G
Georgina
Gość
Ja na razie rozdrabiam bo tak przeczytałam, że Kopciuszek daje
Więc stwierdziłam, że na początek brania soczków może być tak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na razie rozdrabiam bo tak przeczytałam, że Kopciuszek dajeWięc stwierdziłam, że na początek brania soczków może być tak.

. kupiłam raz babilon zwykły 1- inteligentna babka z apteki odradziła mi wersje HA- ze to niby dla alergikow i zwykłym dzieciom nie należy je podawać. Mojej niestety nie za bardzo to mleczko smakuje, raz miałam swojego miejsca za mało to dorobiłam jej 60 ml sztucznego i nie za bardzo córka była zadowolonabyłam z Wojtkiem u alergologa....![]()
ogólnie tragedia![]()
- zmieniamy mleko z Nutramigenu na Bebilo Pepti
- dostaliśmy skierowanie na wymaz bakteriologiczny
- dostał Zyrtec i 2 różne probiotyki
- ubranka prać w wodzie..
- nie podawać żadnych lekarstw (witamin)
- wysprzątać dom żeby było zero kurzu...
- żadnych zwierząt..
i wiele wiele innych nakazów i zakazów![]()
bo alergie ma straszną![]()
a o wprowadzaniu jakichkolwiek nowości mamy zapomnieć aż do znalezienia przyczyny dotychczasowego stanu skóry![]()
skaza białkowa :-(
kopciuszku chyba wiesz że ci nie odpuszczę tych płytek i musisz mi pokazać które wybraliście?![]()
Kopciuszku hmmm no wiesz, ja mam zdanie takie, że jak cos się robi to lepiej odżałować żeby później nie żałować;-) Przecież łazienke remontujesz na latawięc może skuś sie na stiuka;-)
Może majster mniej policzy za położenie stiuków bez wosku?? bo wosk kupuje sie gotowy z magnata i wierz mi twój maż mógłby sam go wsmarować;-)
No i pochwal się płytkami;-)
wiesz mnie ten remont wyjdzie ladnych kilka tysiaczkow wiec...no ale jeszcze nad tym pomysle,pora****e;-)no i ty masz ten plus bo masz majstra w domu
chyba ze przyjedzie i zrobi mi za friee

Ja na razie rozdrabiam bo tak przeczytałam, że Kopciuszek dajeWięc stwierdziłam, że na początek brania soczków może być tak.
Patryk jest na cycu wiec nie musze dopajac ale wiem ze tak sie na poczatku robi
hej dziewczynki!!!
Wiecie co poszlam jednak z malym dzis do lekarza bo to uczulenie na prawde zaczelo robic sioe brzydkie i juz na szyjce zaczelo wychodzic,co jeszcze bardziej mnie zaniepokoilo. Lek pow ze wyglada to na skaze bialkowa,ale na razie przez 3tyg mam go smarowac mascia robiona i nie dawac nic innego do picia procz mleka i wody,poobserwowac go moze zniknie (bo moze to byc tez po antybiotyku) a jak nie zniknie to za 3tyg zmiana mleczkakurcze zeby jednak nam sie udalo i to nie bylo AZS!!! trzymajcie kciukaski za nas!
A tak poza tym to Antoś dzis skonczyl 3miesiace))
lepiej idz i to sparwdz,przeciez mozesz zrobic badania IgE
wiesz twoje mleczko jest napewno lepsze
i jesli pije z cyca to nie znaczy ze od razu bedzie jej odpowiadal smak sztucznego
Bebilon to dobre mleczko
i rzeczywiscie HA jest dla alergikow
A Ty jak karmisz małego? ja zawsze byłam zwolenniczką karmienia piersią- dawanie mleka matki- ale zakopałam się troszkę na swoje życzenie w ściąganie i karmienie butelką , z jednej strony trudniej, dłużej , boleśniej, ale wygodniej, więcej zje, ilośc pod kontrolą i nie jestem uwiązana do dzieckaMONIA ja np sie nie dziwie ze malej nie bardzo smakowalowiesz twoje mleczko jest napewno lepsze
i jesli pije z cyca to nie znaczy ze od razu bedzie jej odpowiadal smak sztucznego
Bebilon to dobre mleczko
i rzeczywiscie HA jest dla alergikow
![]()