reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Karolinanicola - trzymam kciuki za jutro:-) na pewno będzie dobrze - musi być:tak:
Didi - ja się piszę na grilla;-) i nawet lepiej, żeby było po 15...
Mamo Ady - boszzz jak ten czas leci... jak popatrzyłam na suwaczek Fasolka:szok:
Lubiczanka - ty pakuj rodzinkę w autko i uderzaj na Galway:-D
Wilwia - dobrze, że Tobiaszkowi lepiej. a jak nie masz gdzie się podziać, to jeszcze przez 2 tyg zapraszam do siebie, bo potem, o nie wiem, gdzie wyląduję...
a my dzisiaj spędziliśmy sobie popołudnie w parku w Oranmore... mały się wyszalał i padł. więc z moją współlokatroką wymyśliłyśmy sobie grilla... i mamy taki babski wieczór przy kiełbasce;-)

reklama
Patrzac na suwaczek Renni, nie za 20 tylko za 19!!! :-D
Zeby tylko pogoda dopisala... Zeby tak akurat bylo: nie za goraco i nie za zimno! A przede wszystkim suchooooo!!!!!!!!!
No, ja kwiaty podlalam- nalezy im sie raz na jakis czas... :-D- sajgon po Adzie ogarnelam- nooo, powiedzmy, jestem w trakcie- kolejna pralke wstawilam i... konca prania nie widac:baffled:
Jakbym liczyla, to od przedwczoraj chyba z 12 "pralek" wstawilam. A teraz jeszcze zrobilam porzadek w garderobie i powyciagalam wszystkie zimowe kurtki, plaszcze, kamizelki, zeby odswiezyc zanim schowam na lato...
Oby pogoda jutro nie byla gorsza niz dzisiaj, bo dzieki temu sloneczku jakos szybciej temat prania ogarniam- wieszam jedno, zabieram drugie, wstawiam trzecie... I tak wkolko:eek:
Dobra, ide nogi wyciagnac... Na moim foteliku znaczy...:-D:-D
A jak mi sie znudzi wyciaganie nog, to wedlug zalecen mojego suwaczka zawsze moge miesnie Kegla pocwiczyc:-D:-D:-D:-D

*No wlasnie 19 dni zostalo do wielkiej BIBKI;-)! Chyba,ze moj suwak sie myli!:baffled:

*Ale kobito zaszalalas z tym praniem:szok:!!!

*Odpoczywaj i relaksuj sie, bo jak maluch sie wykluje bedziesz miala co robic.

Wszystkim zycze milej nocki!

Karolinanicola powodzenia jutro!Będzie dobrze:tak:
A mnie dzisiaj Tichonek przygarneła do siebie na nocke,bo mój S musiał wyjechać a ja sama w domu to bym się chyba zes....ze strachu:sorry:
Także my dzisiaj jak te słomiane wdowy :-D:-D
Nic,miłej nocki...

Mamo Ady - boszzz jak ten czas leci... jak popatrzyłam na suwaczek Fasolka:szok:
Sama jestem w szoku:szok::-D Ale wiem, ze i tak najdluzszy bedzie ten ostatni miesiac:baffled: A jeszcze jak sie Fasol przeterminuje, to juz w ogole...

*No wlasnie 19 dni zostalo do wielkiej BIBKI;-)! Chyba,ze moj suwak sie myli!:baffled:

*Ale kobito zaszalalas z tym praniem:szok:!!!

*Odpoczywaj i relaksuj sie, bo jak maluch sie wykluje bedziesz miala co robic.

Wszystkim zycze milej nocki!
Sie nie myli, sie nie myli:-D
No z praniem zaszalalam, to fakt. Dobrze, ze nie musialam prac tego w rzece, na tarce...:-D:-D:-D Thank God za pralke!!!!!!:-D:-D:-D
A co do relaksowania, to ja mam rozne dni... Raz leze i odpoczywam, bo nie mam sily i weny doslownie na nic a innego dnia nie moge na mojej szanownej minuty usiedziec:eek:
Wczoraj, uwierzcie mi, przespalam wiekszosc dnia:szok:

Crazygirl, widzialam Twoje dzisiejsze foty na NK. Czy to nie Boyle?
I napisz prosze jeszcze raz, gdzie mieszkasz. Nie chce mi sie szukac posta, w ktorym to napisalas:zawstydzona/y: I niewykluczone, ze do mnie masz duzo blizej niz do Galway:-)

Ostatnia edycja:
Didi-jaaaaaaaaa...łoj chętna bym była jak nic-dwa razy nie musiałabyś powtarzać:)I znowu ta cholerna odległość-ale za 20dni odbijemy sobie:)
oj odbijemy odbijemy :)

Andziula ..to wszytsko jasne ..grill po 15 juz mojemu P zakomunikowalam ze wychodze hahaha

no i pochwale sie ze mezus wlasnie zapisal mnie na egzaminem z praktyczny haha w ciagu 5 dni powinni przyslac mi termin egzaminu..:)
jak zdam to bedzie trzeba opic :)

lubiczanko i znow lody...;-)zawsze o nich piszesz ale nigdy takiej ochoty jeszcze nie mialam jak dzis...nawet sprawdzalam w zamrazalce czy mam i kiszka nie ma...m muisla wciagnac:rofl2:.
MamoAdy masz racje jak jest pogoda to trzeba korzystac i pranko robic...ja dzis dwa strzelilam i jutro 2,a moze 3 jak posciel zmienie;-)
Karolina trzymam kciuki

Dziewczyny milego grillowanka Wam zycze:tak:

Hejka
MamoAdy - CrazyGirl mieszka w Drumshanbo a Foczkę zobaczę jutro bo mam ściszony laptop - wszyscy śpią.. ;-)
Ewelcia86 - pralka w szopie? Jak to tak? A mój też nie przepada za siedzeniem w łóżeczku..na podłodze ma raj - łazi wszędzie a najchętniej do kabelków :-D ma nawet swój mikrofon z kompa z dłuugim kabelkiem ale to nie to samo co kabelek wpięty np.do laptopa :-p A muszę na dniach kupić w końcu bramkę na schody bo coraz szybciej mu idzie te raczkowanie..chwila nieuwagi i..:baffled:
Aniaa - serio lepiej idź do GP jak koleżanki radzą..byś się znowu nie nacierpiała..
Karolinanicola - trzymamy kciuki jak najbardziej! :tak: cieszę się, że dobrze się czujesz - a tych porządków zazdroszczę..ja ostatnio nie mam weny na sprzątanie..tym bardziej, że wkoło mnóstwo zabawek a Patryk jeszcze nie kumaty by sprzątać..heh ale jak tylko zakuma czacze to ja już go nauczę porządku :rofl2: :-D
No właśnie..Patryk w końcu ładnie mówi "mama" bo wcześniej tylko jak płakał to mnie wołał :laugh2: i kolejne ząbki mu idą - znowu 4 na raz :szok: Tamte 4 na raz wyszły...długo trwała cisza a tu widzę po kolei kolejne 4 :eek:
Ale u nas ciepluśko..+18 a miałam wrażenie, że jest 30 :happy: sznury na dworze nowe rozwiesiłam bo stare mi ostatnio spadły wraz z praniem :-D

reklama
Witam
przez mój durnowaty internet drugi raz muszę pisać posta:/
Andzulina-nawet nie wiesz jak chętnie bym przyjechała-niestety kolejny już tydzień w związku z nadgodzinami J zabiera autko:(
Ewelcia-u mnie zamrażarka służy przede wszystkim do przetrzymywania lodzików-dzień bez nich dniem straconym;))
MamoAdy-oj poszalałaś wczoraj-nie wiem jak u Was pogoda dziś,ale u nas słoneczka ciąg dalszy zapowiadają
Didi-wow-za wczasu życzę powodzenia na egzaminie:)
Joann-oby Patryczkowi te ząbki jak najszybciej wyszły
Dyta-dobrze mieć taką Tichonek-zawsze przygarnie kumpleżankę:)))
Uciekam,bo mam kilka minut poślizgu przez neta:(((Miłego dnia Dziewczynki

Do góry