reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszych maluchów

reklama
Myszka te Mutsy nie są zbyt ciezkie? Słyszałam , że barddzoo, bo powiem Ci ze tez mi sie podobają :) Podoba mi się tez Inglesina...kurcze teraz nie wiem czy znow chce x-landdera, opatrzył mi sie już...:(

ja na pewno kupię wózek z długą i dużą gondolą. mije pierwsze dziecko rosło jak na drożdzach i bardzo szybko wyrosło z gondolki. dobrze, że to była wiosna i lato. na zimę już jeżdziła w wersji spacerowej. inaczej się nie dało.
bardzo podoba mi się bebecar stylo, style lub vector at
nie mogę wkleić zdjęcia, ale jak ktos będzie chciał to sobie poszuka.

Ostatnia edycja:
My dla maluszka napewno kupimy wózek firmy
QUINNY (BUZZ)

Wielu znajomych ma te wozki i sa z nich zadowoleni. Bardzo podobaja mi sie ich kształty , sa lekkie wielofunkcyjne, zwrotne...Wiem ze są bardzo drogie bo cały zestaw dobrze ponad 2 tys ale liczymy na zrzute od dziadków :) a jak nie to kupimy uzywany
Zestaw 3w1 QUINNY BUZZ 3 2009 RÓŻNE KOLORY Spacerówka + Gondola + Fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX + ZESTAW UBRANEK GRATIS!!!

Ja tez chce quinny buzz 3 :)))

Dziewczyny... mam pytanie. Jak takie małe kółka będą się sprawowały na śniegu? Nie mam doświadczenia z wózkami i ja myslałam, że na zimę lepsze są te większe koła?!
Ja ogladalam taki filmik na youtube i tam poazywali ze w quinny buzz 3 te przednie kola mozna blokowac i wtedy sie nie kreca i podobno w trudnych warunkach sie sprawdzaja. A na normalnych chodniku mozna odblokowac te kola i sie kreca o 360 stopni co ulatwia jazde. I kolezanka ma takiego i jak sie go pcha to jak piorko, bylam w szoku.

reklama
Ja tak powoli też zastanawiam się nad wózkiem. Podobają mi się mutsy. Na szczęście mamy jeszcze dużo czasu na ogladanie i dokonanie wyboru.

Do góry