reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
antuanet kurcze to jeszcze ta gorączka Kubusia meczyla? Mam nadzieje, ze juz berdzie oki.
madzienka kurcze w pierwszej chwili pomyslalam, ze to jakis zart, ale weszlam na onet i sie okazuje, ze nie:-(
sunday nie ma to jak dobrze zaczety dzień :-):-)

Ale pogoda nie ma co... spac sie chce a do tego zrobilam wczoraj pranie i bedzie mi sie kisilo w domu..:confused2: Dawać mi tu slońce, ale juz!!!!:-D
Ciekawe co z Marzenką? Marzenko odezwij sie, mam nadzieję, ze zle dni juz minely:sorry:

Słyszałyście? nikt nie przeżył katastrofy!! :(

Ostatnia edycja:
reklama
straszna tragedia
[*]
oglądam tv i nie mogę uwierzyć cały czas wydaje mi się, że usłyszymy że to wszystko jakaś jedna wielka pomyłka.
Szkoda ludzi, szkoda ich rodzin, że muszą się dowiadywać w taki sposób o śmierci swoich bliskich...

Witam
U nas choróbsko coraz bardziej się rozwija:crazy: u Amanda znowu temp powyżej 38 stopni :-( mnie boli gardło i mam lekki kaszel i do tego jeszcze te mdłości żyć nie umierać :crazy:
a przychodnia dziś zamknięta:eek::no: co dziwne bo jeszcze miesiąc temu była otwarta:eek:
Słyszałyście? nikt nie przeżył katastrofy!! :(
właśniej słucham reportażu z tej Katastrofy:no:
Witam się wieczorowo.
aluśka :)
ja rozmowy z "wielkim uchem" miałam od 12 do 18-ego t.c.. W między czasie odwodnienie i szpital...oczywiście na chłopczyka.:-) A Amandzie dużo zdrówka życzę. Oby to nic poważnego.
ja mam nadzieje że mnie rozmowy z wielkim uchem ominał:-p

Dzwoni babcia i pyta:
- słyszalas o tragedii?
-tak babciu, slyszalam
Babcia na to:
- ruska robota!!
-nie babciu, mgla byla :-(
bbacia pozostaje nieugieta:
-dziwna sprawa...:confused2:
:-D:-D

cześć dziewczyny
z tego wszystkiego zapomniałam co miałam pisać
Wstaliśmy o 10:30 i jak włączyłam radio to za mnie zamurowało nie mogę w to uwierzyć. Mimo ze nie przepadałam za naszym prezydentem to nie jest tak jak powinien zginąć.
Dla wszystkich chorowitków szybkiego najlepszego i szybkiego powrotu do zdrowia.
Mam do Was pytanie czy tuż przed porodem miałyście biegunkę, bo mnie od rana męczy i tak sie jakoś dziwnie czuje. Zastanawiam się czy jechać do szpitala chociaż na razie się uspokoiło

straszna tragedia
[*]
oglądam tv i nie mogę uwierzyć cały czas wydaje mi się, że usłyszymy że to wszystko jakaś jedna wielka pomyłka.
Szkoda ludzi, szkoda ich rodzin, że muszą się dowiadywać w taki sposób o śmierci swoich bliskich...

ja mam podobne odczucia wydaje mi sie że to nie moze byc prawda...:sorry::sorry::sorry::sorry:

[*]
[*]
[*]

Witam :-):-):-)
Dla mnie też to wielki szok ta tragedia z prezydentem, aż mnie ciarki przeszły jak się dowiedziałam a z początku to myślałam że to tylko żałoba narodowa z powodu mordu w Katyniu i dlatego ten czarny znaczek TVP1 i dopiero po jakimś czasie skapnęłam się że to prezydent zginął. Nigdy polityki nie lubiłam ani osób rządzących Polska ale też nigdy nie życzyłam im śmierci :-:)-(
Fornetka są różne symptomy zwiastujące początek porodu, tak więc uważnie się sobie przyglądaj i jak do jutra nie przejdzie to lepiej wybierz się na IP :tak::tak::tak::tak:
Aluśka dużo zdrówka wam życzę :tak::tak::tak:
A co do pogody to my miałyśmy z Mają na rower iść no i zaczęło kropić :crazy::crazy: Teraz Maja śpi i może jak wstanie i będzie za oknem lepiej to się jednak wybierzemy :tak::tak::tak:

cześć dziewczyny
z tego wszystkiego zapomniałam co miałam pisać
Wstaliśmy o 10:30 i jak włączyłam radio to za mnie zamurowało nie mogę w to uwierzyć. Mimo ze nie przepadałam za naszym prezydentem to nie jest tak jak powinien zginąć.
Dla wszystkich chorowitków szybkiego najlepszego i szybkiego powrotu do zdrowia.
Mam do Was pytanie czy tuż przed porodem miałyście biegunkę, bo mnie od rana męczy i tak sie jakoś dziwnie czuje. Zastanawiam się czy jechać do szpitala chociaż na razie się uspokoiło

No właśnie też jestem w szoku:szok::szok::szok::szok::szok:prezydent nie był moją ulubioną postacią oględnie mówiąc, ale w taki sposób zginąć i w takiej tragedii to nikomu nie życzę:no::no::no::no:wciąż trudno w to uwierzyć:no::no::no::no::no::no::no:

Biegunka mi się zdarzała, ale sama przechodziła....no i u mnie porodu nie zwiastowała;-);-);-), ale podobno u niektórych owszem:tak::tak::tak:najlepiej obserwuj siebie dokładnie:tak::tak::tak::tak:
My dziś też zaliczyliśmy spacerek - krótki bo chłodno i mała szybko zgłodniała i zaczęła płakać, ale co świeże powietrze to świeże powietrze.:tak::tak::tak::tak:
Udało mi się dziś też zrobić coś więcej niż tylko zajmować się Natalką (mam nadzieję, że nadal będzie postęp w organizacji;-);-)) a mianowicie wyjęłam letnie ciuchy z walizki a w zamian schowałam tam zimowe:tak::tak::tak::tak:no to wiosna już musi być pełną parą:-D:-D:-D:-Da zaraz potem lato:-):-):-):-):-):-)

reklama
Patrze na zdjecia tych ludzi co zgineli i choc polityka nie jest mi bliska, to mysle sobie, ze to byly czyjes rodziny... matki, ojcowie, zony i mezowie:-:)-( tym bardziej mi smutno i przykro [']

Do góry