reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witajcie ja jak zwykle busy:)
Po pracy pojechałam znowu z Olivierem na plaze super sie bawi w piasku, potem do Karcmy na placek zbójnicki i tak sie objadłam że teraz miete pije bo nie zasne hii Oli wykapany juz spi , jutro idzie do szkoły z pomoca Didi zawiezie mi go kochana duszyczka bo ja pracuje a L ma wyjazd.

Ogólnie padam na ryjek wiec zaraz spanko

Laski może jakies spotkanko w next week spacer lub busy bees?:)

Witajcie ja jak zwykle busy:)
Po pracy pojechałam znowu z Olivierem na plaze super sie bawi w piasku, potem do Karcmy na placek zbójnicki i tak sie objadłam że teraz miete pije bo nie zasne hii Oli wykapany juz spi , jutro idzie do szkoły z pomoca Didi zawiezie mi go kochana duszyczka bo ja pracuje a L ma wyjazd.

Ogólnie padam na ryjek wiec zaraz spanko

Laski może jakies spotkanko w next week spacer lub busy bees?:)

:-D

a moze piknik w Oranmore jak pogoda dopisze i jakis grillek

super... ja juz zakupie jednorazowego grilka..haha.... w ogole to mamy plana z P na taki piknik teraz w niedziele... a moze jutro grillowanko juz sama nie wiem podobno pogoda ma byc super..

ok..zmykam jzu spac..papa
milej i spokojnej nocy laski

Marta wspolczuje...oby dzisiejsza nocka byla lepsza...biedny Szymus:-(
Aaaniaa fajnie ze juz jestescie....a kolezanki to Ty nie sluchaj...przeciezKacper nie urodzil sie takiamlusi jak np.moj Szym to ma prawo wazyc i wiecej.
Ja bym wiele dala zeby moj Szym wazyl o wiele wiecej.
Dytka moj pil melko ostatnio tylko i wylacznie i cos w biegu jadl...od wczoraj hmmm ... nerwicy dostaje bo nic nie chce:no::-(mleko daje mu na spiocha....mam powtorke z rozrywki z zeszlego roku jak skonczyl 2m:-:)-(.\
Gastone udanych zakupow w Ikei zycze-pochwal sie pozniej co Ci sie udalo upolowac;-)
Anineczko no to faktycznie ceny biletow masakryczne...a Wy chyba do Wrocka latacie?
Didi dobrze ze juz z mama lepiej.
PAuletta nie mialas dzis nalotu?
Lubiczanko alze Ty obrotna....i narobilas mi kochana ochoty na grilla;-)
A co do zasypiania,to moj szymko samzasypia i nigdy ale to nigdy nie na rekach i nigdy nie byl kolysane:tak:

Poszlam dzis na ta szczepionke...mialam na 3:30,pielegniarka mnie zawolala o 4:10:wściekła/y:i malo tego gada mi ze nie moze dac szymkowi dzis szczepionki bo jest zamaly odstep od ostatniej:angry::wściekła/y:.
Mowie ze w ksiazeczce mam wpisane ze jedna w 12m a druga w 13m...a SZym ma juz 13,5miesiaca a ostatnia mial dokjladnie w dniu roczku.
Mowie ze dzwonilam na recepcje w srode zeby sie umowic i nic mi nie powiedzieli:wściekła/y::angry::wściekła/y:.
Zapisala mnie na ten wtorek na 11:20 zdarzylam wyjsc z przychodni a ona dzwoni i mowi z emi zmienila na nastepny wtorek:eek::angry:

reklama
Heloł z wieczora..:-)
Ciao dziewczynki!

A we Wrocku piekna pogoda- slonkko grzeje...tylko ja od wielkiego miasta odwyklam..powoli zaczyna mnie ono przerazac...tyle ludzi, halas, kurz...teskno mi juz troche do mojej zacisznej Knocnacarry!!:-D
(...)
buuu..zamienię się z Tobą :-) ja uwielbiam Wroclove :happy: a do kiedy jesteś w PL? A zdradź w jakiej części Wrocka przebywasz?
(...) No i mialam wycinanie klinowe paznokcie (tego co mi wrastal). Dzisiaj musze sobie sciagnac 6 szwow bo mam zalozone. Bralam przez pierwsze 3 dni ketanol bo bol i rwanie jak cholera (...)
Witaj :-)
...yyyyyy....klinowe? szwy? :szok: Moja mama już jest weteranką jeśli chodzi o zrywanie paznokci ale nigdy szwów nie miała..no i co to znaczy klinowe? Może to takie by już nie wrastał? I może dlatego, że moja mama nie miała klinowego to jej wrasta nadal..:eek:
Sliwka - dzięki za namiary na osadę przy Wexford - byliśmy, zwiedziliśmy - super! A co tam u Ciebie bo zniknęłaś...?

A propo's wycieczek- polecam Wam kobitki wątek:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/jednodniowe-wycieczki-za-miasto-12893/
piszcie babeczki jakie ciekawe miejsca w Irl widziałyście..:-)

CrazyGirl - to masz blisko Carrika.. heh ja też tylko że mój jest on-Suir a Twój on-Shannon :tak: heh :-D a co do odległości to ja mam do Ciebie 4h :rofl2:
Tichonek - wyrazy współczucia [*]
Renni - zgłaszam się na ochotnika do SPA :tak::-D
Dyta - dzięki za info - muszę czymś dokarmiać moje maleństwo na noc by w nocy się tyle nie budził na pierś..ale ja to zrobię bardziej na gęsto by łyżeczką jadł..bo on już nie pamięta chyba jak się pije z butli :-D
Lubiczanko - eh..że też wcześniej nie przeczytałam twojego posta :-p
Ewelcia - to może wiosna tak na niego wpływa że tak je - albo raczej - że tak nie je..?

A co do osłonowych leków..właśnie nie wiem czemu lekarze tu nie mają zwyczaju ich zapisywać :eek: w PL do każdego antybiotyku przepisują coś osłonowego i do tego zalecają jogurty a tu nic :confused2:

Do góry