Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
anineczko dzięki wielkie a w aptece nie dała mi nic osłonowo powiedziała ze tylko lekarz moze dac

Witajcie ja jak zwykle busy
Po pracy pojechałam znowu z Olivierem na plaze super sie bawi w piasku, potem do Karcmy na placek zbójnicki i tak sie objadłam że teraz miete pije bo nie zasne hii Oli wykapany juz spi , jutro idzie do szkoły z pomoca Didi zawiezie mi go kochana duszyczka bo ja pracuje a L ma wyjazd.
Ogólnie padam na ryjek wiec zaraz spanko
Laski może jakies spotkanko w next week spacer lub busy bees?![]()

:-(mleko daje mu na spiocha....mam powtorke z rozrywki z zeszlego roku jak skonczyl 2m:-
i malo tego gada mi ze nie moze dac szymkowi dzis szczepionki bo jest zamaly odstep od ostatniej
.

.

buuu..zamienię się z Tobą :-) ja uwielbiam WrocloveCiao dziewczynki!
A we Wrocku piekna pogoda- slonkko grzeje...tylko ja od wielkiego miasta odwyklam..powoli zaczyna mnie ono przerazac...tyle ludzi, halas, kurz...teskno mi juz troche do mojej zacisznej Knocnacarry!!
(...)
a do kiedy jesteś w PL? A zdradź w jakiej części Wrocka przebywasz?Witaj :-)(...) No i mialam wycinanie klinowe paznokcie (tego co mi wrastal). Dzisiaj musze sobie sciagnac 6 szwow bo mam zalozone. Bralam przez pierwsze 3 dni ketanol bo bol i rwanie jak cholera (...)
Moja mama już jest weteranką jeśli chodzi o zrywanie paznokci ale nigdy szwów nie miała..no i co to znaczy klinowe? Może to takie by już nie wrastał? I może dlatego, że moja mama nie miała klinowego to jej wrasta nadal..
heh
a co do odległości to ja mam do Ciebie 4h 

w PL do każdego antybiotyku przepisują coś osłonowego i do tego zalecają jogurty a tu nic