jakąś babą, nie to że tamta coś kupowała tylko sobie gadały więc poczekałam jakieś 3min i wyszłam bo mnie szlak trafił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

Co do apteki to mam takie samo zdanie....one nic tam nie wiedzą, na szczęście zaglądam tam z konieczności....

Super że z Kubusiem juz lepiej...oby tak zostało!!!

Anaconda pisz jak wizyta....

Senio
brawo dla Julci!!!!

my mamy w planach oduczanie pieluchy w lecie...zobaczymy jak nam pojdzie...:cool::cool::cool:

Fornetka
oby żołądeczek uspokoil sie:tak::tak::tak:

madzienka Twoja Julka ma jeszcze czas, ale moja to juz duza koza:-p. Kiedys gdzies czytalam, ze dzieci zaczynaja kontrolowac zwieracze od 18 mies., wiec nie masz co sie martwic.:tak:
antuanet brawa dla Kubusia, super chlopak:-):-) Widzialam, ze wczoraj skonczyl 18 mies, szkoda tylko, ze w takich okolicznosciach:confused2: Wszystkiego najlepszego Kubusiu!!
Jade zaraz w poszukiwaniu taniego urzadzenie wielofunkcyjnego, bo stara drukarka sie zepsula a czasem sie jednak przydaje, tylko Julka cos nie chce wstac, jak na zlosc:confused2::confused2:Chyba taka pogoda:-p

madzienka to ładnie Julka Ci pospała.
sienio dziękujemy za życzonka. Widziałam Was na spacerku jak wracałam z Real-a ;-) A jak płaszczyk?Dalej "pachnie"? A nie lepiej zamówić na necie takie urządzenie? Może taniej byłoby niż np. w Media?
Ja zrobiłam makaron z sosem:tak: Kubuś z babcią się bawi, dzisiaj byliśmy na spacerku 20 minut:tak: Tak ładnie się zrobiło-cieplutko, ani wiaterku nie ma.Chciał jeszcze pobiegać ale zabrałam go... Wstawiałam pranie, jeszcze muszę ogarnąć chałupkę i prasowanko się uśmiecha do mnie...

anaconda jak wizyta????
Madzienka ale masz pyszności na obiadek!kaczuszka mlode ziemniaki....mniaaammm!!!!:-)
maltanka to fakt tutaj z robota jest fatalnie, w wawce o prace nie trudno,ale utrzymanie jest troche inne-mieszkania tez-wiadomo!!!:eek: A kredytu tak latwo wcalenie dadza od razu.
senio nie wiem czy Cie dzisiaj po 12 nie widzialam na willowe jak jechalam z pracy samochodem!Bylas z kimś ...:eek:

Witam wszystkich popoludniowo!!!
Wczoraj byla promocja w realu pampkow, same pisalyscie i ja poprosilam tate zeby po drodze z pracy zajechal i kupil (ja musialabym specjalnie z czubow) to kupil dzisiaj przywiozl mi 3 paczki!!!!!!!!!!I oczywiscie nie bylo mowy o zadnym zwrocie kaski!!!:eek::eek::eek: KURDE!!!! Zle sie z tym czuje! Ale 2maja tata ma 60-te urodziny i musze jakiś prezent skombinować Tylko CO!?!?!?!:szok::eek::no: Moze poradzicie???!!!!:-:)-:)-(

reklama
My po specerku rowerkowym prawie 1,5 godzinnym...i cały czas Jula grzecznie siedziała...więc Maltanka spokojnie mozemy umowic sie na spacerek:-D:-D:-D
Spotkałyśmy tez Anaconde z Mają:tak::tak::tak:

Antuanet spała 3 godziny:szok::szok::szok::szok:
Wszystkiego najlepszego dla Kubusia z okazji 1,5 roczku...zdróweczka przede wszystkim!!!!

Widziałyście wieści na spotkaniowym????:-):-):-):-):-)

Do góry