reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
straszna tragedia w Smoleńsku
[*]Do mnie nie dochodzi to co się stało, jakoś trudno mi w to wszystko uwierzyć co widzę w tv,słyszę w radiu. Tak wielu z nich odeszło za wcześnie. Łączmy się w żalu i pamiętajmy jak kruche jest ludzkie życie i jak nieprzewidywalny jego los. Powtórzmy za słowami księdza Twardowskiego " Spieszmy się kochać ludzi, bo tak szybko odchodzą..." Niech odpoczywają w pokoju...

sienio jak wróciliśmy ze szpitala to pierwszej nocy nam strasznie gorączkował, później przeszło i na drugą noc znowu. :rofl2: Ale teraz jest już dobrze, Kubuś tradycyjnie poszedł spać o 19.
aluśka :) ja też myślałam że będzie bez "rozmów" a zaczęły mi się po 12 tygodniu:nerd: gdzie teoretycznie powinny mijać. Życzę żebyś nie musiała tego przechodzić co ja...
misia2010 powoli się zorganizujesz w nowej sytuacji, najważniejsza teraz jest Natalcia.
Ja posprzątałam w kuchni, Kubuś śpi więc oglądam tv i czekam na małża bo wraca z Warszawy. Miłego wieczorka.

['][']['] straszne co się stało pod Smoleńskiem, ja ciągle nie moge w to uwierzyć....strasznie mi żal tych rodzin które straciły bliskie osoby...

misia ten bujaczek o którym pisałam to coś w tym stylu: PROMOCJA! 2010 LEŻACZEK bujaczek DLA DZIECKA (986182587) - Aukcje internetowe Allegro mojemu małemu bardzo odpowiada:tak::tak::tak:
super że Natalka dała ci cos zrobić dla siebie, teraz bezie już coraz lepiej:tak::tak::tak: dla mnie to tak do 6-tego tygodnia było trudno bo mały ciągle cos chciał, teraz "widzi" juz zabawki więc jest łatwiej,moge go np zostawić w łózeczku z karuzelą i spokojnie zrobić obiad lub po sprzątać:tak::tak::tak:

fornetka w ten sposób organizm sie oczyszcza przed [porodem, ja tak miałam na kilka dni przed, ale jak cie to niepokoi to lepiej odwiedż IP:tak::tak:

aluśka zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!!!

witam wieczorkiem,
my mieliśmy dziś wizytę dziadków, dziadek z małżem posieli trawkę, juz się nie moge doczekać aż urośnie i wkońcu bedzie zielono:tak::tak::happy: a babcia wyniuniała Mikołaja:-D:-D:-D tak sie maleństwo rozgadało że ąz się sam siebie przestraszył tak głośno gadał:-D:-D:-D

Witajcie dziewczynki!

[*]
[*]
[*]
nawet nie wiem co napisać. Zastała mnie ta wiadomość na uczelni, dosłuchałam do końca w samochodzie w radiu. Jakoś nie dociera to do mnie, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czują rodziny ofiar:-( Co dalej będzie???

nawet nie doczytałam co dzisiaj pisałyście, tylko ostatni post.

misia potwierdzam z tym leżaczkiem. My mamy taki FISHER PRICE LEŻACZEK BUJACZEK WIBRACJE 2w1 0-18K (979165642) - Aukcje internetowe Allegro

mały uwielbiał w tym leżeć, brałam go do kuchni mówiłam co robię a on słuchał i się przyglądał:tak: także bardzo polecam takie coś.

Patrze na zdjecia tych ludzi co zgineli i choc polityka nie jest mi bliska, to mysle sobie, ze to byly czyjes rodziny... matki, ojcowie, zony i mezowie:-:)-( tym bardziej mi smutno i przykro [']
Dokladnie to samo sobie myslalam,jak dzis relacje w telewizji ogladalam....i same lzy mi plynely po policzkach...
Życie jest kruche :-:)-:)-( nikt nie wie co jest nam pisane.....

Do mnie cały czas nie dociera ta informacja
[*]
[*]
Do mnie tez jakos nie moze dotrzec to co sie stalo....jak siorka do mnie zadzwonila zaraz po 9,to pomyslalam ze sobie jaja jakies robi.....

Kurcze , a siostra moja w czwartek leci na Kube,na wycieczke z pracy....troche ma pietra teraz:sorry:
Ja juz powiem dobranoc,jakos smutno mi przez ta tragedie:-(

Dzięki za porady z bujaczkiem:tak::tak::tak:chyba w niego zainwestujemy, bo jeszcze przez tydzień mąż będzie w domu, a potem będę musiała sama sobie radzić:-:)szok:a mała skończy wtedy dopiero 3 tygodnie:sorry:

misia ja tez polecam taki bujaczek:tak: nieoceniona pomoc! Ja mam taki FISHER PRICE LEZACZEK BUJACZEK 2w1 L0539 + KUBUS (979974755) - Aukcje internetowe Allegro do dzis Julka w nim siedzi jak bajki oglada :-)

My tez mamy taki i Jula dalej z niego korzysta:tak::tak::tak:

Zastała mnie ta wiadomość na uczelni.

Maltanka na uczelni??Ty jeszcze studiujesz???Ja jak zwykle nic nie wiem:-p:-p:-p:-p
A co z twoimi fotkami ze spotkania BB pokazalas nam???:sorry::sorry::sorry::sorry:

reklama
maltanka no wlasnie, ja tez nie wiedzialam, ze studiujesz:) i Ty mowisz, ze stoisz w miejscu??:sorry: Czemu nic sie nie chwalisz?:rofl2:

Witajcie
Pogoda super:szok::szok: znowu wiekszosc dnia w domu spedze:confused2:
Jedyne czym sie moge pochwalic, to to, ze Julka szybko zalapala o co chodzi z nocnikiem i wielka radosc jej to sprawia:-p
Milej niedzieli życzę :rofl2:

Do góry